76

Анонимен

преди 1 година

Ох, на баба.

75

Очаквано

преди 1 година

Липсата на секс при Макрон и Байдън е очевидна. Все някой е лош, защото около него се навъртат по-млади жени. И Тръмп им е трън в очите. Ами не всички си лягат са Баба Яга и слушат страшни приказки от бабички с чене в чашата.

74

Анонимен

преди 1 година

Клоунпудел призовал.

73

Кирчо

преди 1 година

аз ши са чеша

72

Трети

преди 1 година

Колко ли ще бъде доволна Европа сега, говори се, че отишли били в Китай разбираш ли, баба Яга фон Да Лае с момчето дет си пада по дърти брамтии да притиска ли Си-то?!? Бай много да са се опаткали по време на полета с Маркарочо, кът го знаем какъв е палавник.. Хмь.. Ще се чуе баба ще се пофали немое да трае.

71

Анонимен

преди 1 година

До 83 Имал доста,ама друг път едни снаряди не могат да произвеждат в големи количества,Едни танкове дето не стават срещу Русия в Украйна и от немай къде щото поляците се разврещяха германците дадоха едни смешни бройки.Ами Германия има толкова танкове,колкото Русия може да произвежда за половин година. на тях им трябват сигурно 5.А да те струват и пари,но парите трябва да ги извади държавата Германия от някъде.Само на Германия и трябват 200 милиарда да си обнови армията до някакво прилично ниво.

70

Филмът Бай Дрън

преди 1 година

Скоро ще се върне в клоакатаА франсето и ще разбере, че прасето е живо и ще го подгони. А може би ще бъде и следващият съден президент според слуховете.

69

Анонимен

преди 1 година

До 80 - Всъщмост има доста, но се видя бързл, че никой не иска да си дава хубавата техника, особено ако няма голям излишък от нея ...

68

Анонимен

преди 1 година

Макрон отиде при Си, защото се надява, че ще се научи от него, как да се справя с протестите ...

67

Анонимен

преди 1 година

До 78 И какво има НАТО,че не е ясно или и ти не го виждаш и се самозалъгваш.НАТО няма нищо,което да противопостави на Русия и то се вижда,ама трябва някой да ти го каже,а каже ли ти го веднага е русофил,а ти се самозалъгвай щом ти харесва.

66

до анонимен

преди 1 година

"""Нещо за създаване на азиатски валутен фонд,да сте чували?Ква Русия ви гони?"""" ----- Без природни и енергийни ресурси не става, и къде са те? В Русия! Следващият мноооого важен фактор, за който малко се говори, но е от огромно значение - Водата!!! И къде е тя??? В Русия!!! И накрая Воена Защита и гаранция. И кой разполага с най-съвременото ядрено оръжие в света??? Русия!!!

65

Анонимен

преди 1 година

До 76 ти коя военна сила си,че викаш на Нато хартиена ?:)) Бай Ганььо от панелката ли.... Мерси.

64

Анонимен

преди 1 година

Който ходи на гости -той се моли. Макрон не е в позиция да поставя условия. Явно се притиснява да остане във Франция и ходи насам-натам.

63

Анонимен

преди 1 година

До 56 Ами ходи и нареди бе или това НАТО се оказа хартиен Тигър дето няма снаряди А що не се поинтересуваш какви са цените на тока и газта в ЕС ,а? При положение,че нямаше зима цените са 4 пъти по-високи,а без енергия ЕС не може,а сега като и петрола скочи ще се усмихват.Просията си ти ,щото се правиш на велик,ама ходиш да просиш .А Донбас си е руски и хората там го казаха.Не искаме да живеем в тая Украйна.И ние не ви искаме в държавата си.щото сте нагли и долни.

62

Анонимен

преди 1 година

Си Дзинпин има да храни китайския народ но тия двамата какъв им проблема украйна ли. ?!?Урсуза е отговорна за ваксините и трябва да бъде разследвана а Макрон е отговорен за протестите така че те са никой и са за разследване .

61

Голямо постижение

преди 1 година

... и Микрон тихичко се отказа от петродолара...

60

Анонимен

преди 1 година

67 чувал съм да. А ти защо не знаеш че даже и англичаните си навряха парите там и янките точно тогава доста изврещяха на умряло.

59

Анонимен

преди 1 година

Макрон е най младият член на неговото семейство..... И постъпките са му детски, като отличник пред класната, за която се е ОМЪЖИЛ!

58

ОФчо

преди 1 година

Истинската причина за посещението на Микрона в Китай е, да спаси Франция, трябват ми икономически проекти и инвистиции, уран за 56-те ядрени реактора, АЕЦ-овете съставляват 70% от Електроенергията на Франция, а руснаците ги изритаха от урановите находища в Африка, нужна му е евтина газ и петрол..., а 4.0.4 е просто повод за пред медиите!

57

Натовеца

преди 1 година

Целият запад се гърчи в момента кеф !Този си търси оправдания само да не е във Франция :)