11

Анонимен

преди 1 година

Пробите не са готови но вече имало грип, я петлите и патиците, не щат да ***?!

10

Да бе да

преди 1 година

Абе докога ще търпите да ви третират като индианци завиващи се с заразени одеала.Странно защо всички световни беди минаха през окаяната ни държава по няколко пъти -свински грип,кокоши трънки ,кози недоебък,мана по лозето,въшки по ябълките .Да не забравим няколко бълни на страшни инфекционни болести грижливо отгледани в лабораторни условия като био оръжия и последвалия небивал успех с чудодеино появилите се ваксини .Еха кои не би искал подобен финансов резултат в края на цялата далавера

9

Урсула

преди 1 година

Откъдя е дошъл тоз птичи грип от Ухан или от ФАЩ :)))

8

Ъц

преди 1 година

Супер Яко!!!!!! -)))))) Ся разбрахте ли що са скъпи яйцата преди Великден???? Птиче грип!!!! Браво, без майтап, супер оправдание! -)))))

7

Сталин

преди 1 година

швааб ви го каза , до 2030г няма да притежавате нищо и ще бъдете щастливи.

6

Анонимен

преди 1 година

Пуснали са го от лабораториите,за да вървят укро яйцата и да повишат цените за Великден.

5

Урсула

преди 1 година

Не се притеснявайте, приготвили сме ви да ядете скакалци, те нямат птичи грип.

4

Анонимен

преди 1 година

Леле а украинските яйца са качествени ! Скоро беха по 6 лв.кутията сега са 4 лв.но не ги купуват ,яйцата са бели с червен печат на яйцето ,преди бяха с пласмосива кутия сега са в хартиена само да ни заблудят

3

Кольо Самоковеца

преди 1 година

Значи ЛУДА КРАВА , ПТИЧИ ГРИП , СВИНСКИ ГРИП и т.н. са БИО ОРЪЖИЯ срещу животните за да има СВЕТОВЕН ГЛАДОМОР като избиеш животните които са храна за много хора ! Ама който е глупав и не връзва 2 и 2 ще си живее в илюзия ,че случайно изскачат някакви болести които използват като ИЗВИНЕНИЕ за ГЕНОЦИД срещу животните с цел заместването им с ГМО МЕСО (ЛАБОРАТОРНО) + ГМО зеленчуци и плодове за да ви разболяват и скъсяват живота !

2

Обичам тоя сайт

преди 1 година

"... умряха по сигнал на стопанина седем-осем кокошки..."Умират по сигнал,баце! Лоша работа...

1

Анонимен

преди 1 година

Защо в Сърбия няма птичи и свински грипове?.....Пак ли изпълняваме безумните препоръки на ЕС? Всичко съсипаха....нямаме промишленост, нямаме СС,образованието е под всякаква критика, държавата абдикира......Българино...кога ще проумееш методичното си унищожение?