48

Гост

преди 1 година

Правителството на Гълъб Донев, заби клин между пенсионерите, след като реши и даде Великденска добавка само на 1 000 000 пенсионери. Другият 1 000 000 пенсионери беше забравен от Правителството. На тях не бе дадена добавка. Грозна работа.

47

Анонимен

преди 1 година

Социалните плащания за Зрънчо Бентлиев, Ричард Кръчмарят, Пилето, Прасето, Сиренето, Ряпата, Асфалт Тънкомазев не трябва да се спират.

46

Анонимен

преди 1 година

Заплатите на учителите се увеличават за да си траят по какви соросопредателски учебници преподават на българчетата обич към САЩ, АЛБАНИЯ ТУРЦИЯ И ОМРАЗА КЪМ РУСИЯ И СЪРБИЯ. ОСМАНСКО ПРИСЪСТВИЕ И РУСКА НЕ СВОБОДА А ОКУПАЦИЯ... МИТЪТ БАТАК, И ТАКА НАТАТЪК... ДОЛНИ ПАДЕНИЯ НА *** ЗА ПАРИ. ОТКАКТО КОБУРЦИТЕ СА ЦАРЕ СМЕ ПОД НЕМСКА ВЛАСТ. И ТЪПРИМ НЕМСКИ КАТАСТРОФИ ВЪВ ВОЙНА И МИР.

45

Анонимен

преди 1 година

До АнонименВече се увеличават само на учителите и на военните, подготвят ги за Покрайна.

44

123

преди 1 година

Те за това герберите се бориха за хартиена бюлетина, за да могат неграмотните да гласуват всеки го знае.

43

Анонимен

преди 1 година

В тази държава се увеличават заплатите само на учителите и полицаите. Другите, кучета ги яли!

42

Анонимен

преди 1 година

До Радослав - Той народът, сметнато по тоя начин, още повече не ще и останалите.

41

Радослав

преди 1 година

До 47: има няма 10% при най фалшифицираните избори. Искат ги тоя от махалите бойкопигмейчетата който гласуват за Славена Точева която печели само ромския вот! Хайде като ще си казваме истини, да са реални! Ако на избори гласуваха само данъкоплатци, то герб нямаше да минат и 4%-ната бариера! Те с толкова фалшификации с клизма на вожда събират 10%! 90% от народа е анти-герб! Какво има повече да си говорим! Ако ги искаха щяха да гласуват за тях!

40

До Радослав

преди 1 година

Радославе, иска ги народът, иначе няма да са все на първа позиция. не гласувам за Герб, ама и да викам на бялото черно, няма да почернее. Айде малко по-разумно приемайте действителността. Щото може много да ти се иска, но това е тя - искат си го Герб най-много българи, факт. И да, изборите да си ги плащат тия, дето ги предизвикват.

39

Радослав

преди 1 година

До Ралица "тоз дете", добра идея, харем гроб да плати всички избори защото като свалиха правителството не се сетиха, че народа не ги иска в управлението. За да има мир нека и ПъПъ, БеСраПак, ДъПъСъ и *** да покрият % от разходите.

38

Епа

преди 1 година

Когато фалира едно българско семейство банките му взимат всичко и никой не го интересува как ще живее. А колко много страх да не фалира бизнеса . Ама нали това е капитализъм да фалира некадърния бизнесмен иначе как ще има конкуренция .А сега може неможе сигурна пара ,бива аа.

37

ano.

преди 1 година

Razhodi ,prihodi naravno (za kasite)v bg.

36

Яяя

преди 1 година

Капитализъм с държавна помощ към фирмите . Един милионер си купва телевизор без ддс а бедният българин си плаща всичко с ддс . Къде е нормалното ,бедните носят на гърба си богатите мафиоти .

35

Радослав

преди 1 година

Еми просто вкарвате изискване за социални плащания да има изискване за поне 5 години трудов стаж и готово! Даже ще има пари за да вдигнете сумите които ще се взимат останалите. И без това масата от социални плащания са пари на вятъра за развъждане на бойкопигмейчета и гласоподаватели на Славен Гочева.

34

Анонимен

преди 1 година

Българи-американската дружба, като слънцето и въздуха за всяко живо същество, не е безплатна.

33

Руси

преди 1 година

Кокорчо кога ще се извини за поразиите си ? Това си беше провал !

32

Анонимен

преди 1 година

Ами спирате субсидиите за бизнеса,ревизиране сделките за самолетите,преустановявате безплатното отглеждане на укри,налагате данък свръх- печалба,и ето ти едни 30-40 милиарда лева в хазната с коите можете да покриете увеличените разходи за поне пет години напред!

31

Анонимен

преди 1 година

тия 155 милиметрови снаряди не са без пари

30

Възмутен

преди 1 година

СИКаджийската Мутра необразована дето само една книжка Винету е прочел, нали с измама печели избори, защо го търпите бре?! Да ви ограбва, лъже и унижава!!!

29

Анонимен

преди 1 година

за пенсии няма,трябвало да пращаме помощи ,че и военни за зеления травърс