143

Drago

преди 1 година

До адолфНе сбирщина от нации. Сбирщина от диви варварски азиатски племена са.

142

Паню Баирски

преди 1 година

Терористи и убийци са руските въшкарни и и ще си получат заслуженото.

141

до 146

преди 1 година

Ти ако искаш - ходи да мреш за Путин. Покажи че не си лицемер.

140

Анонимен

преди 1 година

Уркопитеците да заминават в Украйна! Тук не ни трябват!

139

муспи

преди 1 година

Може ли някой да обясни - какво би станало, ако Русия въоръжи с ядрени ракети Сирия и Египет, и каже благо: - Огън по Изсраил, и не може да има никакви преговори, докато не се оттегли от арабските земи! Западът с Украйна точно това напрови. Постави им евреин президент, че чак мирише като се покаже по телевизията, и подгони бели да се бият с бели.

138

Рибентроп-Молотов

преди 1 година

Стига сте разпространявали руската пропаганда - тея постове в телеграм и себеинтервюта са за да домашна консумация от руската публика. Извън балона на руската медия, такива изказвания имат само развлекателна стойност, като турски сериал.

137

Анонимен

преди 1 година

Бейко можеше да арестува Путин при гостуването му. Беше в ръцете му. Кучето също можеше да бъде използвано чрез някаква новичкова субстанция или да бъде оперирано и напълнено с нещо. Как Путин взе кучето от бейко, големо доверие трябва да е имал Путин към Бейко - негов верен слуга. Построи му патока и му купи реакторите. Бейко нищо не свърши.

136

Анонимен

преди 1 година

Руснаците клъвнаха на нашата игра. Добре им го устроихме в Украйна и там сега умират хиляди руснаци. Като се унищожат едни други, ще монтираме наши режими в Киев и в Кремъл и ще ги вземем в ЕС.... Хаха. После ЕС става най-богатата организация и най влиятелния фактор в света. Всички ще управляваме, включително и каубоите...имайте търпение.

135

Анонимен

преди 1 година

Даря е росиянка от Петербург, протестирала е срещу войната. Това е вътрешната антивоенна опозиция в Русия, която беше репресирана и бита заради един лист с думата вайна. Това е специална операция на вътрешната опозиция, платена от недоволните олигарси, чиито деца им беше отнето бъдещето на малки олигарсчета и не могат свободно да си харчат милионите на Запад.

134

Анонимен

преди 1 година

Важното е, че е имало нападение с дронове на Одеса. Украйна мълчи за пораженията, за да не издава военна тайна.

133

адолф

преди 1 година

Абе Володкин, ако запада имали кръв по ръцете си, вие имате кръв чак във червата си бе! Вие сте сбирщина от нации която без кръв неможе да просъществува и година.

132

Инж+

преди 1 година

"Отразяването на другата гледна точка" е просто тиражиране на Кремълските "неистини".

131

Анонимен

преди 1 година

Днеса докога ще ни заливате с руска пропаганда? На кого му пука какво мисли някакъв cъветски шебек?

130

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Фидел Кастро (в 1992 г.): Следващата война в Европа ще бъде между Русия и фашизма ----------- ти па намери кого да цитираш :) Тъпанара, заради когото Куба живее 60 години назад във времето.

129

Анонимен

преди 1 година

Тук някакъв Мужик си показва бозаливата течност в интелектуален напън. Можем много да говорим за войната и ужасите. Но всички презират терористите, дори и техните хора.

128

Мужик

преди 1 година

То щото това червеното по ваште ръце е лак за нокти гледам!!!

127

Анонимен

преди 1 година

ръцете на всички са кървави, проблемът на кремъл е, че по тяхните ръце е кръвта на тяхните същзници

126

Хаха

преди 1 година

По кървави ръце от Путинските няма, Чечня, Грузия, Сирия, Украйна, Убийствата в Русия и т.н. да живее запада слава на Украйна и САЩ.САЩ направиха грешка във Виетнам, Афганистан, Ирак и си признават за това. Руснака също беше в Афганистан, мълчи като ПУТКАА. На 22.02.22 при запитване дали ще нападне Украйна излъга, че няма такова намерение, след два дни влезе и се осрааа.

125

Анонимен

преди 1 година

Русия се разпада, но са им виновни западняците ...

124

Анонимен

преди 1 година

Пичуе русофили, колкото и да се напъвате с епитетите като: кравари, укропитеци и т.н. това не проеня факта че ръцете на руснаците са изцапани с много кръв. И то кръвта на народ, който им е толкова близък. Прадставете си ние да направим сега СВО в Севрена Македония и да започнем да избиваме хората там и да разрушаваме градовете им, защото едно време това са били български територии. Ще ВИ бъде ли учудващо ако те ни отговорят със същото?