60

Крадат милиарди

преди 1 година

Става въпрос за ИСКЛЮЧИТЕЛНО НАГЛО ПРЕСТЪПНО БЕЗДЕЙСТВИЕ НА ПОДСТАВЕНИ НА ВЛАСТ срещу ограбване на десетки милиарди с нагло високи спекулативни цени на ТОК и горива. Подставените на власт за да пазят наглите крадци от протести ограбват милиарди от бюджета за да плащат компенсациина ограбваните ..ЗА ИКОНОМИИ ДА СЕ ЛИКВИДИРАТ ВСИЧКИ ДОКАЗАНО ПРЕАСТЪПНИ МИНИСТЕРСТВА И ВЕДОМСТВА.

59

Анонимен

преди 1 година

Натиск, без натиск. Сваляне цените на газ, ел енергия и горива. Всичко е в ръцете на държавата. Договор за тръбен газ през Турция, без борси за ел енергия за Бг, без посредници за газ и нефт.

58

Анонимен

преди 1 година

Антиевропейци, като Красен Станчев, почитатели на африканската либертарианска икономика и африканската данъчна система, могат да се ползват за плашила и пример, какво да очакава населението от десните им политически партии, фенове на Африка, Индия и Латинска Америка. Концесии като в Африка, ниски данъци като в Африка.

57

12akud

преди 1 година

високата инфлация в българия се дължи на картелни уговорки защо са тези уговорки защото когато българия в мене в еврото ще трябва да навържем всички институции с институциите на еврото а оттам ще спрат хиляди далавери с ддс застраховки и какво ли още не от което се огрява българския гражданин

56

Аngelov, Valve Corp

преди 1 година

Aко не сте разбрали моя приятел с тъмното копие имате 165 часа тая свинщина да се прекрати и всекиму своето! Което означава, че имате да връщате едни работи и да плащате едни пари, а мениджмънта и МОН ще се разберат!

55

Vol'Jin

преди 1 година

Или пък защо ексцентризмът е по-важен от центъра понякога , като например защо Финландия строи Онкало, а не САЩ, РФ, Великобритания, Франция или другите велики ядрени сили използващи ядрена електроенергия ... Аз оставам с впечатлението , че някой хора няма да цитирам имена използват въображението си само да създават проблеми на другите и пълни свои портфейли ....

54

Vol'Jin

преди 1 година

Друг един любим мой цитат:"Ще използваме въображението си да решаваме или да създаваме проблеми"

53

Даам

преди 1 година

Инфлацията идва от западните *** Уолстрийт, където определя цените на запада се намира в СанФрациско,ФАЩ! ВИЕ СИ НАПРАВЕТЕ СМЕТКАТА ПУТИН ЛИ Е ВИНОВЕН ДЕГРАДИРАЛО ОБЩЕСТВО?

52

Така е ..

преди 1 година

Точно така е . Свалянето на инфлацията става със свалянето на Путин и Радев.Успех.

51

Анонимен

преди 1 година

Със сопата ше стане ли?

50

Анонимен

преди 1 година

Отивам на зъболекар-той работи сам за себе си.Взема ми 50 лв.за преглед и ми обещава мост/долен/за 4000 лв.Плащам му на ръка без касов бон.Отивам на адвокат-консултация 50 лв.без касова бележка,а за услугата стотици лв.без касов бон.Викам майстор за ремонт и той отсича-30 000 лв.без фактура,с фактура още 600.Тези работят сами за себе си и според Красен са много бедни.

49

Анонимен

преди 1 година

В Париж имат техническото средство; доказало се 1789 година като достатъчно ефективно за всякакъв род проблеми. А в Брюксел са подходящите субекти.

48

Анонимен

преди 1 година

Инфлацията ще падне,като престанете да купувате като за последно.Особено по празници.Веригите пълни с народ,който пълни колички като не видял,а после се оплаква,че бил беден.

47

Copocoидите

преди 1 година

От НПО-тата, като Америка за България, Карнеги, Конрад Аденауер, Отворено общество да изчезват!

46

Анонимен

преди 1 година

Красене,много си се объркал.Тези,които работят сами за себе си са най-богати,защото никой не знае какви доходи имат и какви данъци плащат.

45

Анонимен

преди 1 година

Една вафла - 5 лева. Това на какво прилича? Протеинов бар преди беше 2 лева, сега го направили 5.50! Излагат се

44

Българин

преди 1 година

Свалянето на инфлацията ще бележи своят най-голям успех, след като НЕдържавата Украйна изчезне.

43

Бай Чеп

преди 1 година

Или както е казал поетът: "Като няма прокопсия, Плюл съм в тази орисия!"

42

Анонимен

преди 1 година

Abdsl *** в украйна да се биеш за ценностите

41

Сър Уилямс

преди 1 година

Инфлацията няма да спадне скоро. Откъде знам? Защото на власт са хората, които я докараха! Визирам зеления чорап румен радев ...