12

Анонимен

преди 1 година

другаря Панайотов е закърмен с висшу в масква, все такива са ни дипломатите - рушшки матрььошки. А после защо не падали визите за САЩ, а де?

11

Бай Дрън

преди 1 година

Всичко е за отвличане на вниманието от Украйна и стотиците милиарди налети там.Реално, от тая многомилиардна помощ за украйна, огромната част не стига до фронта, а си остава в САЩ!

10

Анонимен

преди 1 година

Елена Поптодорова беше депутат от БСП. Откъде ви намират такива мошеници,да лъжете хората,не знам.Професионални лъжци сте комунистите.

9

Анонимен

преди 1 година

Прави ли ви впечатление как демократите са впрегнали целия репресивен апарат и през седмица измислят нова псевдо причина да го арестуват? То скрити документи ли бяха, мними изнасилвания, подкуп пък сега...

8

Анонимен

преди 1 година

И след 6 години се сетиха точно когато Тръмп обяви кандидатурата си. Селски хитрости.

7

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

ЖАЛЪК,ЕХИДЕН И БЕЗУСПЕШЕН ФАРС НА ТАНДЕМА БАЙДЪН-ТРЪМП.ИСТИНАТА ЛИ? ДОБРЕ ,ШЕ ВИ Я КАЖА! ТРЪМП УПРАВЛЯВА И В НАСТОЯЩИЯТ МОМЕНТ САЩ.ТОВА Е ИСТИНАТА,А ИСТИНАТА СЕ РАЗБИРА ОТ ПРОНИКНОВЕННИТЕ ХОРА,КОИТО НЕ СИ ПЪЛНЯТ ГЛАВИТЕ С ДЕЗИНФОРМИРАЩИ СТАТИИ НА ТУРСКО-ЕВРЕЙСКАТА КЛИКА У НАС.

6

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Естественно! Както Петков "арестува" Борисов,за до го оправдае,така и Байдън "арестува" Тръмп,за да го въздигне на оредстоящите избори в САЩ,тоест да го оправдае.Еврейски двуполюсен механизъм за домогване до една-единственна цел.Ще завърша с това,че и Байдън и Тръмпнса роми,следователно направлявани равностойно от Дълбоката държава,коятонсе явява центърът на ромите,тиест хазарите в света. Ако някой иска повепе детайли,на разполижение съм.ДА ЖИВЕЕ РУСКО-БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА!

5

Анонимен

преди 1 година

A знаете ли, къде ще се ЗАКУЧИ работата. При избора на жури! Трябва да намериш 12 души, които са абсолютно безпристрастни към личността на Тръмп. И защитата и обвинението, ще има да се кълват с МЕСЕЦИ, за избора на жури.

4

Анонимен

преди 1 година

" обвинението парите са били платени, за да се купи тяхното мълчание за това, че двете жени са имали сексуални отношения с Доналд Тръмп" - И това е престъпление, защото ...?

3

Анонимен

преди 1 година

"О" да се чете Обвинението.

2

Анонимен

преди 1 година

Той не беше арестуван, защото в съда пледира "Невинен", а доказателствата на обвинението са никакви. О търси самопризнание.

1

Анонимен

преди 1 година

Бай Дончо е само един частен случай на геополитическата трансформация, в която живеем днес.