8

Анонимен

преди 10 месеца

Целият този кьорфишек да позволят въобще така да се казва една република в състава на такава взривоопасна федеративна държава, не говори добре. Да бяха ги кръстили "Република Палячовска", че да си знаят мястото и поне да не им се навдигат въшкитe и да не мислят за пакости като сепаратизъм. Тия сърби там са посръбчени и населени изкуствено. Ето затова Югославия е лоша държава. Много ги глезиха тия сърби и им позволяваха да се изживяват като лидери и да им играят по прищевките. Все искат чуждото.

7

етнически българин

преди 15 години

аз искам да си имаме Република Българска Крайна, със столица Ниш.

6

123

преди 15 години

Абе сърбите са много по-добре от руснаците. Поне си имат Република Сръбска. Някой да е чувал за Република Руска? Няма такава нали? Не знам какво ще стане като почне да се цепи Руската Федерация!!! Косите ми настръхват!!!

5

do koko

преди 15 години

Как можа да напишеш повтарям с "ф" !? Май наистина има какво да повтаряш и то се нарича начално образование ! Тотална неграмотност и простотия из България, а сме взели другите държави да обсъждаме...

4

Градски

преди 15 години

Югославия се дели постоянно след 90-те година на 20-ти век. След Косово дойде ред на Южна Осетия и Абхазия, а сега може би на република Сръбска.

3

Koko

преди 15 години

аз от кога и пофтарям да се отдели?

2

Vladimir

преди 15 години

Тия пък там се делят по-бързо от плутоний

1

Мечо

преди 15 години

Курир е сръбският Шок и нищо чудно само заглавието им да е супер сензационно. Иначе Додик е сериозен политик и не вярвам да мисли, че може да отцепи Република Сръбска от Босна. А и интереса на хората там е да си повишат доходите, а не да се цепят. Все пак да видим де.