53

Анонимен

преди 1 година

Е са кво? Руските тр0лчета ни обясняваха как държава Украйна немало, руснаците ще правят учебници с класически украински от съветско време...

52

ХайлХимарс

преди 1 година

Късно е либе за китка, вече учите китайски.

51

Анонимен

преди 1 година

Че то такъв език няма - той е смеска между руски и полски диалекти.

50

Бай Дрън

преди 1 година

Ние да издадем учебник на македонски език, а македонците на български. После в час на класния децата да търсят деветте разлики.

49

Инж+

преди 1 година

Като ни "освободят" и "денацифицират", ще издадат учебник по класически български!!!

48

Е, и?

преди 1 година

Дори е похвално - значи не се забранява изучаването на украински език, а напротив - дори има учебници за целта. Което ясно контрастира със забраната и санкциите в Украйна да се учи и говори на руски език. ... Иначе дежурният тр оляк пак се разписал със сто поста с едни и същи безумства.

47

Анонимен

преди 1 година

Фашизма не успя да победи света.Но донесе на света много жертви.Комунизма не бе у* бит.Света го победи Но неумъртви.Звяра от Библията , който получи белег на челото, но бе още жив...И увлече мнозина като лъстеше...Но дерзайте , Христос веднъж го победи....(разбира се интерпретация)

46

Анонимен

преди 1 година

Фашизма не успя да победи света.Но донесе на света много жертви.Комунизма не бе у* бит.Света го победи Но неумъртви.Звяра от Библията , който получи белег на челото, но бе още жив...

45

Анонимен

преди 1 година

Фашизма като държавна политика и как прохожда.Класически прохождащ фашизъм.Фашизба си има характеристика.Арогантност .Суеверие.Човеконенавист.

44

Анонимен

преди 1 година

И те като македонците...,,Ще правиме каквото ни харесва "...Ами що не лапнат един х...

43

Анонимен

преди 1 година

Не случайно на чумата и казват ,,пълзящия убиец".Фашизма в Европа така заразяваше .Постепенно и настъпателно Беше и бива проспан.И избухна най кървавата война която познаваше човечеството Защото чумата на фашизма има една цел.Да убива .

42

Анонимен

преди 1 година

Ето го красноречивия пример за призивите на убития блогър Татарски , какви са истинските мотиви за началото на агресията в Украйна.Украиница да бъде унищожен физически и културно.Това е продължение на неговото ,,свято" дело .Интересното е , че съвпада с интересите и мокрите сънища на майор Кирил.Ръководителя ( а не слугата според Христовите наредби) на руската църква.Нека това е изпитание христовата вярност.

41

Асен

преди 1 година

А кога тука ща има часаве и очебници по Ромски?

40

Анонимен

преди 1 година

Фашизма в Русия набира скорост с всеки изминал час .Шизофренията обхваща все повече слоеве Един е виновника на тази анормална среда Путин и неговия гестапо.Познавамв развитието на фашизма и от опит го разпознаваме .Има кадри от чумата на 20 век Не представлява трудност да ги сравним.Знаеме историята с Георги Димитров.Знаеме до къде могат да се разпрострат метастазите и начина им

39

Анонимен

преди 1 година

На русофила няма как да му посочел че е невменяем.Той така се е родил.Не може да осмисли казаното За него верността към руската земя стои над всичко.За него правила и международно право не важи.Той е опасен за себе си и околните.Такъв не подлежи на възпитание.

38

VladTepes

преди 1 година

Няма нужда от учебник по развален руски.

37

Анонимен

преди 1 година

До 33.... На кого се присмиваш?...На тебе къде са писани учебниците .Смешно ли това ако твоята българска история я пише Турция.Или не знаеш , че Турция разполага в съседство 500 хилядна армия .Много ли смешно ще ти стане ако видиш да се развява турския байряка на твоето кметство .Нахаеш за правовите отношения.Щото си русофил.Русофила няма родина Той е верен на руския монарх.

36

Анонимен

преди 1 година

По времето на СССР съм чувал и слушал езика, който наистина отразяваше цялата красота, цялата чистота на традиционния украински език. Този сега в Украйна е повече полски и е почти неразбираем.

35

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Няма понятие "богомил".Има понятие " булгомир,волгомир,волкомир".Гърците и Турците,Иудеите и Армяните доста се погрижиха за заличаването на Нашата Българска фонетика.Така е и в Русия.Волгомирите сме ЛОВЦИ на тарините и аврамови фараонични евреи.Евреи са всички,освен БългароРусите.Аз съм ловец на евреи! Аз ще ги довърша! Аз съм потомък на Вокил,сиеч Словото и ще създам РускоБългарската Държава.Нашият Език ще бъде унифициран.Нашият Език е Тракийският,тоест СтароБългарският,сиреч ЦърковноСлавянския

34

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Няма понятие "богомил".Има понятие " булгомир,волгомир,волкомир".Гърците и Турците,Иудеите и Армяните доста се погрижиха за заличаването на Нашата Българска фонетика.Така е и в Русия.Волгомирите сме овци на тарините и аврамови фараонични евреи.Евреи са всички,освен БългароРусите.Аз съм ловец на евреи! Аз ще ги довърша! Аз съм потомък на Вокил,сиеч Словото и ще създам РускоБългарската Държава.Нашият Език ще бъде унифициран.Нашият Език е Тракийският,тоест СтароБългарският,сиреч ЦърковноСлавянският