21

Анонимен

преди 1 година

Ама отивайте на избори, професоре, никой не ви пречи. Само че ние този път няма да ходим на избори и ще гледаме по ТВ как гласувате и как *** братовчеди гласуват за тези,които не са циции. Как вие сами си плащате масрафа, а не ние безплатно да ходим да гласуваме за едни нагли и вече много високомерни кандидат-депутати. Срам ни е от вас!

20

Мънго джери

преди 1 година

Избори до края за тия фашисти.

19

Анонимен

преди 1 година

Никакви избори. Утрее избирате председателя който днеска не избрахте, а после евроатлантическо правителство! Шмекериите на резидентчето и платената му прислуга по медиите да мълчат.

18

До Анонимен 20

преди 1 година

Със шутове в едни части ли да ги закараме да гласуват. Въвеждат задължителното гласуване, намалят броя на депутатите, въвеждат повече изисквания за депутати (сега единственото е да няма влязла в сила присъда) и ще се вдигне избирателната активност. Кажи едно такова от 240, което да може да обедини нацията.

17

Анонимен

преди 1 година

С 40% гласували за какво правителство въобще говорят, дори на едно събрание на входа трябва да имаш над 50% присъстващи. Защо винаги когато става въпрос за хората които трябва да водят държавата някак се шикалкави. Тези хора които днес на велика сряда се подредиха в НС, нямат нужното одобрени на народа, а и на такъв ден беше много грозно от тяхна страна. Сякаш по всякакъв начин се опитват да отвращават хората. Трябва много да се постараят за да върнат народа до урните, това в момента е пародия.

16

Анонимен

преди 1 година

личи си, че не е много умен. Да предложи няколко варианта на конституция и да се обоснове кой е най-добър

15

Оф

преди 1 година

Няма ли кой да бухне нещо,докато са всички вътре?Ще ги отърве от мъките им.

14

Анонимен

преди 1 година

И аз искам избори! Не желая Бивша комунистическа мутра да ме управлява!!!!

13

БЪЛГР. МАЙКА ЮНАШКА

преди 1 година

На това дередже сме защотото ТЯ носи по ДВЕ ДИНИ и под ДВЕТЕ СИ МИШНИЦИ - Под Лявата: Пешев (ОХРАНИТЕЛЯТ на КОРУПЦИЯТА) и Лойко (ВЪЗГЛАВЯВАЩИЯТ Я). Под Дясната: Русия и USA. Не включвам Европа защото е 1. е зависима от USA и 2. защото едва ли освен поляците, които са исторически обременени, някой европеец би хукнал доброволно да се бие с руснаците. Познайте КОЯ диня първа ще тупне на земята и кога ще стане това, за да направи ТЯ малка но уверена крачка напред!

12

Обективен

преди 1 година

На избори ама друг път. И днес социологическо проучване показва че 64 % от запитаните няма да отидат. Както аз отдавна правя,защото е безсмислено да пускам бюлетина срещу която някоя партия ще получава 8 лева. И нищо положително не се случва.

11

Анонимен

преди 1 година

До 10 що не вземеш да изпиеш едно шише приспивателни да се отървеш от мъките си?

10

Анонимен

преди 1 година

Не трябва да има избори понеже са много скъпи, най-добре САЩ да ни назначават генерал-губернатор и да станем американска губерния.

9

бааа го

преди 1 година

Божеееее, тук се цензурира думичката И Д И!!!

8

Анонимен

преди 1 година

Дано! На България е нужна убедителна победа на тези, които са за излизане от ес и нато!

7

Анонимен

преди 1 година

***

6

предложение

преди 1 година

До Анонимен 2 *** през юни, август или септември.

5

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 3 Има и по-елементарен вариант, Боце се отказва от мераците си.............

4

Бизнесмен с Ауди

преди 1 година

Е що така се държат тия хора политиците, аз не мога да разбера. Ами като имат някакви разногласия, да изпратят адвокатите си да говорят помежду си трезво и без емоции. А те през това да вземат корпоративния джет, да качат няколко по-нови секретарки и да отидат за един уикенд, да речем, в Аржентина. Там има страхотно вино и страхотно телешко. Да наемат цял един хотел да не им се пречкат други. След един уикенд съвсем другояче ще гледат на света и няма вече да се карат. Ами така се прави!

3

Анонимен

преди 1 година

Отиваме разбира се и пак, и пак, и пак... Докато Русия не ни освободи и нас..

2

Анонимен

преди 1 година

Е как през юли , на море ще ходя тогава