13

Анонимен

преди 1 година

Е как. Плюс социален работник. Да въртят очи и ако нямаш условия да го вземат.

12

Анонимен

преди 1 година

А да бе ... да земат го открадант

11

до 3

преди 1 година

Абе донякъде човекът е прав. Има си истерични ***. Потече нослето и се тича на лекар. В резултат детето контактува с други болни деца там и наистина се разболява. Нали ги виждам какво правят. Дай им да търчат по лекари на второ, трето и пето мнение... А по-сладко от частния лекар няма. И в нашето семейство сме така.

10

Анонимен

преди 1 година

Ами като не дойдат, ще отидеш ти. За твоето дете става дума!

9

Анонимен

преди 1 година

Та понеже некви неграмотни европеидни про'с'таци нижат за световни стандарти - така е в холандия - страна нареждана като една от държавите с най-добри здравни системи в ЕС и света.

8

Анонимен

преди 1 година

Та понеже некви неглрамотни европеидни про'с'таци нижат за дветовни дтандарти - нака е в холандия - снрана нареждана като една от държавите с най-добри здравни системи в ЕС и двета.

7

Анонимен

преди 1 година

Защо не като в развитите държави в .ЕС? 16 седмици майчинство, раждане вкъщи с акушерка - сестра, никакви лекари по домовете? Нали 90% перманентно гласуват за това?

6

Абе губиш бе

преди 1 година

Нали се сещаш че никой няма да дойде веднага след изписването - ще дойдат когато могат до 6 месец, дотогава да му мислиш ти

5

Пак

преди 1 година

откриха топлата вода. Това е задължително в скандинавските страни. А предполагам и в много други.

4

До 2

преди 1 година

Нищо не губиш бе, напротив, удължават го - не четете ли? Ц ц ц ц

3

Анонимен

преди 1 година

Защо реши, че който чака в ДКЦто е хипохондрик? Аман от комплексари.

2

Глупост е това

преди 1 година

Спестяват пари от здравето на децата и майките. Световен стандарт е това посещение - дават се съвети за хранене, има много случаи където се хващат неща изтървани в родилния дом и се планират изследвания ако има нужда. Това е нещо което е било задължително последните 70 години и сега го губим като услуга

1

Анонимен

преди 1 година

Че до ден днешен ние сме така. С частен лекар. Идва, когато му кажем. Ваксини, всичко се слага вкъщи. Идва с хладилната чанта и действа. Какво ще се разкарвам и ще губя време?! Има си второ здравно, покрива се всичко. Почти всичко. А разни там хипохондрички, дето ми чакат с децата в ДКЦ-тата по 3 часа, наистина не ги разбирам. На лекар ходя само със запазен час. Времето ми е скъпо. Eле пък, ако е с децата и 5мин няма да чакам. Ако не е спешен случай, разбира се.