39

Някой към 41

преди 1 година

За това има нещо което се казва правописни грешки и никой не е застрахован да обърка една, две или три букви. Заяждаш се доста на дребно което си е вид натрупана злоба. Някоя объркана буква или и с й не е грях даже никакъв. Страшно е грешките и злобата в душата. Страшното е да мислиш, че си човек, а да си примитивно същество. Няма място за сравнение.

38

Анонимен

преди 1 година

"кОпуваш" ли си? Типично за типичния *** мигрант по Германия, Испания и Англия. Неграмотни, не знаят своя си език, а чуждия със сигурност не го учат, живеят по 10 човека в апартамент и гледат само БГ телевизия.

37

Някой към Рико

преди 1 година

Незнам за собствениците на български магазини, но с имена като на този господин от подобен произход от близки държави може да се окаже, че основно с това се занимават. Доста има такива, а Шенген добре им дошъл на продажбата на салам, шиша и подобни.....

36

Рико

преди 1 година

На тия къде държат БГ магазини по Германия,Белгия и Холандия им е все тая колко се вдигнали цените.Важното е хероинът да не спира.Що стока прекараха нататък

35

Някой към Асан

преди 1 година

Само си поздравяват саламите и си кюскат главите хахахаха

34

Някой

преди 1 година

Пазаруваме си и от български и от руски магазин. Не много често не са в града ни. Не може да се каже скъпо или евтино вече никъде, но не е голяма разлика зависи коя стока купуваш и какъв вкус искаш. Копуваме и от германски магазини който според мене доста неща биха рекорди така, че при тях е по-катастрофалто с цените. Едека де магазин беше скъп с избор, се е изгоден и с избор в сравнение с другите магазини. Особенно витрината с прясно месо е по-добре от опакованото в други като вкус и цена.

33

Анонимен

преди 1 година

Е има луканка има и салам народен! Така както навсякъде! Ние в магазините разграничаваме кое е кашкавал,кое е кашкавалоподобен продукт! В Европа това го няма! Ядеш и не питаш,само цената гледаш! Айде стига !

32

contractor

преди 1 година

На кого му пука. Това е една доста безсмислена е тенденциозна новина. Направете бозата 6 ст и всички ще са хепи на празни равтове.

31

Анонимен

преди 1 година

А защо пък българските продукти трябва да бъдат евтини? Има фирми на които продукцията е качествена ! Някой да е ял из Европа нещо евтино и качествено? Няма! Както няма евтина и качествена кола,така и няма евтин и истински салам! Я малко патриотизъм и самочувствие!Ако нямаш пари,въпроса е друг!

30

До Берлин 30

преди 1 година

Новобранец си още, след време ще се чудиш как си могъл да ядеш пyмиите , които минават за храна в БГ.

29

Анонимен

преди 1 година

А в Германия дали продават наденица "Кучешка радост" и консерви "Русенско варено" ?

28

Анонимен

преди 1 година

Няма такова нещо като кашкавал вече. БГ производителя уби този продукт и го замени със западноевропейски заготовки които преминават през някаква обработка и стават уж кашкавал за 30 лв. кг.

27

Берлин

преди 1 година

Храната наистина е гадна но скъпа!

26

Всички

преди 1 година

Собственици на български магазини в Германия са турци!! Децата им родени в Германия не знаят български даже..те още говорят български..

25

Анонимен

преди 1 година

Салим Черкез е истинско българско име. Такива като тоя представят Бг в САЩ и Западна Европа. Да те е срам ме си българин .

24

В Германия си нямат

преди 1 година

Чеменеца Куката и Тротинетката

23

Анонимен

преди 1 година

И к'во калкулатора вика, че в Германия килото е 12 Ойро, в БГ е 24 лв... Ако искате да плащате 12 ойро, вместо 24 въшливи лева да приемаме еврото и да минаваме на убавото и ефтянко

22

Между другото

преди 1 година

До кой ще си купи Бг стоки в Германия.Няма логика наистина.Освен ако те ти домъчнее за гадната храна в Бг.От носталгия по мутропроизводитерите.

21

Трудно се обяснява

преди 1 година

До 25 на плебеите

20

Берлин

преди 1 година

Аз работя! И преди си купувах редовно българска храна в многото такима магазинчета в Берлин, но вече при такива цени: 9 евро ( 18 лева) за един седжук и 8 евро ( 16 лева) за една баница, престанах дапазарувам там! Просто си чедя как не са фалирали..