52

ДС

преди 1 година

До АнонименТочно Европа ни докара тази свободия и деградация.Когато полиция и съд не работи така става.Скоро ще станем втора Индия.При соца имаше ред.Честито демократи

51

Питам

преди 1 година

До Реалист За кого да гласуваме ? За Путин ли ?Или за Възраждане ?

50

Паралел

преди 1 година

По ТВ"Носталгия" напоследък дават филми с Ален Делон. Припомнете си "Дума на ченге" и "Не будете ченге, което спи", създадени през 1985 и 1988 г. Фабулата им е свързана с възникването на неофашизъм като реакция спрямо присъствието на различни малцинствени общности във Франция, чийто манталитет и начин на живот са в разрез с традиционните ценности. В периода 1981-1995 г. там управлява Митеран - онзи, който даде твърде големи бонуси и привилегии именно на такива общности. Направете си изводи.

49

Анонимен

преди 1 година

32-годишната майка платила ли е поне 1 лев данъци на държавата или някакви осигуровки? Докога ще осигуряваме безплатно лечение на лица, от които обществото търпи само вреди и щети? Сега и да ги осъдят, какво ще се окаже? Че са социално слаби и безработни, поради което не могат да заплатят нито лечението на пострадалия шофьор, нито паричната компенсация, която съдът би могъл да определи. В краен случай някой от тези ще влезе в затвора, та да го хрантутим.

48

Анонимен

преди 1 година

В Европа има закони за такива неща, но нали сме по зле от Сомалия. После да не ревете че няма линейка с дни? Когато не защитавате и малкото такива кадри, то резултата е нямане на кадри и пигмейте ще се лекуват с танци около огъня и с билки. Държавата загива, но на никой не му пука.

47

Козъгъзъ дуписе

преди 1 година

Турското културно наследство - гигански башибозук!

46

Мумюн

преди 1 година

Новите "българи"!Ама на 240те толстолопа не им дреме за територията!След 10 години тука ще е тотална дива Индия!Народе ,бягай и се спасявай щото живот няма тука!

45

Е нищо де

преди 1 година

Важното е толерантност да има... към едно добре познато етническо малцинство !

44

Съгласен

преди 1 година

До Shark Всъщност предложението е много добро. Бъргарина с тая близо 35 годишна свободия се смята за недосегаем и, че законите и правилата за него не важат! Не правят изключение и "новите бъргари" смятани за онеправдани и малцинство по тези земи. Строги наказания за всички!!! Щом *** с кола за 200 бона може в Гърция да кара според правила, значи може и тук - само трябва да има безкопромисни наказания!Но кой ли иска да пипа необразованият електорат продаващ гласа си за една стоянка!? :)

43

Анонимен

преди 1 година

Още един резултат от това, че някои не гласуват за партия или коалиция - или не гласуват или гласуват с "Не подкрепям никого" и резултата е, че такива са чувстват недосегаеми, защото те определят коя партия да управлява като се купуват гласовете им.

42

шофьор

преди 1 година

ТИР закъсва/затъва на два метра извън магистрала идва екип от полиция , линейка , кран и ти оказат помощ освобождавот те след заплатени 12 000 евро + охраняем паркинг./ако запалиш и цигара още 5 000 евро/.

41

Shark

преди 1 година

Биячите по бързата процедура в затвора, спиране на всякакви помощи за агресивното семейство и създаване на черен списък в Бърза помощ с имена и адреси на проявили агресия спрямо лекари и шофьори, като на тези адреси, или за тези лица следващият път да може да бъде отказано посещение.

40

ЕС

преди 1 година

в Брюксел да повикаш бърза помощ предварително плащаш 600 евро безплатна линейка идва само при ПТП след окончателно лечение ти се възстановяват % от разходите.

39

vale_karo

преди 1 година

До АнонименПартиите не са виновни .Виновни са всички негласували. Защото ако гласуват платените гласове ще станат толкова малко ,че партиите ще се откажат да ги купуват.

38

Анонимен

преди 1 година

Спирайте им помощите на такива!

37

Анонимен

преди 1 година

вярно е това, но ние сме в ЕС. Нищо общо няма с демокрацията цената на линейката. В цяла Европа е като тук и е безплатно.***това не вярно, в Германия дори да си здравнозастрахован бърза помощ до дома струва от 190 евра нагоре. пожарната също се заплаща.

36

питам

преди 1 година

Пияни до козирката ,побесняла индианка , оказана помощ на пострадало индианче -пребит шофьор за това ,че им е развален рахатлъка .Кой и как и за чия сметка даде на тези индивиди пари да си направят кефа на този голям празник ? .....

35

Анонимен

преди 1 година

всички партии трябва да спрат да с предизборните камапании в махалите и да не разчитат на гласовете на тези. Защото като трябва да се решат проблемите с тях, да не им се чувстват задължени.

34

Кирил Петков

преди 1 година

Честита Промяна!

33

Сарс от Марс

преди 1 година

Защо стрелят във въздуха, нали сме американска колония- там се стреля на месо!?!