229

Василев

преди 1 година

Както във всяко отношение РПЦ е кремълска пропаганда, страна затвор!Ама какво да очакваме от тях при положение ,че главата на църквата е КГБ агент като президента !В едно са добри -продажбата на страхове!!!Деспотизма е на лице навсякъде, и В България шепата рудофили ,путинофили не са по назад!Срам и позор!!

228

Пак двоен аршин

преди 1 година

И то точно тогава, когато от Киев прогонват свещеници от Киевско-Печорската лавра и забраняват службите на руски език.

227

Анонимен

преди 1 година

"Пълномащабно нахлуване на Русия " няма но има подкрепа за Донбас - ДЛНР а относно този институт за изучаване на войната мисля че това е неправителствена организация или техен институт. Всеки фа си прави изводите.

226

Анонимен

преди 1 година

До Боби сложих ти минус по погрешка защото не разбрах че цитираш. Сори.

225

Боби

преди 1 година

До Анонимен 272 "Украинските оперативно тактически балистични ракети САПСАН" Прекрасно само дето има един мъничък дребничък проблем. Къде се намира химическото предприятие което да произведе ракетния двигател? Нали се сещаш че ракетните двигатели се ИЗЛИВАТ(буквално) в самия корпус на ракетния двигател.

224

Некъф

преди 1 година

Какво може да се очаква от комунист кгб-еец освен бездушие!!!

223

Анонимен

преди 1 година

Неизвестен мъж е пребил Ивано-Франковския и Коломийския епископ Никита (Сторожук) в Черновци, съобщи каноничната УПЦ. През последната година Киев организира най-голямата вълна от преследвания на УПЦ, към която се причисляват милиони вярващи, в съвременната история на страната. С подкрепата на властите разколническата ПЦУ нахлува в църкви, националисти и разколници нападат духовници и вярващи в църкви и манастири, свещеници и епископи са издирвани и обвинявани в "антиукраинска дейност".

222

Анонимен

преди 1 година

Украинските оперативно тактически балистични ракети САПСАН, с далекобойност 500 км и радиус на действие до 10 км навлизат през 2023г. на въоръжение в украинската армия. Преди няколко месеца имаше мощни взривове на военна авиобаза в Крим.

221

Анонимен

преди 1 година

Бе мааму стара Русия държи източните райони , а арестите , гоненията незнайно как са в централните и западните райони на окрайната. Да не съм пропуснал веселбата? Кога Русия е взела цяла окрайна? Къде е спала героичната натовска войска наречена ВСУ???

220

Анонимен

преди 1 година

Хареса ми Един с Една. Мнение право в десятката.

219

Анонимен

преди 1 година

Не е нужно да сме благодарни на Русия. Но защо трябва да сме неблагодарни ето това не го разбирам . Нарочно да се насажда омраза и злоба .

218

1960

преди 1 година

А някакво изследване за американските и английски гадости в Сърбия, Либия, Ирак и т.н Да не говорим за издевателствата на укрите 2014-15-16 над руси, българи и други нации . А ?

217

Анонимен

преди 1 година

Това за четмото и писмото е една доста отдавна експлоатирана сорроска опорка която усърдно се експлоатира от по необразованата прослойка. Все едно Гърция да чака благодарност че ни е дала православието.

216

Анонимен

преди 1 година

До "Неблагодарна..........се оказа България и това го казвам с болка в сърцето си. Русия ни освободи той за писменост седнал да пише с че ние забравихме Освобождението !!! Факт.

215

Анонимен

преди 1 година

Руския взик се ползвал масово в украйна според колегата. Ами че той е майчин на хората. Освен това хиляди тонове руска литература бяха показно изгорени за какво говорим изобщо. Хората в Донбас са избивани Осем години И това продължава нали затова е важна авдеевка щото може от там да се обстрелват жилищните райони в Донецк. Виждали са лицата на пилотите толйова ниско са лятяли които са пускали бомби по спирки и по пазарища нарочно хайде спомни си

214

Анонимен

преди 1 година

***, побеждавате ли? Давайте смело напред! Мега победи ви чакат.

213

Анонимен

преди 1 година

Писмеността е написана от Кирил и Методий. Тя е общо културно достояние. Не е ли неудобно да чакаме благодарност след като ние сме неблагодарни . .

212

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен цитатчика написаното от теб вече не е вярно то е от едни отдавна отминали времена.

211

Анонимен

преди 1 година

Налагаме санкции на Русия , гоним дипломатите , участваме във войната със оръжия муниции оборудване на армията им обучители тоест жива сила , събаряме паметници и развявате украинско знаме правим селфи със Зеленски добре но ти какво очакваш от Русия. Ясно е че те са огорчени от нас меко казано. Ние сме едни неблагодарници. Поне за сега така изглежда.

210

Анонимен

преди 1 година

До АнонименБългарски език е изучаван само в неделни училища...............................Невярно. Дори украински учебници на български език се ползват в седмичната училищна програма.И сега, по време на войната, продължава обучението на български език. В Русия има ли подобно нещо? Признат ли е нашият принос за писмеността? Или там няма българско малцинство?