66

Анонимен

преди 1 година

Пробация в затвора ще му правят за укрити предмети в дупките.

65

Анонимен

преди 1 година

За това човешко подобие скоро ще четем ,че е убил някой. Жалка работа!

64

Анонимен

преди 1 година

Не видите ли, че е невменяем бе. То и по снимките се вижда. Въдворете го в лудница.

63

Анонимен

преди 1 година

Ако бяхме нормална държава, тоя щеше да е в затвора, а баща му нямаше да е все още прокурор.

62

Златка

преди 1 година

А Данаил Йорданов Емилиту, кога??? До кога ще чакаме да го осъдят??

61

Главния Прокуро

преди 1 година

Това тей наречено "синче"....Явно има нужда от работа ...Много взема комфети ... И прави Шано...

60

Иван

преди 1 година

Цитат от съседна статия в ДНЕС : "Все повече хора се завръщат в България - Има възможности пред тях" - една от възможностите е да те пребие прокурорски син. Как да не се върне човек за такава възможност.... а към всички нормални хора: бягайте докато можете. Цялата система е прогнила, навсякъде без изключение.

59

Анонимен

преди 1 година

Тоя трябваше да го бутнат в затвора заедно с баща му, който го е възпитал като ***.

58

root

преди 1 година

В Гърция, примерно, народа щеше да излезе на протест и щеше да ги смачка...

57

SS

преди 1 година

Да питам ? Този който блъсна и уби М.Цветков осъдиха ли го ? Народеее ???

56

до 50

преди 1 година

Глупости. Наказанията се кумулират- в коментар 57 е написал човекът.

55

до 58

преди 1 година

Той няма да налети на когото не трябва, не го мисли. Налита на беззащитни чичковци. Ако налети на когото не трябва, не булка, ами не знам какво ще го правят.

54

Анонимен

преди 1 година

Само знам, че това момче няма да доживее дълбоки старини. На прекалено много народ налита. Все някога неочаквано ще попадне на когото не трябва...

53

до 50

преди 1 година

Присъдите се КУМУЛИРАТ. Подобни съчинения как едната поглъща другата няма. А пробацията се взима предвид при нова осъдителна присъда и става рецидив. Не го мислете, няма да излезе от ареста скоро. Ще има и ефективна присъда. Твърде много хора излязоха от мишите си дупки и се разприказваха какви красоти е вършил.

52

Анонимен

преди 1 година

До До 48 - Интересно.... Това трябва да се промени ASAP! Недопстимо е ине виждам никаква морална, етична или логична причина, тежкото да поглъща по-лекото. То не го поглъща ... то го опрощава.

51

Анонимен

преди 1 година

До 52 - С условни ипрочие, може да е 5 години в арестра ...

50

Анонимен

преди 1 година

До Кеф! - До 94-а такива ги БИЕХМЕ като магарета и викахем полиция. После обаче, полцията идваше и прибираше НАС, съдеше НАС и когато онези ни пребихава, нямаше НИКАКВИ ПОСЛЕДСТВИЯ за ТЯХ! Ей затова станаха силни! Мислиш ли, че 165 сантиметрово момче, ако ще и Флойд Мейуедър да е, ще пребие 50 човека и ще му се размине, ако не го пазиха от някоко места.

49

Анонимен

преди 1 година

"Да обясним на неграмотните коментиращи. За едно нещо от 20те, които е направил, е осъден. Останалите 19 присъди тепърва предстоят. Четете малко де... И не, няма да излезе от ареста, там слаботелесното малко мъжле е булка." ............на Територията, присъдите не се сумират, т.е. дори да го осъдят по няколко от другите престъпления, ще му отредят само най-тежкото, оснаналите неща все едно никога не са се случвали.

48

Анонимен

преди 1 година

Средна телесна повреда. Жертвата е наплашена и не смее дори да се яви в съда, камо ли предяви частни обвинения и предвид това се сключва сделка с подсъдимия защото признавал вината си. Поредната нелепа история. В България полицията и прокуратурата, и съда, всичките трябва да се затворят, няма защо да се харчат пари за такава сбирщина престъпници.

47

До 48

преди 1 година

По-тежкото наказание поглъща по-лекото, тоест, ако бъде осъден лишаване от свобода за друго престъпление, ще погълне по-лекото наказание - пробацията и ще изтърпи само лишаване от свобода