182

Лечение

преди 1 година

Нека оставим населението да преживее избрания от него Либертариански ад. Населението е неосъзнато и гласува за десни партии, които не работят в негов интерес. Либертарианците на Слафчо, с главен икономически съветник Ники Василев, ще предложат много от Ада на либертарианския капитализъм. Герб ще предложат от същото, за да захранят отново кражбите и лъжите си. Десните градски също ще предложат, ако се разделят с ПП. Нека уври добре овчия мозък на населението.

181

Банкеръ

преди 1 година

БСП вече е политически труп.Каквото и да правят оттук нататък ще е само надолу'

180

Дедо

преди 1 година

Що бе Корни, някой покани ли ви за в кабинет че да се допитваш до членовете? Твойта работа, никой не я е поканил на сватбата, тя за булка се гласи, че и бяла рокля си купила.

179

Петиция до Конгреса

преди 1 година

Всички комунистически котила,които са се скрили в САЩ,като това на Корни и гласуват за руските фашисти и тяхната копейка,трябва американското правителство да ги екстрадира спешно!

178

Анонимен

преди 1 година

Да не си мислите,че синчето е в Русия?

177

Анонимен

преди 1 година

Ясна си като бял ден , г-жо Нинова . Разбира се , че ще влезеш в коалиция . Това ти е последния парламент .

176

Далаверата:

преди 1 година

800-гласа на ДПС -не са очетени или нарочно пропуснати!МОШЕНИЦИ!

175

Учуден!

преди 1 година

Ако тия избиратели, които гласуваха за строителя на Турския поток с парите на данъкоплатците, бяха гласували за Нинова, изобщо нямаше да се учудя. Щях да си помисля: Нищо чудно, хора с леви убеждения, гласували са си за Нинова, но тия хора да гласуват за Бойко-лъже-атлантика, обслужвал Кремъл в продължение на 12 години, е това не мога да си обясня...

174

Споко

преди 1 година

ПАК ще ГЛАСУВАМЕ до 2 - месеца!

173

Анонимен

преди 1 година

Не спира да лъже крадлата! Нищо никога не е питала тая, гледа като пеликан да ллаапппаа само!

172

Сър Уилямс

преди 1 година

1. Спрях алкохола отдавна. 2. Как да нарека някой лош човек, като е такъв "добър", "прекрасен"? 3. Комунистите и в частност корнела са направили много мръсотии в България. Само заради Чернобил ще ги мразя в ч*рвата докато съм жив. Това е последният ми коментар тук, знам, че няча да разбереш, повечето привърженици на БСП сте кауза пердута!

171

bcp

преди 1 година

Като не е с член - да пита с членовете. И кво да пита? Кой ни къка в гащите.

170

Не е ли ясно?

преди 1 година

До Сър Уилямс: Когато лепиш на някого етикет "пошъл и лукав" не си достоен за "Сър" дори и като псевдоним. Пий си ракията, и без това достатъчно п'ростотии се пишат срещу БСП и Корнелия Нинова и без твоите постове.

169

Сър Уилямс

преди 1 година

Разбира се, това е просто псевдоним. А ти срещу "от:" си написал "стига глупости". Здравей индианецо стига глупости, братовчед на черния чайник ...

168

Стига глупости

преди 1 година

До Сър Уилямс: А ти си толкова "Сър" колкото чистачката в кварталната тоалетна.

167

Нищо ново

преди 1 година

До Анонимен 167: И тези заклинания сме ги чували и друг път. Но, ако изобщо се състави правителство, БСП ще е част о тнего.

166

Сър Уилямс

преди 1 година

Искам да поздравя:1. Фотографа2. Писалият статията за изборът на снимка. Уникално сте я представили, такава е и като човек, пошла и лукава ..

165

Не е ли ясно?

преди 1 година

До Анонимен 165: Има оттекли от ПП и към БСП. Това преразпределение става на всички избори. А Възраждане получава прилив на гласове от всички останали.

164

Анонимен

преди 1 година

БСП пита, не пита кака ви Корни ще участва, ако я вземат, защото власт няма да види повече. Но видяхте какво обещаваше и какво направи в предното правителство.

163

Социална политика

преди 1 година

До Анонимен 163: Пак ли старата опорка? Не била БСП социална партия. Благодарение на БСП в правителството с ПП: Увеличи се майчинството, увеличиха се детските надбавки за отглеждане на дете през втората година, най-накрая мечтата ни за безплатни детски градини и ясли е факт. Правителството отпусна допълнително финансиране за училищни автобуси в отдалечените и малките населени места. Бяха актуализирани пенсиите, нещо, което Бойко и ГЕРБ за три мандата не успяха да направят.