11

Анонимен

преди 1 година

От случая Семерджиев до днес всеки ден има специализирани проверки. Като пийналите шофьори не само че не намаляха, а напротив, леко се увеличиха. Това е ефективността на проверките.

10

Анонимен

преди 1 година

Знаете ли защо има толкова вицове за полицаи и нито един за моркови? Щото морковите не са толкова ***.

9

Анонимен

преди 1 година

Ей! Ам тия от МВР днес са били НА РАБОТА? Дая им ръкопляскаме! Бурни аплодисменти! Тъпата кука отиде на работа и направи това, за което ПЛАЩАМЕ НА ТЪПАТА КУКА от нашите данъци. ЗА да иде на работа! Да му дадем медал направо - ДНЕС 17.04.2023 ти отиде на работа и направи нещо, за което ти плащаме от нашите данъци всеки месец. Можеш ли сам да се подпишеш? И с кръстче става.

8

Анонимен

преди 1 година

Пътниците,колега,се проверяват,да не би,случайно,КАТ е пропуснал да му връчи фалшивия фиш или акт за нарушение.Защото,пак казвам,други по-важни неща в държавата няма,освен пустата безопасност на движението,т.е.събирането на грешни пари от водачите!

7

Анонимен

преди 1 година

А пътниците защо, те не са учстници в движението, те са чували.

6

И взимам пуканките

преди 1 година

И почвам да гледам цирк!!! И кво като са ги хванали

5

Иван

преди 1 година

Няма ли да спрете да ни занимавате всеки ден с измислените статистики на КАТ?!Това ли е най-важното нещо на света,колко пияни и дрогирани сте ОБВИНИЛИ(защото всички са невинни до доказване на противното)!В тази държава има много по-важни неща от това,колко фалшиви глоби се опитвате да съберете с т.пите си камери,от които ефекта е КРЪГЛА НУЛА и тестовете за дрога,които изненадващо само за ушевите не са точни.

4

Public enemies

преди 1 година

И 200 прибрани парички под масата за да не се пише фиш и акт :)

3

Анонимен

преди 1 година

Колко от тях са милицойняци и родата им? Или когато се тестват ушеви корумпета пияници и наркомани, тестовете грешат,а камерите точно тогава не работят.

2

ми хубуу

преди 1 година

И после!?

1

Анонимен

преди 1 година

пияндурници,наркомани и ситен пясък да искаш....