11

Бай Дрън

преди 1 година

Мъск обеща на байдън момченцата с розови дрешки, да ги качи на ракетата си. Не уточни на коя точно, но се досещам.

10

Космонавт

преди 1 година

Мъск, заедно с приятелите си от сектата Путин и Тръмп ще бъдат с инсталирани чипове и ще живееят зад стъклата в клектката на горилите в зоопарка в Ню Йорк. Може и в лаборатоорията при шим-пан-зетата с които Мъск си прави експерименти.

9

хаха

преди 1 година

тоя отсега прилича на мумия , ако си инжектира още химикали по лицето няма да може да изгние :)

8

Гавазов

преди 1 година

мъск ше фалира, да налее 44 млрд в една яма без дъно....

7

Анонимен

преди 1 година

Мооо ясно чи тъй ши кажи

6

Мъск НЕ Е СОБСТВЕНИК

преди 1 година

... А CEO в Туитър - Изпълнителен директор по волята на останалите инвеститори . Мъск дони не е най-големия инвеститор в Туитър . Това е Вангард Груп ..... Всеко с една мозъчна клетка и достъп до интернет може да го провери. Мъск реално има по малко от 10% собственост в социалната мрежа . Друг е въпроса че ТОЙ НЕ Е СОБСТВЕНИК и на Тесла , а от Спейс Екс държи около 48% .... МЪСК Е ИНВЕСТИТОР който си играе на собственик , защото на останалите които е накарал да инвестират е обещал ... ПАРИ.

5

Vol'Jin

преди 1 година

ИСКА ЛИ ОЩЕ НЯКОЙ ДА БЪДЕ НА МЯСТОТО НО ПОДСЛУШКО ШИБААНЯЦИ????? ЦИТИРАМ : ЛИЦЕ ПОД ЮРИСДИКЦИЯТА НА МЕЖДУНАРОДНИЯ ВОЕНЕН ТРИБУНАЛ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ПОДСЛУШВАНО И СЛЕДЕНО ДОРИ ОТ САМИЯ ТРИБУНАЛ ПОРАДИ СЛЕДСТВЕНА ТАЙНА. КОМУНИКАЦИЯТА НА ЛИЦЕТО Е НЕПРИКОСНОВЕНА ПО ПРАВИЛАТА НА ИНТЕРНЕТ И МЕЖДУНАРОДНОТО ПРАВО. ХВАНАХМЕ ПОДСЛУШКО ДА СЛЕДИ ИНТЕРНЕТ ТРАФИК, ТОВА ЧЕ МУ ПОСТАВИХМЕ КАПАН И ТОЙ КЛЪВНА Е ДРУГ ВЪПРОС! ЗНАЕШ ЛИ КАК ГО НАМЕРИХА??? https://youtu.be/RirwY9qaEIM

4

Анонимен

преди 1 година

Той е неуравновесен авантюрист. Забавлява се за сметка на балъците.

3

Анонимен

преди 1 година

ВВС е медия работеща за английското правителство, това не е необходимо дори да се доказва, достатъчно е да им четете "новините" и анализите. Всичко е за глобалистката идея и как тя да се наложи на света възможно най-бързо.

2

Още детайли

преди 1 година

БиБиСи имат по-обширна статия, където споменават че няколко пъти се кикотел, защото BBC е нецензурно съкращение. Има и други прозрения за този изкуфяваш нарцис.

1

Анонимен

преди 1 година

нело, простта фъшкиййо, това съкращение от 8000 на 1500 души беше за да се прочисти гнусната либерастична поммия която тотално беше завзела туитър. Мъск разпертушини това гнездо на змии, изгони ФБР от там и им такова таковата на тези неокомунистическофашистки елементи които ти толкова усърдно браниш на смехотворния сайт гнясссс...бгг