13

Анонимен

преди 1 година

"Не си ли дават сметка, че на едни следващи избори те са загубили от обединението 220 000 гласа. Гарантирам, че на следващи избори ще загубят още 100 000...." ... На последните избори през април 2023, ПП-ДБ имат 71301 гласа по-малко в сравнение с изборите през октомври 2022 година. За каква бъдеща загуба на 220 хиляди гласа говори, като едновременно са и 100 хиляди?! После дали ги губят от обединението или по други причини....

12

Милионер

преди 1 година

Не я поднава лична г-жа Мира Радева, но си е много секси жена. Честита 2023 г.

11

Един Българин

преди 1 година

Моля да не цитирате грешни числа, защото подвеждат хората. Обединението не беше добра идея разбира се, но обединение с герб е като обединението на герб с дпс - пълна деградация на държавата.

10

Българин

преди 1 година

Тази Мира има великолепни тяло и гърди. Нека да си пише за политика, но да си ги и показва хубавите.

9

Анонимен

преди 1 година

Докога ще ни облъчват е с лакеите на Тлъстия похотливец?

8

Анонимен

преди 1 година

Абе,Мира,що не си гледаш пицарията и не оставиш тези коментари на някой друг?

7

Да факт е

преди 1 година

Нали Борисов им плаща как няма да лъжат, цялата им политика на ГЕРБ се основава на ЛЪЖАТА и на Румен Пашата !

6

Анонимен

преди 1 година

Известната като Гербава Мира откровено ЛЪЖЕ! През октомври 2022г. ПП и ДБ общо имат 690 000 гласа, а сега имат 620 000! Загубата е 70 000 гласа?! Откъде си ги е измислила теюзи 220 000, едва ли и тя може да каже?!

5

Public enemies

преди 1 година

Те докато се договорят новите избори идват, по-добре изобщо да не се занимават.

4

Ау

преди 1 година

Тая много разбира от топки.който и е дал титла доцент,е ???.за тия думи по телевизия и отнемам диплома и на нивата с мотика ,докато се научи как се говори пред целия български народ.може да нямам образование,но това ме дразни и възмущава.получила го явно с топки.вразумете се какво говорите и то телевизия.срам,срам,срам за дипломите който имате,да не са взети с топки бе Мирка.

3

друг анонимен

преди 1 година

Само интересчия може да подкрепи и ППДБ..Очакваме интересчиите да се обединят около взаимния интерес..

2

АнонимеН

преди 1 година

САМО ИНТЕРЕСЧИЯ МОЖЕ ДА ПОДКРЕПИ ГЕРБ! СЛЕД КАТО СТАНА ЯСНО, ЧЕ ПАРЛАМЕНТА МОЖЕ ДА СИ РАБОТИ И БЕЗ ДА СЕ ИЗБИРА РЕДОВНО ПРАВИТЕЛСТВО И ТО С ГОДИНИ!

1

Разследване моля

преди 1 година

Борисов и Гешев са замесени в Терористични Актове срещу Български граждани, докога ще криете истината от Българите, тези двамата използват банди от полицаи, роми и мутри за да унищожават всички неудобни Българи по особено мъчителен начин!?