38

Истанбулска конвенци

преди 1 година

С Истанбулската конвенция или без нея модерното либерално образование се опитва да навлезе и у нас.Тази заплаха явно никой не я вижда и няма протести.Никой не протестира, че евродупетатите си затвориха очите и гласуваха за педофилската конвенция. Само Джамбазки от ВМРО се противопостави. И така и не разбрахме какво мисли безлична чиновничка М.Габриелкоято се готви да ни управлява с ГЕРБ и нейния ресор забележете е точно Младежи и образование.

37

Анонимен

преди 1 година

Аз съм съгласна с Контрера, но да започне от какво учат Гешев и Костадинов подрастващите в училище и да продължи с книжките...

36

Отличник

преди 1 година

Ах, май засегнах някой нежен патреот от ВМРО. Споко, знае се че Ангелия Джамбазка си ви подбира само такива дето можете да си запълвате ду...шите един на друг :D

35

Слава богу

преди 1 година

До Отличник - очевидно е много по-голям патриот от тебе - coроcoидна мъpшo !!!

34

Отличник

преди 1 година

Аз да питам обратен полу-турчин, полу-кубинец какъв точно патриот е?

33

Книгата е от 1996 г.

преди 1 година

В нея има отживелици като: сек.с между мъж и жена, младежи си правят купон в манастир, пият ракия, пушат цигари, псуват, пеят хайдушки песни и "американско кънтри"; има и политически гювеч за "новия велик цар Симеон (Кобурготски)", който щял да дойде на власт, една "змеица", с която героят се "залюбва"... Абе, жалка пародия на литературна творба. Може да й се "насладите" в читанка.бг, неслучайно е безплатна. Ама защо чак сега се повдига въпросът за безконтролното влияние на НПО-тата в у-щата?

32

от Плевен

преди 1 година

Имам чувството, че този госпожин е вещ във всяка една област, като се започне от ислямското изкуство в условията на Антарктида и се стигне да алтайското езикознание в Софийския университет. Моля, имайте поне някаква мярка.

31

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 20, добави и всички услия на МОН да изрита родителите от системата... за да не стават подобни "засечки". Тзи ще я махнат от кумова срама... сигурно има още 6-7 подобни, които ще останат! Българското образование е раково образУвание!

30

Хе, добро утро!

преди 1 година

Образованието в БГ винаги е било на възможно най-ниското ниво! И не, преди 89та не беше по-добре! Родителите имат едно задължение и то е да спасят децата си от лапите на тези кръвопийци! Няма значение дали е частно образование, чужбина.... всеки от нас е длъжен да премахне влиянието на БГ образованието върху децата си! Запомнете го много добре! Това, което се случва в България е потресаващо!

29

Анонимен

преди 1 година

БЛАГОДАРЕНИЕ НА КАРЛОС КОНТРЕРА ДЕЦАТА РАЗБРАХА,ЧЕ ИМА ТАКАВА КНИЖКА...ИНАЧЕ НАДАЛИ ВЪОБЩЕ НЯКОЙ Я Е ВИЖДАЛ,ОЩЕ ПО-МАЛКО ЧЕЛ!

28

Журе

преди 1 година

Много късно контрира този!

27

Тъпанар

преди 1 година

Този който е решил, че това е детска книжка и сметнал, че е подходяща за деца, явно е прочел само заглавието. Толкоз за "експертите" от МОН.Друг е въпросът, дали тези възмутени родители не облъчват подопечните си всяка вечер с биг брадър, сървайвър, ергенът и разголени певачки от Планета и там каквито чалга телевизии има. Да не се окаже, че 2 нецензурни думи в една книга са по-евтино зло...

26

Анонимен

преди 1 година

Правете братчед бугарака е та пак

25

Асанчуту

преди 1 година

Ний на махлата 12 години правим чхавес батей!)))

24

Честито

преди 1 година

Свиквайте драги българе крайна цел на кравария всички да станете тротинетки ,въртидупетки и да изчезнете от картата

23

ЕСМЕРАЛДА ФАКУЛТЕТО

преди 1 година

До АнонименНИЕ РОМИТЕ НА ТАЯ ВЪЗРАСТ ВЕЧЕ СМЕ БАБИ И ДЯДОВЦИ!Е КАКВО ДА ПРАВИМЕ КАТО РАНО СЕ РАЗВИВАМЕ И НЕ СМЕ КАТО БЪЛГАРИТЕ БАВНОРАЗВИВАЩИ СЕ!!!

22

Анонимен

преди 1 година

Първо реших, че е възможно цитатите да са извадени от контекста. За жалост не са. Книгата (има я в читанка) е пълна с вулгарности и откровени цинизми и простащини. А цитата е буквално от 2 последователни изречения, в които 'младеж' и 'девойка' обсъждат точно кога я той уж я е забременил. Това определено не е текст за деца на такава възраст.

21

Анонимен

преди 1 година

До АнонименЧЕ ТЕ В МЕДИЦИНСКИТЕ УНИВЕРСИТЕТИ НА ТАКИВА ЛИ НЕЩА ГИ УЧАТ?СРАМ И ПОЗОР!ВЕДНАГА ДА БЪДАТ ЗАТВОРЕНИ И ДА ИЗУЧАВАТ НЕ ПОЛОВИ СИСТЕМИ И ТЕМ ПОДОБНИ АМИ ФОКЛОР И НАРОДНИ ХОРА!!!

20

Анонимен

преди 1 година

Липсва национална стратегия в образованието. Затова, който "изяви желание" да напише детска книжка със симпатично заглавие и да организира "инициатива" за четенето й, е одобрен от МОН. Същото е и с писането на учебници, като че ли една наука е няколко вида, според модерните /несъмнено/ "виждания" на авторите. В тези условия, остава само да се въведе дистанционно обучение, така всяко дете ще чете тайно каквото му пробутат.

19

Анонимен

преди 1 година

МИНАЛАТА ГОДИНА НА ИЗПИТА ПО БИОЛОГИЯ В МЕДИЦИНСКИЯ УНИВЕРСИТЕТ ВЪВ ВАРНА СЕ ПАДНА ТЕМАТА "МЪЖКА ПОЛОВА СИСТЕМА"-УЖАС!БЕЗСРАМНИЦИ!!!***!!!