47

Сата НАТО

преди 1 година

Политиката на моралния из род Румен Радев вече дава плодове. След като този формен иддийод позиционира България като руски сателит, вече на всички стана ясно, че ние ще сме презреният пар цал, който всеки ще подритва.

46

Анонимен

преди 1 година

Demonaz е хамерикански демон.Къш,демоне!Гори в ада!!!Марш!!!

45

Анонимен

преди 1 година

Вето, зациганитеот РСМ. Там само българите не сацигани. Черни, ниски, космати крадци и разбойници, на къса каишка, на Москва и Белград. Нека чакат още 20 години.

44

Анонимен

преди 1 година

ОБЕДИНЕНА ЕГЕЙСКА,ВАРДАРСКА И ПИРИНСКА МАКЕДОНИЯ СЪС СТОЛИЦА СОЛУН!

43

Анонимен

преди 1 година

До 36:Демоне,гори в ада!!!Преди да отиде Кирчо там да отваря клуб с име на хитлерист не ни наричаха фашисти и не биеха българи ей така.Ти не си човек,а демон.Вие сатанистите по интернет сте им водили антибългарска пропаганда,която е подобна на антируската,която я водите тук.Вие разпалихте враждата,а сега се правите.Вие сте публикували в интернет адресите на българи,а се правиш на ни лук ял,ни лук мирисал и други обвиняваш.Искали сте укро сценарий.Сатаната да идва да си те прибира!

42

Анонимен

преди 1 година

47 Но правата на българите в РСМ ни касае. Ти явно, не си българин. Включени в конституцията на новата държавица, все пак, ще имат повече права.

41

Неразбиращ

преди 1 година

Македонски селянин платно белеше...Та така и президентът им. Все е прав, все е европейски, все акъл дава в югославската си ко чина.

40

Анонимен

преди 1 година

Само едно не мога да разбера!?! Защо Пендурков не се натиска да се присъедини към Масква? Там веднага ще ги вземат!!! Нали *** искат влияние на Балканите? Е ти 3 милиона покорители на Марс и Юпитер!

39

Анонимен

преди 1 година

двама се карат трети печели!скопие и софия се карат,атина печели!казах ли ви аз,че накрая гърция ще вземе всичко,за което пендаровски и радев са се хванали за гушите...първо е македонският език-атина го призна и започва неговото изучаване първо в егейска македония след това и в останалата част на гърция,следват гоце делчев,климент охридски,кирил и методий,самуил и т.н.и накрая скопие и софия няма да има за какво да спорят,защото исторически и геграфски всичко това принадлежи на егейска македония

38

Анонимен

преди 1 година

Пингвинът тръгна да ви завладява с фашистки клубове.

37

Анонимен

преди 1 година

Ветозациганите от РСМ. Там само българите не сацигани. Черни, ниски, космати крадци и разбойници, на къса каишка, на Москва и Белград. Нека чакат още 20 години.

36

Ботевградския

преди 1 година

Сега е момента нашите *** да ги пишем макета и скоро да си потърсят правата и имуществото в западната ни съседка.

35

Цон

преди 1 година

Прав е

34

Натовеца

преди 1 година

ФАЩ ни мажат ските с македония !

33

Анонимен

преди 1 година

Оффф нашите политици са достатъчно жалки, защо се занимават с тия?!

32

Анонимен

преди 1 година

До Петко стар сърбокомунист. Като северномакедонците не искат да чуят за България, какво правят пред българското посолство и консулства и носят документи и подписват декларация че са истински българи? Защо не ходят в Словения ,Хърватия, Гърция, защо в България. Защо искат да направят от българи починали преди 100 години, които сами са писали че са българи, някакви измислени "македонци ". Защо не правят гърци, албанци, или сърби Защо, защо Само на българи посягат? Защото северномакедонците и т

31

@ 38

преди 1 година

Много неадекватно сравнение

30

Анонимен

преди 1 година

а българия как би реагирала ако ердоган заяви,че иска да участва в промяната на конституцията на репубика българия.

29

@ Петко

преди 1 година

Ти си мноо спрел бе , има хора в т.н. Северна Сърбимания , които се тормозят всекидневно затова , че смеят да кажат какви са и според мен българската държава прави много малко зада помогне на тези хора.

28

Анонимен

преди 1 година

не ме занимавайте с глупости