24

Анонимен

преди 1 година

ХЕЙ,ДРУГАРЮ ГЪЛЪБОВ ДА НЕ ПАДАШ ОТ МАРС?!! ВСИЧКИ СТОКИ В БЪЛГАРИЯ СЕ ПРОДАВАТ НА СВЕТОВНИ ЦЕНИ С ДОБАВЕНА 100% ПЕЧАЛБА!!! НЕ НИ ДРЪНКАЙ "НАЙ-ЕВТИНИТЕ" !!!... А БЕЛИТЕ ЧЕРУПКИ СА ПРИЗНАК ЗА НЕДОСТАТЪЦИ В ХРАНЕНЕТО ВОДЕЩИ ДО ЛИПСА НА ЧЕРВЕНИ ПИГМЕНТИ, НО ОСВЕН ТОВА ИМА И ДРУГ НЕДОСТАТЪК В ХРАНЕНЕТО ВОДЕЩ ДО ТЪНКА ЧЕРУПКА С ПОНИЖЕНА ТВЪРДОСТ - ХВАНАТО МЕЖДУ ПАЛЕЦА И ПОКАЗАЕЦА И СТИСНАТО ЯЙЦЕТО НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ЧУПИ, НО МИ СЕ Е СЛУЧВАЛО С КУПЕНИ ЯЙЦА...

23

Анонимен

преди 1 година

Явно някой го е казъл който няма яйца между краката .

22

Верноли

преди 1 година

Така е ! За това аз като балък си купувам домашни от хора.Чакам цените да станат по-скъпи,като в ЕС/според специалиста птичар/и тогава ще мисля.Не е сложно !Сравнявам заплатите в ЕС и тук+цените на яйцето в ЕС и тук и....си решавам.Аман от лобистки и платени публикации и изяви ! Пийте правилните хапчета бре !!

21

33

преди 1 година

Като е така, защо този 1некадърник1 не ходи да си продава яйцата в Испания, Англия и др. държави, нали там са по скъпи. Защото такива мишки-корумпи ще им смачкат бизнеса за 3 дни там.

20

баба мара

преди 1 година

10 бр внос от латвия или украина 3.99 лв останалите над 5 ,6 ,7 лв

19

Перниканец

преди 1 година

В Англия 15 бр са 2,80 лв...лютеница 1,50 лв - 2 броя за 2,60 лв...Тук е ужасно скъпо и ужасно тъпо, особено като даваме трибуна на такива като тоя

18

Бай Дрън

преди 1 година

Да, без субсидиите, може и да е прав човека. На Запад си субсидират млякото, айцата...тук си субсидираме рапицата...мошеници.

17

Бай Дрън

преди 1 година

Тия кокошки станаха златни, като в приказката. Снасят зоатни яйца всеки ден. Я си направете сметка, колко печели тоя от една кокошка, ако му снася 200-300 яйца годишно. И какви разходи има за една кокошка?

16

Анонимен

преди 1 година

Тоя като лъже верва ли си? Тук в Саарбрюкен където живея от 20 години при 3 500 евро заплата купувам яйца на 20 евро цента. А вие взимате ли 7 000 лв заплати че яйцата ви да са по евтини от европейските. Този може би си мисли че никой от вас не ходи в чужбина и незнае цените.

15

Анонимен

преди 1 година

Как да вярваме на Ивайло Гълъбов, че яйцата ни са едни от най-евтините в ЕС? Има нещо гнило в твърдението или в пазарните механизми - хем яйцата ни били едни от най-евтините в ЕС, хем у нас било пълно с яйца от Полша.

14

рижко

преди 1 година

и заплатите ни са най-евтини...

13

Спокоен

преди 1 година

Не купувам българска продукция! Не искам бе. Ако трябва си плащам малко повече, но не и българско! Имам мотиви.

12

Анонимен

преди 1 година

миналият месец вкараха 2 милиона радиоактивни от Украйна , сега са станали на запартъци и са пуснати на пазара . ще пропусна покупката на яйца този Великден ( само на киндери , те и без това са по - евтини )

11

PIPI

преди 1 година

@утко най-евтини с НАЙ-НИСКИТЕ ЗАПЛАТИ!!!!!! Аре скрий се че да не ти се пръснат двете яйца!!!!!!!!

10

Анонимен

преди 1 година

Зависи на кой етап гледате цена - ако е на цена на производител е въжзможно. При цена търговец надребно от година дабеч не са най-евтините в Европа.

9

Анонимен

преди 1 година

Не купувам, не купувайте и вие - освен това държавата не трябва да подпомага фирми които изнасят за някъде си понеже там се продавало по-скъпо, точно обратното трябва да им вземе допълнителната печалба като данъци.

8

contractor

преди 1 година

Програмистите с над 3 бона заплата са виновни за инфлацията.

7

Анонимен

преди 1 година

И заплатите ни са най-високи.Ехаааа,здравей живот!

6

Вервайте ми

преди 1 година

Ама сит на гладен не вярва!

5

Анонимен

преди 1 година

На когото му е скъпо- да си снася сам.