56

Дядо

преди 1 година

До 23: те евреите са по-големи фашисти и националисти от оригиналните такива. За тях има евреи и всичко останало.

55

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 74 - "Ужасно крив български език" Ами гугъл преводача толкова си може ,а "авторката" никога не чете и не редактира след гугъла :))))) Явно и тя толкова си не може .

54

Анонимен

преди 1 година

Това не се чете просто. Ужасно крив български език, авторката вероятно никога не е ходила на училище.

53

Анонимен

преди 1 година

Съветският космически дрон "Буран" има само една мисия през 1988 г. Съветският космически дрон "Буран" се приземи абсолютно автономно, при буреносен страничен вятър и нямаше абсолютно никакви проблеми с излитането, полета и кацането.

52

До 76

преди 1 година

Руската совалка Буран има само една мисия през 1988 , без космонавти у според руснаците е била успешна, проблема е бил че едва е кацнала. Руснаците не са успели да откраднат и копират всичко. Защитните панели при влизане на совалката в атмосферата едва са издържели, и понеже руснаците никога не са успели да направят защитни панели, през 1992 проекта е бил замразен. Единственото постижимо от руска страна е че са имали май мощната ракета и компютър който е приземил совалката без екипаж.

51

виктория

преди 1 година

От казаното по медиите,вкюлчително и тази статия не става ясно ,как въобще е възможно секретни документи да се използват в компютърна игра?!Разбирам ,че са секретни и няма как да се даде пример за злоупотребата с тях.И все пак звучи комично разузнавателни данни на САЩ да послужат за игри онлайн. Това направо е уникум!Американците обезсмислят съществуването на наградата Дарвин!Никой друг в света не може да се вреди от тях за нея.Те я заслуждават на всички нива!

50

Анонимен

преди 1 година

Ба си измислиците Националната въздушна гвардия на САЩ няма как посмъртно да има достъп до такава информация, без значение нивото на досъп! фалшификациите продължават

49

до 73

преди 1 година

Нверно заключение. Относно совалката "Буран"през 1965 г. военният министър на Москва ген. Гречко заяви:"Ние с фантазии няма да се занимаваме" и прекрати космическата им програма и разработката на и без тава неуспешната руска совалка. Иначе преди две години Космическата флотилия на Пентагона притежаваше 77 бойни безпилотни космически совалки Х-37В, а сега вече са към 200.

48

Заключение

преди 1 година

До баце : Да бе не са се вързали, я гледай колко метри окопа за изкопали и точно по нападателните линии от "изтеклия" план . Като сравниш плана и изкопите на роснаците ще ти стане ястно, ама е по лестно да си налееш една ракия и да слагаш коментари.

47

Заключение

преди 1 година

Същата тактика от страна на американците е ставала с "изтеклите" документи за совалките на САЩ. Руснаците са лапнали стръвта и са си построили руските сувалки чак сле време разбраха че документите са фалшиви, и ако изтрелят сувалките ще се изложат. Пруснаха сумати пари и сувалките им седат в складовете.

46

11

преди 1 година

Ей на тва се казва напълно завършено дрън-дрън...

45

баце

преди 1 година

Някаква инсинуация за оправдаване на неуспехи в украйна или умислена дезинформация за рашистите. Ама като гледам - рашистите не се връзват.

44

Анонимен

преди 1 година

И какво тайно и значимо научихме от този теч.Празни приказки,сигурно искат да прокарат някой закон за ограничаване на правата на хората и им трябва изкуствен скандал,,за да го направят

43

КГБ

преди 1 година

Има и верни неща в тези документи, за да ги приемат като истински, но важните неща в тях са дезинформация преди контранастъплението на ВСУ.

42

Болшая Любянка 2

преди 1 година

Едно време така болшевиките нагласяваха уж изтичане на секретни документи, а реално всичко беше за заблуда на чуждото разузнаване.

41

Анонимен

преди 1 година

На под 30 годишни не трябва да им се дава достъп до никаква класифицирана информация. Още по тинейджърски се опитват да блеснат пред очите на другите с това каква информация имат. И аз като бях млад се изкушавах да кажа на колегите си колко пари е усвоил шефа от нагласени държавни поръчки.

40

xoxo

преди 1 година

Много просто-не е имал,направиха го да има...изобщо това "изтичане "може би самите те си го направиха,за заблуда на врага ;)След 9/11 американското правителство не може да ме учуди,ама хич.

39

Анонимен

преди 1 година

До МЛАДЕЖ НА 21Г.Аз нямам нищо против да ме храни жена, стига да има възможности за това, също да е умна и красива, също да е слабичка и дае финна като фиданка :))) Май прекалих с претенциите :)))

38

МЛАДЕЖ НА 21Г.

преди 1 година

Ние пък на 19г. карахме БТР-и, танкове, стреляхме с гаубици - това е армията. "Нормалните народи", дето синчетата им ги носят до 35г. майките им, после ги поемат жените им, могат да се смеят или да плачат. Все едно, те могат да произведат нещо само когато са клекнали...за друго не стават, даже за коментари.

37

Caravel

преди 1 година

Ларавел се изходи доста неподготвен по въпроса, а уж от доста години живее в сащ. Срамота.