36

Анонимен

преди 1 година

Искам да запитам двуполовите копейки, га бея у родната казарма у кой пол бея? Искам да кажа, бея ли булки? Лоши приказки се носят дека е имало много полов живот! А? Аааайди ни са срамувайти! Цапахти ли чаршафето, че то без лю6oф ни са живей! Уторини ли сти?

35

Диян

преди 1 година

15-ти, напиши в търсачка Nuda Veritas odysee, отвори филма (около 1ч и 40мин), изгледай го и заповядай пак да обясняваш как всичко било комунистическа (?!?) пропаганда. Филмът е само сглобка от различни общодостъпни кадри от 2014 до 2022, авторът просто ги е събрал на едно място, няма коментари, само на места обяснителни бележки кой, кога, къде или какво е еди-кое-си (за обяснителните бележки ще ти трябва малко немски или английски, тъй като го има в два варианта).

34

БАНко

преди 1 година

АКО СКАПАНАТА ЕВРОПА СПРЕ ДА КУПУВА ОТ КИТАЙ ЩЕ ХОДЯТ ГОЛИ И БОСИ !!! ЗА ЦЯЛ СВЯТ СЕ ОТНАСЯ !!!

33

До37

преди 1 година

За последно видях как запалиха на Макрон любимия ресторант преди няколко часа. Сега незнам как е.

32

Анонимен

преди 1 година

Френския народ е казал на другаря Си да вразуми Макрон.

31

БАНко

преди 1 година

ВЪВ ФРАНЦИЯ НЕ ЧАКАТ КОНСТИТУЦИОННИЯ СЪД , А ЗАПАЛИХА ГРАДОВЕТЕ !!!

30

Анонимен

преди 1 година

До 31 А ти що не си отидеш в бандерията,а си решил да се правиш на важен.Няма кой да нарежда на Русия най-малко пък уркопитеците.И никой никого не е заплашвал.

29

Анонимен

преди 1 година

А как е ситуацията във Франция?

28

Анонимен

преди 1 година

Мда, а китайците как обичат да им дава някой наклон на оная работа, това франсе ако не е отишло с намерение да договаря безмитен внос от чайниците хич да не се надява на втора визита.

27

Анонимен

преди 1 година

- Господин Си, а може ли да ползвам вашия телефон да се обадя? - Къде? - В Кремъл.

26

Анонимен

преди 1 година

Явно Путин не вдига телефона на Макарона. :) Обещал му е руска бабушка и сега Макарона е бесен.

25

Анонимен

преди 1 година

До 27 Клоун от 1г само апокалипсиси бръмчите, какво ще стане с Европа. Ей женки овладейте си емоциите...менззиси. Европа още е тук и ще бъде тук . Ако не ти харесва ... връщай паспорта и отивай в монголия:)) Няма да ни липсваш.

24

БАНко

преди 1 година

С 40 % СЕ УВЕЛИЧАВАТ ЦЕНИТЕ НА БИЛЕТИТЕ И ТОВАРИТЕ ОТ ФИНЛАНДИЯ КЪМ БЛИЗКИЯ И ДАЛЕЧНИЯ ИЗТОК , КЪМ КИТАЙ ИНДОКИТАЙ , АВСТРАЛИЯ И ЯПОНИЯ !!! ОТ ДНЕС Е ЗАБРАНЕНО ДА ЛЕТЯТ НАД РУСИЯ !!! СЕГА ВСИЧКО ЩЕ СЕ ПРЕВОЗВА ОТ КИТАЙСКИ КОМПАНИИ !!! ЕВРОПАТА СЕ ОТТИЧА У РЯКАТА !!!

23

Анонимен

преди 1 година

Посещението на лидерите на Франция и ЕС в Пекин (https://rg.ru/2023/04/06/ursuloj-klianus.html) се състоя на фона на едновременното посещение на външните министри на Саудитска Арабия и Иран и посещението на лидерите на Малайзия, Сингапур и Испания в Китай за участие в Азиатската Давос форумът Боао (BAF), който видимо дава на Пекин статут на световна столица, равна, ако не и превъзхождаща Вашингтон.

22

Анонимен

преди 1 година

Аз пък искам макарон да вразуми зеленото актьори! Казах!

21

В.

преди 1 година

Гледат на различни страни.

20

Анонимен

преди 1 година

Изопачавате. Срещата със Си и била час и половина, включая превода. Има записи, на които се чува, как Макрон казва, че ядрените страни трябва да държат ядреното оружие САМО на своя територия, визирайки разполагането на ядрени мощности в Русия. А е длъжен да знае, че в Европа ядрено оръжие има и в Германия, в Италия, в Белгия и в Нидерландия, както и в Турция. Това са все американски бомби и ракети. Не от миналата или таи година. Визитата е свързана и с произведство на самолетите на европейската

19

Анонимен

преди 1 година

До 15: Какво едно време те гони, човекът говори за настоящето. Въпреки че много от нацистите са вече във Вечните нацистки полета, в управлението все още има достатъчно

18

жуско дерние

преди 1 година

Франсоа Оланд пред Вован и Лексус "Ill faut pas que les leaders europеen еvoquent le mot nеgociation tant que vous еtеs en cet еtat desprit et tant que vous avais la capacitee de combattre juste que dernier."

17

Анонимен

преди 1 година

Дaй бaбo orънчe, gaй бaбo orънчe...