18

Дрън-Дрън

преди 1 година

До До клошар -- Жестоко. 166 плюса. Напрово в ГИНЕС.

17

Олимпий Панов

преди 1 година

Тоз да не би да е станал президент на молдова с тия флагове покрай него.Поляците ще изъядат хурката накрая-както винаги впрочем

16

Анонимен

преди 1 година

Полша която е евроатлантическа отличничка защо не е в Еврозоната. Полша влезе в Евросъюза и в Нато много преди нас но защо не я натискат за еврото.

15

Анонимен

преди 1 година

Партньорството със САЩ е основен преоритет на Моравецки. От морава идва.

14

Анонимен

преди 1 година

А поляците пита ли? Защото те не са съгласни. Същото като при нас, избраните от Козяк воюват срещу Русия и народа си.

13

Анонимен

преди 1 година

Васил-Васал... Чорап зелений...

12

Анонимен

преди 1 година

Робската психика приоритетно слугува....

11

До 8

преди 1 година

Никой не ги харесва САЩ и затова ще си счупят карачките да бягат за визи, а децата на коминтеркомюунягите са изпратени в САЩски университети, за да се мъчат. На вас са оставили Матушката, да ходите там и да се радвате на просперитета на Могучая.

10

Майната Му на САЩ

преди 1 година

САЩ не са Му, а Тях - щото съ исписуват Съединени Американски Щати (мн.ч.) Ей, нимойти ги упрай това бугурски язък. Причайте па руский, белким въ ръзбиреме.

9

Анонимен

преди 1 година

Кога ще стигнем нивото на прозорливост и интелект у поляците? Докато те поставят като приоритет партньорството си с Щатите, тук повечето от наште политици се чудят как да изтласкат американските инвеститори за сметка на руските интереси. Затова БГ ще си остане в блатото. А Полша ще процъфтява.

8

Сценарист

преди 1 година

Май някой хайлякчия се забавлява.

7

До 8

преди 1 година

Май ти си слагаш плюсовете и викаш, "дръжте крадеца"

6

До клошар

преди 1 година

Колкото и " + " да си слагаш , никой не харесва САЩ в България

5

Фашистъ

преди 1 година

Фашизмът не е приоритет, а путинизмът на Фюрера.

4

Клошар

преди 1 година

Мистралите не заминаха за Рассия, тавагишчи! Ще се возим на паравозь "Кузя".

3

Войн

преди 1 година

Скоро Макрон ще види откъде залязва слънцето. Бабата май го е напопържала и низвергнала. Така е, когато си женен за майката на твой съученик. Имаше една песен на Енрико Масиас, "Жената на моя приятел", но в нов аранжимент на "Хиподил", "Майката на моя приятел".

2

Продължение виц

преди 1 година

Ако натисна платиненото- целия свят става океан,само САЩ и Полша остават.... Дуда го погледнал и казал " баба ми е имала три гърнета на времето,едно сребърно,едно златно и едно платинено, но като дошли руснаците и се насpaла в коридора "....

1

Виц за Полша

преди 1 година

Анджей Дуда,бил поканен от Байдън на посещение в САЩ. Когато отива,бил посрещнат лично от президента на САЩ с почести , прегръдки,целувки....авио шоу,военен парад, организиран в негова чест. Гала вечеря,после разговори с по чаша уиски... В края на вечерта, Байдън поканил Дуда в кабинета си и му показал червеи копчета - сребърно,златно и платинено, казал " ако натисна сребърното Европа става на море,и само Полша ще остане,ако натисна златното Европа става на гола поляна и само Полша ще остане...