9

Една българка

преди 1 година

Кратка справка изважда в момента чакащите за трансплантация в България - 868 човека.Дано успеят да ги спасят! За това говори човека... Защото е бил на тяхно място и знае какво е.

8

Дес

преди 1 година

Какво нещо ! Да се надяваш да измират хора и то колкото може повече , че да ги разпарчетосаш и да живееш ти .

7

Баба Гица

преди 1 година

Скоро ще организират олимпийски игри за многодетни майки, транс, хора с врадтнал нокът на крака и т.н. като са му дали ново сърце, защо го претоварва на състезания? Скоро пак ли ще се нареди на опашка за ново сърце? Следващия път да му дадат свиннско. Преди години хората изпадаха в кома и ги чакаха да се събудят. Сега вече няма кома, а направо мозъчна почивка и бърза разфасовка, защото такива ухилени чакат за сърцето ви или сърцето на вашите близки. Впръскват ледена вода в ухото и спират мозъка

6

анонимен

преди 1 година

отвратително

5

Анонимен

преди 1 година

Ми да, сега от Украйна достатъчно органи изнасят, а ние сме близо и можем да доразвием канала...

4

Анонимен

преди 1 година

Рекламно измамно лице на бялата мафия . Пак огладняха

3

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

"Българинът" Георги Пеев е всъщност турчин с подобия на Български имена,койтонс фразата "Да има повече трансплантации у нас" всъщнист казва "Да има повече докарани до предизвикана смърт Българи,чиито все още действуващи органи да се присаждат на некакви недъгави евреи османски,които се раждат кекави". Защото от къде ще дойдат органите за присаждане ако не от ,пример,докарсни до кома Българи,които биват умишленно убивани,.Органите идвст от убити живи хора,на които умишленно не е помогнато !!!!!

2

Анонимен

преди 1 година

Този като вече е здрав, защо не си намери истинска работа?

1

Анонимен

преди 1 година

Отврат