25

Анонимен

преди 1 година

Ти къф си бе, Кристо, що не стана доктор! Ааа, сещам се, много трябвало да се учи, По-добре е да вярваш на сериали.

24

А

преди 1 година

Тоя пък кой е, че и с малко име! Драмата е драма, да отиде на запад да види колко се чака линейка примерно. Малко уважение към лекарите!

23

Елена

преди 1 година

Всички, които имат изисквания започват да учат за медиицнски сестри или лекари и като завършат отиват в държавна болница, не в частна. И тогава дават пример-кое и как. Освен това правят някой основни изследвания в медицината по Каса, за 15-17 лева! И тогава да говорят.

22

Анонимен

преди 1 година

Пише се неОспорим!

21

Анонимен

преди 1 година

Реформи, реформи, реформи .

20

Bai Asen

преди 1 година

Най-добрата здравна система в света беше в България до 1989 година! Факт и то неуспорим. И все още сегашната система се крепи на кадрите създадени от Т. ЖИВКОВ! Колкото и да не Ви харесва, това е самата истина. А демократите, демек еничарите от 33 години нямат сложен камъй върху камък!

19

Анонимен

преди 1 година

Държавата се разлага заради 12 годишното некадърно управление на ГЕРБ,ДПС,БСП. Без бързи мерки и реформи до 10 години държавата ще е за закриване !

18

Анонимен

преди 1 година

Do 12. Ти си мислиш,че правят пари! Там е проблемът!

17

Анонимен

преди 1 година

Аха, ама то и много други неща не са подготвени. Защото вместо да помагате и подготвяте ставате рапери и меринджеи и после искате всичко наготово от някой друг. Що не стана лекар, а рапер?

16

Сата НАТО

преди 1 година

Здравната система е зле и управлението на Тиквата я направи още по-зле. Лекарите са кадърни, но пълни иддийоти.

15

Анонимен

преди 1 година

Накратко казано колко е хубаво в Турция и колко е зле в България.Само забрави да каже че като отиде на доктор в Турция всичко се плаща и ако не си платиш не получаваш нищо.А в Бг чакат всичко да им е без пари.И още нещо.Няма лекар който да каже че след химиотерапия се умира за 5 дни.Но разбира се това е просто един силно жълт сайт и всеки може да каже и напише всичко.Дори и пълна глупост. Тия случайно да са антиваксъри?Преди време някаква бе убила бебето си защото го лекувала с копър и вода..

14

Анонимен

преди 1 година

Повтарям бавно, за да схванеш - жената НЕ е била ваксинирана!

13

До идиота 16

преди 1 година

Къде пише, че била ваксинирана , бе ***? Добре, че много такива като тебе антиваксъри хванаха асансьора за нагоре, че малко да се поочист страната от тапири!

12

Анонимен

преди 1 година

Това е резултата от антиваксърската пропаганда. Много хора страдат от постковид с най-различни проявления. А можеше да бъде предотвратена с една обикновена ваксина.

11

По принцип

преди 1 година

По принцип цялата българска система не е пригодена за хора!! А България е страна от третия свят и животът там се развива анархично( на принципа на анархията) всеки си прави квото иска и всеки е срещу всеки( племенна система позната при първобитните хора)

10

aZ-ът

преди 1 година

Проблемът с липсата на кадри е брутален. Истината е, че никой не му се учи (лекарите е БГ правят добри пари вече, не е в парите проблема), всеки иска да е шефче, инфлунсерче, раперче. За лекар се учи много, трудно е. Но какво е извинението, че няма асансьорни техници, заварчици, дърводелци, водопроводчици. Това е в следствие на либералните времена, да се дава избор на всеки , всеки да го подкрепяме. На година имаме 120 лекари дипломирани и около 400 философи. Само СУ Факултет Философия е 300 ч/г

9

Анонимен

преди 1 година

Още по-зле ще става. Сега поне има все още останали някакви лекари и мед.сестри на по 55-65г "от комунизма, чичаци, дъртаци" както се изразяват тук. Скоро и те ще си заминат по естествен път.

8

Анонимен

преди 1 година

Във всички сържави е така КапиталиЪм

7

Анонимен

преди 1 година

Браво, момче!

6

Анонимен

преди 1 година

Ние нямаме здравна система. Имаме здравопечалбарска система. Лошото е че вече и зъболекарите на там отиват. Само пари са им в главите. Системата е опорочена за съжаление, много зле замислена а може и нарочно да са я направили така за да ни уморяват по-бързо. Така че грижете се сами за здравето си не яжте евтини отпадъци и избягвайте лекарите печалбари.