34

Анонимен

преди 1 година

Тотална лъжа. Все едно да кажа: Ще купя апартамент на старите цени. Ама, кой ще ми го продаде??? Цените на материали и услуги вече са двойни, инхаус процедурите бяха спрени от комитова и кокоро. Но, лъжата тържествува. шишков ежедневно лъже, че всичко е ще, ще,ще...... Ще, ама друг път.

33

Анонимен

преди 1 година

Шишков - министърът, който спря строежа на всички магистрали и не построи абсолютно нищо!

32

Сатир

преди 1 година

Тоя бил архитект като Бабет Комитова. Аз не съм видял архитект да подготви документ? Да проверим чете ли?? Шишков, по кой стандарт извършвате проверката, отнася ли се за пътища в експлоатация или само за новопостроени???? Какъв е минималния набор от извадки и как са обработени статистически????? Да не би като Бабет да си ходил на паркинг??????

31

ПроСоТо

преди 1 година

хубаво!...Но до кога САМО ще се установяват КРАЖБИТЕ на Тиквата,без да се потърси НАКАЗАНИЕ за тях?...-Какво викате?..-"Ами докато МИЛИЦИОНЕРА "Гешеф" си е на мястото!" ?...

30

aaa

преди 1 година

Кога ще ги построите тея магистрали бе Шиши!? Дали ще е тоя век? Защото за сега са само приказки, а трябват дела. По делата ще ги познаете.

29

Ганди

преди 1 година

Щял да строи на старите цени,голям несретник е тоя плон дир,като си такъв мистър Сенко защо не върнеш цените от преди 2 години на яйца,месо олио,захар хляб та да не ощетяваш народа?

28

Анонимен

преди 1 година

До 20МозАк, да ни обясниш какво общо има температурната амплитуда с развитието на дадена държава.

27

Анонимен

преди 1 година

а само размахва несъществуващи проблеми.-----несъществуващ е асфалтът, и това си е проблем

26

7373

преди 1 година

Шишо, Шишо, аз да се разприказвам, честничкия, милия. Да го ожалиш! Срам, срам и позор си.

25

Анонимен

преди 1 година

Шишо-Бакшишо не е построил нищо досега за две години, а само размахва несъществуващи проблеми.

24

Анонимен

преди 1 година

Шишков докажи ми, че тези ядки са взети наистина от магисърален път, а не от паркинга пред блока ти?

23

Анонимен

преди 1 година

Баце каЗА че не е вярно !

22

Аз...

преди 1 година

...недоумявам докога съфорумците ще се надяват на вече усвоени пари с тези резултати -> масово липсващ по 5-6 сантима асфалт, да се оправят от фирмите строители и изпълните, чиито каси и средства отдавна липсват?! При най-малкият усет за вероятен предстоящ натиск, тези фирмички просто ще обявят фалит, ще хлопнат кепенците и ще отидат да строят я в Испания, я в Гърция и т.н. Изобщо форумците откъде мислят, че ще се извадят пари и някой ще възстанови липсите?! Пари няма, трябват нови, народът пак!

21

Питанка

преди 1 година

А магистрала "Черно море" кога? Колко години още ще се пътува по комунистическия път? Да сте минавали скоро оттам?

20

до 19

преди 1 година

Най-обичам празните приказки... Колко е температурната амплитуда в Кот д'Ивоар? Колко е тук? Прочее, не дотам бедна за Африка държава.

19

Факт

преди 1 година

Ходил съм до Кот д' Ивоар. Ще ми повярвате ли ако ви кажа, че имаха по-европейски магистрали там до всяка точка на страната?

18

Анонимен

преди 1 година

Преди 30 години японците бяха готови да ни направят и двете магистрали със срок за изпълнение 18 месеца, но комунистите им отказаха понеже ''ние сме щели да се оправим''. Ето как се оправяме 30 години по-късно. Няколко мизерни стотина километра не може да построим на равен терен. Ако бяхме слушали по-напредналите цивилизации тогава, щяхме да имаме качествение магистрали вече 3 десетилетия без да са МРЪДНАЛИ.

17

Анонимен

преди 1 година

Милиардите за асфалта дето го няма са в чекмеджетата.

16

Майора

преди 1 година

Жалко Шишков ако не бяха дадени 5 млд от "Хемус" за бизнеса и не беше умишлено спирано изграждането им , щяхме да имаме нови пътища! Но явно надделяват партийните пристрастия след като Шишков бе отлъчен от ГЕРБ!

15

Ехаааа

преди 1 година

Сега ако върнете бирата и к..вите на старите цени.........!