25

демокрация, Баце

преди 1 година

Е, да, защото е Тръмп. Ако беше Навални-малееей .. Демокрация, по американски

24

Внимателно

преди 1 година

Тестват се оръжия за масови манипулации .. Засега на показани видео репротажи нищо обезпокоително..Води се пропагандно отвличане на вниманието от наредения диверсионен терор срещу Европа чрез предатели подставени на власт в Кремл ..Вместо заповед до агентите да блокриат военния терор е пдоадена заовед за ядрена конфронтация.. Леки притеснения от конфронтация с Китай.. над 7 000 000 000 000 китайски оръжия в САщ .. вкл дигитално холограмни имало.

23

Републиканец

преди 1 година

Ако бе жив днес бащата основател на американската нация - томас джеферсьн никога не би основал свободният свят , ако знаеше на какви подигравки ще бьде подложен свободният , бял мьжВ деня на своето встъпване в длъжност, Джеферсън върви пеш до сградата на Конгреса.[68] Речта, отправена към публиката, настоява за мир, единство и помирение, като известен пасаж гласи: Всички сме републиканци, всички сме федералисти.[69] и исповядваме божиите ценности

22

Платен

преди 1 година

безполезен случайник керемечийолу... Никаква хигиена нямат тия ми$$ирки,баце! Канят всякакви пропаднали плиткоумници в студията си!

21

Анонимен

преди 1 година

Тоз като го видя и сменям канала, голям капацитет по всички въпроси..

20

Анонимен

преди 1 година

A у нас?

19

х

преди 1 година

Нема страшно, това е само началото. Има го на запис как се опитва да манипулира гласовете от Джорджия. Е там вече ще стане интересно, тва са дреболии. Същата история като с Бойко - *** и нагъл, също като феновете му

18

Истина

преди 1 година

Наистина е политически процеса срещу Тръмп, дело на ислямски терористи и подкупени от/като тях корумпирани антихристи, антисемити като левтисти комунисти-протерористи,които нямат проблем да лъжат, клеветят,набеждават невинни в престъпления, дори в свои престъпления както правят ислямските терористи като палестинските корумпирани окупатори на земята Израел срещу окупирания и тероризиран от тях Израел. Но Бог ще ги осъди за дяволските им престъпления срещу правосъдието и ще върне съда при правдата

17

Анонимен

преди 1 година

От българския цирк, никъде няма по-глем! Четири години гласуваме и нямаме правителство! Има ли такава държава?

16

Хахаха

преди 1 година

всички знаем,че ако посегнеш на американски гражданин,САЩ те гони до дупка,кви ги плещи тоя,тръмп организира убийствата на американски служители в Капитолия със националисти и мафиоти,там съдебната е независима и Сраведлива,парите ти нямат значение,каза прокурора на Ню Йорк!не плащал данъци като слави,с дарения за предизборната си купувал прос.иту.ки бедният тръмп!отврат е,чалгар е!

15

Ужас

преди 1 година

Даже нямам коментар. Само един.....колко по-рано запрат този фа.ист, толкоз по- добре за целия свят.

14

Божееее

преди 1 година

хаха

13

до 11

преди 1 година

объркал си темите, тука е за личния живот на Тръмп, недей да си хабиш русофилската пропаганда

12

Анонимен

преди 1 година

Вместо да се занимаваш с политическия цирк в САЩ ,кажи нещо умно за политическата трагедия в България,

11

Паври

преди 1 година

Само със статийки от българските медии дори не можете да добиете представа за делото и ситуацията.Тръмп е дребен мошеник, който има някакво обаяние да му вярват празноглавци. Адвокатът който е посредничил си призна, бе осъден и лежа заради тази схема, в която обвиняват Тръмп.

10

Анонимен

преди 1 година

САЩ са бомбардира ли повече от 50 страни след втората световна война. Тях кой ще ги съди Бог ли?

9

През октомври

преди 1 година

Абе мирише на втора гражданска и бая леш по индианските земи.. Ке се трепат бели и цьрни, но да видим колко време ще отнеме до тогава.. Бай мъпет едвам го поддържат.. Черният му дроб е вече дроП. Едва ли ще преживее лятото. А после военната индустрия, ако иска да оцелее най добре военно положение и да се почват тоя път запада срещу изтока.. Цял един свят чака с нетърпение.

8

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Те нацистите са евреи. Хитлер е бил евреин. Менгеле... а сега и Зеленский и задругата му! Историята има свойство да се повтаря.

7

Киро парцала

преди 1 година

-Аз мисля.. Така проговори Киря Петковият внук, той мислел.?! Ако военната хунта в USA не бе фалшифицирала изборите сега светът щеше да има са всем друга аура. Та се сетих сега за Далай Лама, къде се загуби тоя пустинякь, нещо за воена Операция няма ли да изтърси? Та ответен Доналд за Нобелова за МИР. ЕДИН ОТ МАЛЦИНАТА УСА Началници без война.. Е как няма да го съдят и мишките в последната барака на амджиканската армия. Нормално

6

Анонимен

преди 1 година

Това е нещо като московски съд да съди Зеленски, сами се сещате колко ще е безпристрастен. Или нещо като съда в Хага да съди Путин или нещо като нацистки съд да съди евреи.