49

Анонимен

преди 1 година

Ако стане нещо,чисто хипотетично,родителите ще търсят отговорност от директора на училището.Министъра на МВР-то да върши своята работа и да не се бърка в чуждата.

48

полицай

преди 1 година

Толкоз ни "пази" нашата милиция. Едни деца си правят бъзик с тях.

47

Анонимен

преди 1 година

Според мен това са ученици.Стила на писане подсказва .Трябва сериозни наказания,за което трябва да се промени закона.

46

Уф, ама как

преди 1 година

дразнят проявите на милиционерщина и манталитет. Допреди ден-два се свиваха като мишки, щото отговорността била на директорите да преценят за учебните занятия; сега пък ги плашат, да не го правят. Разбира се че преценката е на МВР, не-за-ви-си-мо кой какво дрънка, това е в техните правомощия и задължения. И преди "Заповедта", и след нея. Как, за бога, един директор може да вземе решение, касаещо обществена сигурност, тероризъм, взривове и т.н.

45

Анонимен

преди 1 година

Оф тия па, все едно не знаят как да блокирват спам. Трият мейловете и ги блокирват. Какво толкова?

44

Анонимен

преди 1 година

Вместо полицаите да хванат престъпника, те измислят безумия. Ако в следствие на тази безумна полицейска директива се случи не дай си Боже да гръмне някое училище с децата вътре, какво правим? То в тази държава всичко се прави по безумен начин.

43

селянин

преди 1 година

сабалето по тв 35-годишно дете и 33-годишен мъж пукнах се от смех някъв полицай ли беше прокурор ли остава да кажат и 68-годишен младеж

42

Анонимен

преди 1 година

Всички директори са на ГЕРБ и съботират държавата.Уволнение.

41

МОН

преди 1 година

МОН пусна процедура всики служители в МВР да говорят на книжовен език

40

Анонимен

преди 1 година

Имах един даскал по география-Георги Мечкаров.Влезе в стаята човека - представи се #Здравейте ученици-Аз съм Г.Мечкаров, а тази пръчка е Джо! Аз съм добър, но Джо е лош!!!# Още в първия час ни взе страха.Джо ни млатеше по гръб,по ръце,по глава, абе всеки път различно - според настроението на Мечкаров.Ама станахме хора,а сега братче бият учителите си,пушат в тоалетната,цъкат белот в час,пращат бомбени заплахи... Демокрация в целия И блясък!!

39

Morski

преди 1 година

Костенурката и лизачът секретар щели да решават за, децата ни ! Чудо на тъпотията! По закон директорите на училища са отговорни за, живота и здравето на децата, които са в училищната сграда! До тук с некадърността и връзкарството на "бяк точен с парите"! НЕ СТЕ ВИЕ МИЛИЦИОНЕРИ ОТГОВОРНИ ЗА, НАШИТЕ ДЕЦА СЛЕД КАТО С ЕДНИ ЕМИГРАНТИ НЕ МОЖЕТЕ ДА СЕ СПРАВИТЕ! НЕКАДЪРНИЦИ! А ако някъде наистина (не дай Боже) стане беля, кой ще отговаря бре кре. тени?

38

Аз

преди 1 година

И ако съм директор на училище, извеждам си дечицата от сградата съгласно плана за евакуация, запазвам живота и здравето им и осигурявам безопасността им. Обаждам се на МВР да дойдат да си свършат работата (ако и доколкото могат). След това чакам този чувал от снимката да дойде да ми наложи административно наказание, затова че съм действал законно и съм обгрижил децата. После му скъсвам пижамата от съдебни обжалвания, докато не го изхвърля от местенцето и не го избавя от жалкото му командорене!

37

Анонимен

преди 1 година

***,по-***,най-***, шофьор,пазач,милиционер. На първи юни в Силистра, ушевите корумпета събраха децата на стадиона и ги гърмяха с гранатомети ,за празника ,а вие искате отговорности от тази корумпирана банда безскрупулни аморални алчни неуки необразовани морално разложени шуробадженакорушветчийски статистици.

36

Аз

преди 1 година

Да, наистина! Стъпка по стъпка са описани действията в Наредбата за действие при бедствия и аварии и съответния закон. И първото действие е ЕВАКУИРАНЕ НА ДЕЦАТА. А не да се чака да хрумне на МВР заплахата реална ли е или не!!! МВР извършват оглед на сградата на училището и тогава дават оценка на заплахата. А този некадърник на снимката, с това си поведение излага на риск живота на децата ни. Докога отчаяно неграмотни хора ще оглавяват институциите и ще се поставят над закона!? ДОКОГА - писна ми!

35

безкнижни

преди 1 година

Колко трябва да си умен, за да излезеш с това изказване. ,,Ще пусна заповед друг път, но вие я изпълнявайте от днес". Кой информира училищата за новата ви измишльотина. Поемете отговорност, но и вземете да го направите като хората.

34

виновен

преди 1 година

Може ли да обясните на родителите, че преди да изпратите вашия ферман на директорите го обявявате по медиите. От къде можеха да знаят, че най-накрая ще поемете отговорност. Но те директорите и на карти трябва да гледат. Добре, че минаха изборите, че да се сетите че имате и други задължения. Напомням, че една заповед влиза в сила след като се запознаеш с нея срещу подпис.

33

Анонимен

преди 1 година

Тия от Киберпрестъпност като толкова не ги бива, що не наемат някой осмокласник да издири тоя дето пише мейлите? После ако искат може да се хвалят, че те са свършили работата да оправдаят заплатките си, ние ще се правим че не знаем и така.

32

Анонимен

преди 1 година

Вървиииии народе възродееееени - към светли бъднини вървииии.... Напред науката е слънце хахахахахахаха...... ТрийсЕ и кусур демокрация и чалгия раждат плодовете си.... Преди да си 0 номер коса беше резилл,а ако имаш татуировки значи си бил в пандиза -ДВОЕН реззил- сега обаче е на мода,преди ако си показваш цомббите значи си лека жена, а сега си модна икона.На това учат децата ни-ако си мъж трябва да си батка като Миро дзвера(лихвар) ако си жена трябва да си чалгга икона като Мара Отварачката.

31

Анонимен

преди 1 година

Айде бе, нали бе Путин, не го взимате сериозно ли гиди милиционери горделиви.

30

Анонимен

преди 1 година

Ами оставете децата да учат бре!!! Да учат как се пие бирра с водкка,да учат как се пуши тревица и как се чертае бЕла линийка за прочистване на ноздрите и против синузит, да се учат как да слушат чалга в парка пиейки двулитрови бири с жълтясали от фасовете пръсти!!! Вие вместо това ги карате да ходят на училище и се опитвате да ги правите хора и да им навлизате в *личното пространство*... ОткАдя накАдя??? Във всяко даскало да се раздават безплатни бира и цигари и *хибридните атаки* ще спрат!!!