56

Анонимен

преди 1 година

Колата на Хитлер - VW и идеологията му - ненадминати !

55

Eeeeх

преди 1 година

Когато България произвеждала масово електрокари .....светът още и нямал и идея за електрически коли. Между другото нашите електрокари са се се изнасяли в повече от 20 държави на 4 континента .

54

Хегемон

преди 1 година

И аз преди години имах Голф 5 серия,уникални коли ,нямащи аналог ,върху чиято основа се правят много други модели!

53

НЕ на котлоните!

преди 1 година

Измамата на 21 век се нарича електричка!!!! Затвор до живот на "еколозите". Защо ползват телефони, компютри и летят със самолет?! Защо?!!!

52

Анонимен

преди 1 година

Без насилие и забрана за нормалните коли няма кой да ги купува тези електрокари! Ние тук ще се позабавим доста и тая лудост се надявам за 4-5 г да отмине! По- скоро ще карам колело, но такъв *** да купя за безумни пари- не! Немците ще си карат на изкуствен бензин- имат си изключение, а може и на газ! Електрокарите ще са за фирмени коли за жени мениджъри, гледащи лошо и каращи межди офиса, фитнеса и апартамента.

51

Striker

преди 1 година

Бахаха, някакъв перушан вика, че ковидарски автомобил бил по-добре от европейски, муаха! Ти ще си качиш ли детето на нещо изкопирано от дръпнат вирусоляк от Ухан, а? Поне аз съм си поверил придвижването и комуникациите на нещо произведено или проектирано извън жълтата клоака.

50

Анонимен

преди 1 година

До 63 - Май 4-ката я произвеждаха псоледно в Бразилия до 2014 или 17-а, не съм исгурен, ножбеше сууупер дълго.

49

Анонимен

преди 1 година

С тези батерии ще съсипят Земята

48

До 52

преди 1 година

Купих си Голф4 през 2000 г.Произведен е през 98ма декември. Още ми служи вярно и в момента.Нямам нищо против Тойота,но и нямам основателна причина да си сменя колата с друга.Дали е трошляк,прецени си сам.Още е в оригинален вид,като боя,калници,тапицерия.Никаде по Голфа няма китосано.Преди осем години сложих ново гърне.И между другото,от 2016 г нямам гараж.Голфа ми нощува на двора.Куче марка си е,а ти си пиши,не ми пречиш!!!

47

Анонимен

преди 1 година

Винкелщадт е в потрес.

46

Анонимен

преди 1 година

16 се е изразил много футуристично, ама не казва какво стана с насекомите които китайците пратиха на Луната, адаптираха ли се.

45

ПЕРНИК до 60

преди 1 година

Пернишкия Голф остана в Историята . Днес Перник има нова марка - Пернишки Мерцедес - всяка втора кола в града е Мерцедес Е или S класа .

44

Анонимен

преди 1 година

Ееее, стига бе! Това ще е ден на национален траур в Перник! Как без гоуф у Перник??!!

43

IM-DrtiйУАЙТМЕН!

преди 1 година

До ортопед... Така си е, обаче в това заглавие имаме допусната логическа ГРЕШКА, тъй като /ако го погребем либимата машинка на местните Перничани, сиреч Гоуфъ.../ верната дума, която требе да се употреби в този случай е СБОГОМ, моя любоФ! т.е. Leb wohl!

42

Дедовия

преди 1 година

На платения ***, който хвали китайските коли - съмнява ме да си качиш детето на китайски автомобил, освен ако не си съвсем чалнат в главата. На приказки сте всичките много големи, ама все немско гледате да карате. Иначе жалко за Голф - поредната икона, която ще отиде по дявoлите заради насилствено налаганите бездушни електрички. Ако бяха по-добри от ДВГ щяха по естествен път да го заменят, както стана с парния двигател. Да не говорим, че инфраструктурата в Европа не е готова за тия електрички.

41

Един човек

преди 1 година

Някой май е превеждал с гугъл :)

40

Анонимен

преди 1 година

Емблемите на ЕС индустрията - немските автомобилопроизводители отдавна щяха да се свият до регионални фирми тип Дания, без милиардните ЕС субсидии.

39

Анонимен

преди 1 година

Оооооо 250 000 мили.......

38

Анонимен

преди 1 година

До 50 В момента става изпреварването на европейските коли от китайските по качество. От друга страна, ЕС трябва да разреши вноса им, ако иска да постигне зелените си цели (MG, Lynk&Co, BYD се продават в момента и са в ЕС)... но пък всички виждаме как озеленяват ес с въглищни централи.

37

Анонимен

преди 1 година

Честито. Така, или иначе не карам немските трошляци. Карам си тойотата на 15 години и мачкам :)