16

Населението на

преди 1 година

Днешната Българска област Македония е сръбско и албанско.Там не е останал нито един Българин.Завладяли са всичко Българско и родно на наша територия като са извършили таен геноцид за което е недопустимо и нетърпимо за което ще си платят за гяволията с народен съд,тоталитарния комунистически режим сюнетчийските кафени сепарасти от анти-православното движение в скопената стоилица на варварската Македония.

15

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 1 Не знам ти луд ли си,или просто си вдлъбнат!?

14

Българин

преди 1 година

Време е българските политици и техните лидери да разберат, че и другите държави си имат политици, президенти и партийни лидери. Че дори и са по-добри от тях. Те си имат редовни правителства, а ние си нямаме. Че дори и депутатите ни работят по около минута - две. Но пък са с големи претенции. При това, без абсолютно никакво покритие. Честита 2023 г. със стария бюджет за 2022 г.

13

паси предателят

преди 1 година

Тая мало....умната лицемерка не знае ли ,че България окупирана и е колония на Америка и ЕС и нищо не може да реши сама. Само изпълнява това което й казват ---- това го знаят не само нормалните хора но и децата.Човек колко трябва да е *** или лицемер за да пише такива глупости.

12

Анонимен

преди 1 година

РСМ 1 към 1 с Украйна. Утре ЕС ще ги обяви за борци за свобода и демокрация, ще утвърди измислената им история, а нас ще посъветва да обуздаем шовинизма си.

11

Анонимен

преди 1 година

Това за Африка е факт от преди година и нещо - две.

10

Анонимен

преди 1 година

Даже в Африка знаят, че договори с евроатлантическа българия се подписват от чиновниците в Брюксел. Кацането в София е губене на време.

9

Анонимен

преди 1 година

До 2 Тиквата и Захариева подписваха договори на македонски. Вероятно и Киро. Това са факти.

8

така е

преди 1 година

България е независима,от нея нищо не зависи!

7

ЗАЩОТО ТАКА МИ Е КЕФ

преди 1 година

До Анонимен 6 А ти защо плюеш през лявото си рамо в гащите!?

6

Анонимен

преди 1 година

До 5 Magna BulgariaМного си зле бе ! Яко са те зомбирали в НПОто на Сорос ! Като се пишеш патриот защо никът ти е на латиница ?

5

Magna Bulgaria

преди 1 година

Този руски агент забрави ли кой измисли и наложи с насилие коминтерновския македонизма? И кой е вечният съюзник на Сърбия срещу България? И кой измисли тюркската теория за произхода на българите? И досега в Москва, Белград и Скопие повтарят лъжите за някакви орди от кръвожадни тюрко-татари, ханове и ,,миролюбиви славяни". Най-лошото е, че има историци като този, които продължават да тълкуват фактите в угода на любимата им Россия.

4

България независима

преди 1 година

Голем смех

3

Анонимен

преди 1 година

Не съм съгласен че българите като влязат в конституцията нищо няма да се промени. Ако беше така щяха да ги впишат и вече да е забравено, а не да го отлагат с всякакви поводи. Факт е че се съпротивляват защото така ще признаят че има българи и ще се отвори вратата за тях. Македонизма е насочен срещу България и отрича всичко българско като го сменя с "македонско". Това е все едно на българите да се каже че са гърци което е върховна глупост. Най-големия враг на лъжата е истината.

2

Анонимен

преди 1 година

Историческа и езикови комисии не са започнали. САЩ са американци но никой не казва че езика им е американски. Трябва и ОМО Илинден да се закрие и върне парите на бг,а жертвите на сърбите фащсти получат кръвнина.

1

Анонимен

преди 1 година

мЪкедония и турциа са най смешните "държави"