107

Анонимен

преди 10 месеца

Македонците са етнически българи, а македонистите са посърбени етнически българи, притърпели геноцида на династията Караджорджевичи и на диктатора Йосип Броз Тито. Неслучайно един от политиците им има име Тито Петковски.

106

Анонимен

преди 10 месеца

Прича Београд, дайемо думу агентима наших у Скопльу хахахахаей сърбанче, сърбоманче, в какво ти плащат в динари или в стари жълтици - пендари като на дедите ти, оттам и фамилията

105

Анонимен

преди 1 година

Тоя не е много на ясно какво означава влизане в ЕС. Точно това означава. Други идват и започват да ти се месят във вътрешнополитическите процеси за да се уеднаквят законодателствата или поне да отговаря твоето на минималните изисквания на ЕС.

104

Анонимен

преди 1 година

Стево Коминтерната търси навсякъде скандали и всячески се опитва да намери нещо,с което да обвини България и да намери повод за да се представи като голям македонец.Стево,напразно се пънеш,големите македонци,отдавна са в България и не са сърбомани и югоносталгици.Сам си призна,че Гоце Делчев е българин.Самуил също,Даме,Тодор Александров и безбройна плеяда,на наследниците на които не искате да ги запишете в конституцията си.Коминтерновси изпърдок ниеден.

103

Да втасват

преди 1 година

В С.Македония трябва да втасват. Това може и да отнеме години. Така те самите ще разберат наистина ли искат да влезат в ЕС ? Ще преосмислят и цялата ни обща история до 1918 г. И ще намерим общи точки. Не направят ли всичко това, те не са дорасли за ЕС.

102

ББ

преди 1 година

Спрете да се кланяте на чудовища!Спрете да се кланяте на дявола!Парите ви нямат значение...титлите...постовете...претенцийте ви...манипулацийте ви...манипулират само ..вас...примитивно...нов вирус броди по света ни...безпросветност,безбожие,алчност...его...това ще ви убие бъдете сигурни!!!

101

ББ

преди 1 година

ако нямате идей импотентни...ще предложим сделка на путин...да разположи ядрени в бг а ние да ударим с армията си...не че имаме...хора...върнете се към Бог и ценностите му...или и Бог няма да ви помогне..спрете комуникацията и наложете вето на обучаващите децата си да мразят мойте без вина!!!! и г-н вебер работи за тези планове,налагащи на българите несправедливости!нямате шанс г-н Вебер,500 г Българите ни клаха като животни...и сме тук!Справедлив Свят...или мъртав!!!Бог да пази САЩ и Свободният

100

Божееее

преди 1 година

кви ора сте бре гърците ги наведоха пък вие им се навждате да угодите на путин излагация за пореден път

99

Българче

преди 1 година

Вето до дупка на руските измекярЕ!Протести да затворят границата и спрат всякакви отношения с тези нечовешки!!!

98

ББ

преди 1 година

спрете вноса на селскостопанска...криминална обслужваща путин,да изнасят за унгария...сърбия,война е и политическата ни предава от десетилетия!!!затворете,границата с тези не човеци...или ще излезем и ще видите нещо невиждано...играете опасни игри...бг...пАлитиците на путин и щази вебер!!!децата ми са невинни...и такава омраза...платена,затворете границите...или Бог да вие на помощ!!

97

ББ

преди 1 година

консултираме с тях каза бг министъра,какво лошо има да говориш със съседа си?...и сърбомана риве то окупаторите...руска пропаганда и квичене по руско-унгарски!!!Вето...Вето!!!Правителство направило компромис с руските охлюви ще си навлече гнева на Народа на България!!!от утре костя ще яхне вълната или сламчу!!!което ще накара и останалите да я яхна..следващите 50 г област македония...ще си остане руски протекторат...***!!!

96

ББ

преди 1 година

прекратете дипломатическите...затворете граници и евакуирайте българите!те ни обявяват война хора ...от десетилетия...ние ми помагаме и правим компромиси...и ес на щази вебер ни продават отново...кога да им предадем Пирин и Рила г-н вЕбер???

95

ББ

преди 1 година

г-на,обслужващ руски разделения,опитващ да ги замазва с "дарения" за Украйна лицемерно,...отдумите му се излъчва насадена омраза!БГ политиците задължително ново вето!!!Гърците бяха безкомпромисни...научете си урока!!Вето до дупка...Вето до човешки и справедливи...Вето!!!либерализма на меркел роди путин!!!добро добро не вижда!!!да си мразят,платено ще ни мразят каквото и да направим..търговци са!роби са на путин и сърбите!Вето следващите 50 г!!!

94

ББ

преди 1 година

До Исмет Керим Техирдахи вие дома си не можете оправите...от домоветеси бягате,ами върни се ...дп-дс си имат нов гАспадар...пеевски...агата не пропуска петъчна молитва...и коробани коли...за мезе...и му гласуваш и в турция бре...къде остана Бог?...Аллах?...Буда...кой в каквото вярва...къде остана това на което ни учат?крадци и престъпници ни правят нещастни...говориш със..злоба,когато сте избягали доган бе бога в бг и гласуваше за него,много след бг сте вече,свалим ли руският боко,няма ни стиг

93

Анонимен

преди 1 година

Тичаме там за какво, я пак??? Кой българин изобщо стъпва там, освен за някакъв бизнес и по политически мероприятия? Та те буквално удавиха български туристи в охридския гьол. Ходих там през 99-та да видя баба ми от къде е и не повторих. Такова нагло, невъзпитано отношение не бях и не съм виждал никъде другаде. Да М. р. а. Т.

92

Анонимен

преди 1 година

Да се радват,че са мнозинство,но щом са записали българите малцинство,но ние знаем,че са мнозинство от исторически справки как преброявания,хроники,църковни сборове и територии как патриаршия,екзархия,епархии и др. към БПЦ как вероисповедание на общност от народ от групи близки по определение народност общували си помежду си,обменяли си обичаи как съседи,език,писменост,култура как сдружени,защитавали се взаимно и изградили държавност с единна вяра,език,писменост с разбира не по принадлежност.

91

Kirilov

преди 1 година

До АнонименМдааа ама тичаме в тях за скара, а и за хубавина. А те не идват вече у нас. Аа и бидончо ги пази повече от нас. Ние бяхме с брежневчо 80 години. Да не е бидончо пак нямаше какво да търсим в тая Македония. Сръбска си е. Освоиха си я с ум и оръжие. Българска е вила само по течението на 1св в и на 2св за срок от 600 години. Не знам какво искаме? А башка у нас на вся ъгъле пише сръбска скара, хем Лепа Брена и компания са ни главните мамички.

90

Иван Лазаров

преди 1 година

Слабо ми пука за политика, нито пък живея в България вече 20на години. Но винаги като от някъде се появи тази физиономия, ми се приповърща. Това ли е дипломат и по външен и по интелектуален изглед. Абе тоя нито за оцце по ливадите на Странджа не става. Умее ли поне веднъж да се усмихне, макар и за снимка? - рядко антипатичен тип.

89

До 75

преди 1 година

Отворен Балкан е амерички проект . Нема врска со Русиа. Доволно е да ги видиш гостите на фирумот. Ескобар , Сорос помладиот ....

88

Истина

преди 1 година

Много правилно изискване от наша страна. Един министър с топки да имаме с конкретно искане. Ако не им харесва да прекъснат преговорите за ЕС и да се приключва!