45

Соня

преди 1 година

Е то България никога няма да се оправи щом се дразнител от що годе нормален диалог между партийте.Народа трябва да го храните с лъжи,интриги,помия ,за да се чувствате добре и да се правите кой е по- велик.Не ви е срам,по ..бърка. ..хте народа

44

Ти да видиш..

преди 1 година

С това изказване тоя ще развали работата.

43

Алекс

преди 1 година

Избирателят си каза мнението за този: мощен шут.Защо постоянно ни го навирате.

42

Анонимен

преди 1 година

И ти се разбра бързо с Васко от "Модерно предградие" и му даде 2 милиона в кеш.

41

Еми Бай Дън

преди 1 година

като им свирне, дупедавците и *** ще си врътнат!! Важното е ония гн.....усни плуж.....еци Урките да продължат да пара...зитират на наш гръб!! Дано скоро ги изтребят до крак!! Всеки утрепан па.......разит истински ме радва!!

40

ОФчу

преди 1 година

""""ГЕРБ и ПП много бързо започнаха да се разбират"""" ------ Х.иените, бързо намират общ език помежду си! -)))))))

39

Един Българин

преди 1 година

Хехе явно на ПП и ДБ им е омръзнало фа са политици и нямат желание да пенсионитаъ дядката от Банкя. Занон за правосъдието с Борисов....това е нещо като честен лъжец или законен мафиот. Може би последното е чудовището, което искат да направят от герб.

38

Анонимен

преди 1 година

първата работа ще е украйна а вече и 5 блок на еца сдава багажа- както са наредили от козяк

37

Анонимен

преди 1 година

никой не ги пита как ще се разбират- наредено е и трябмва да се изпълнява - такава гн-ус-ар-щина само българин може да си докара- не само ще има правителство ами ще има и дозакриване на българия- хубава страна с гл-уп-ав народ - страната ще остане ама дали ще е българия не се знае

36

Дедо

преди 1 година

И тоя акъл раздава! Същия като оная с кремчетата на летището ама умножено по 1 000 000. Поредния морален стожер в държавата на Батко

35

Радослав

преди 1 година

До Упс: просто ще си приемат закони които няма как да са популярни, ще оставят служебната власт на Радев и ще го насадят на пачи яйца, после ще ревнат, че Радев счупи държавата и в името на държавата в следващия парламент ще се гушнат в коалиционно правителство. Ако не са Герб-ПП ще е Герб-Възраждане, естествено в името на държавата и народа, само за да неможе "служебната власт" да чупи държавата като прилага закони и политики гласувани от НС.

34

Радослав

преди 1 година

До Упс: без значение дали ще имат коалиционно правителство или не, щом ще гласуват заедно закони значи са коалиция. Ние сме парламентарна република, с други думи НС гласува закони и политики, а правителството ги прилага. Дори и да остане служебно правителство, то ще прилага политиките на коалицията герб -пп. Затова хората казват, че ПП се оказа скритият троянски кон на статуквото. Възраждане е още по скрит коз, ще чакат да събере още малко гласове, да стигне пика си и тогава ще жертват и тях.

33

Анонимен

преди 1 година

Лидер е този, който умее да Обединява, а не да. Разединява. Кубрат.

32

Друго интересуваливи

преди 1 година

Промиват им мозъците с честоти, притъпяват психиката на когото трябва! Перник

31

Ха ха

преди 1 година

Ники кьнчев би казал - нека голямото грабене , започне точно сега

30

А ха

преди 1 година

Организираният сблъсък между ВСИЧКИ партии в парламента и най- вече между първите 2 е само НОЖ в сърцето на Държавата ни!!! Целта е разбиване на държавността! Всеки знае, че "Съединението прави Силата". Факт!

29

Анонимен

преди 1 година

Ами Кирето си каза, че ще се бори с антикорупцията, а вие, оптимисти, решихте, че е объркал думата... На ви сега да се научите да слушате внимателно и да бъдете реалисти!

28

Упс

преди 1 година

Всъщност НЕ са се разбрали! ПП няма да подкрепят правителство на ГЕРБ. Разбрали са се само по основните закони важни за ДЪРЖАВАТА. И ТОВА Е ПРАВИЛНОТО ПОВЕДЕНИЕ. ИНАЧЕ ДЪРЖАВАТА ВЛИЗА В ГЛУХА ЛИНИЯ.

27

Анонимен

преди 1 година

Каримански,не те избраха за шеф на БНБ,започна да злобееш.Не влезе в парламента и продължаваш да злобееш.Еми кой ти е виновен,че си такъв карък?

26

Анонимен

преди 1 година

Eвaлa нa Бokaтa! Paзбивa rи c бивoлckoтo cи cnokoйcтвиe и caмo им rлega ceиpa нa naвaцитe, нanpaви rи нa въpтorлaви и caми ga cи roвopят...