25

Анонимен

преди 1 година

До реалист Ти да не се смяташ за от 20те % с това неграмoтнo писане

24

Анонимен

преди 1 година

До 31 факта, че се позоваваш на това измислено руско професорче, насадено по медиите само, за да деморализира народа, показва колко добре му е прораборила пропагандата върху теб и колко си лесен за манипулация (качество на хората с нисък интелект)

23

Реалист

преди 1 година

Викаш о "предимно" това че университети ни също копаят ли копаят надолу също не е индикация за нищо,Ей професор Христов прав излезе за ония 80 процента.

22

Анонимен

преди 1 година

До реалист докато има болни мозъци като теб, които да възхвалят тази диктаторска дивашка клoaka турция, ще се налага да им се пояснява като на малки деца колко са заблудени.

21

Анонимен

преди 1 година

До реалистТи сериозно ли мислиш че пиза е представелна извадка за нещо? Първо виж как се провежда, научи малко статистика и после се прави на умен

20

Реалист

преди 1 година

До анонимен Абе ти за тестовете ПИЗА не си ли чувал,е всяка година все по надолу и по надолу,факта че 80процента от полетите тук,пишат само глупости и простотии да си лекуват комплексите е следващото доказателство,аз незнам колко трябва да си умствено изостанали за да дрънкаш глупости под всяка статия за турците,макета или Америка да кажем,не се отнася само за теб,ами заслужаваме си съдбата какво да направим,:))

19

Анонимен

преди 1 година

До 16 Ядрен апокалипсис е за предпочитане от турция. Където турчин стъпи трева не никне.

18

Анонимен

преди 1 година

До 24 Ти сигурно си от онея дето си мислят че българите са бедни,само защото ти си беден. Лол.

17

Анонимен

преди 1 година

До 24 Помпят единствено дюнерите и призодтвото на джапанки. Технологията и науката в турция са по голяма пародия и от в Русия. Ти просто си заслепен от собствените си комплекси за малоценност и вътрешната нужда да се кланяш на чижда сила.

16

Реалист

преди 1 година

До коментар 24 от Анонимен:Кое не е реално бе п***ляк,че сме най-затъпяващата,най-бързо умиращата и най-болната нация в Европа ли?Или това че Рейгън много точно е описал такива като нас или не е вярно,че комшиите откакто Ердоган е на власт помпят яко пари в технологии наука и инфраструктура,или не е вярно че парите от Европа ги крадем и разпиляваме а после обвиняваме малцинствата,колко *** имат достъп до милиардите от Европа и ДПС тия пари дето ги краде него ли прави в сговор с наши партии.

15

Анонимен

преди 1 година

До реалист До сега не съм те видял едно реално нещо да кажеш.

14

Анонимен

преди 1 година

Единственото по-гнусно нещо от русофила е туркофила

13

Анонимен

преди 1 година

До 16 Виж кво, що не си ходиш в прекрасното тюкюе , като ти е толкова мила и да ни спестиш словесните си диapии. За разлика от теб нормалните хора не искаме да имаме нищо общо с тези диви анадолски ***

12

Анонимен

преди 1 година

Тия един блок не могат да построят, сателити щели да ми изстрелват.

11

Анонимен

преди 1 година

Не че е излишен, напротив в това щуро време....... Нооооо хората в Турция изнемогват от инфлацията, а се харчат пари за ...оръжия. Шепата дето се мислят за Богоизбрани на тоз свят е време да си седнат на дирниците. Ама надали щом ги траем

10

Анонимен

преди 1 година

а *** до къде са стигнали , нещо ми се губят. Впрочем по коментарите личи колко е изпростял и злобен е народеца.

9

Анонимен

преди 1 година

Всичко това са пълни дивотии! Целият научен потенциал и капацитет на Пуйкия е зает с опитите! Всеки жив турчин знае и вярва, че веднъж роди ли мъж, светът ще е в краката им!

8

Реалист

преди 1 година

До коментар 3 от Софето:Гледай сега няма да се плашиш най+лошото тепърва предстои,тази държава няма бъдеще това вече на всеки с повече от две мозъчни гънки е ясно,*** е че все някой ни е виновен,я малцинствата я Запада,както е казал Р.Рейгън "Бедноста е най-справедливото наказание за глупоста на един народ",а по темата комшиите бачкат инвестират в наука и технологии и логично вървят напред

7

Обективен

преди 1 година

Да ама Наш Таня пък има Троен чушкопек и голямата си уста

6

Анонимен

преди 1 година

Тез колония голяма от векове на Великобритания !За това не мърдат метър .Много са зле тези азиатци