23

В.

преди 1 година

Всяка идеология е една голяма лъжа.

22

Иван

преди 1 година

Мако Даков и Пеко Таков,великите мислители на комунизма!Ето от такива екземпляри и съвременните им производни ( като Иван Таков ) сме на този хал!Достатъчно е само да им чуете имената и да разберете що за С Е Л С К И П Р Ъ Ч К И са! И какво се очаква от хора,които са внуци на дядо и синове на татко и нищо повече?!Отсега ви казвам-НИЩО хубаво!

21

vale_karo

преди 1 година

До Зоро Абре чиляк, вземи прочети манифеста на Маркс и Енгелс ,уточни за кои социалисти става дума и тогава дрънкай "врели не кипели"

20

Иван

преди 1 година

Абе,Т Ъ П И Р комунистически,що не завърши образование в Чукотка,а отиде в Монреал и сега се правиш на много учен.Дядо ти и татко ти колеха и бесеха в тази държава.На какво отгоре,никой не разбра.На кой ги дрънкаш тези глупости с изпилената си глава?!Какво толкова свърши баща ти,"великия бонвиван",освен да се ожени за Лили Иванова и да кърка до безпаметност с другия С Е Л Я Н Д У Р Иван Славков?Отивайте си на нивите,където сте родени и където ви е мястото!

19

Анонимен

преди 1 година

Сега отвсякъде учат, че трябва да се граби, рядко някой умее да каже "Благодаря!" И точно затова, защото липсва "Благодаря!" , толкова хора са нещастни.

18

Анонимен

преди 1 година

От всички, които влизат в парламента, БСП е най-дясната партия. Затова и гласувах за нея. Останалите са левичари, като ***, колкото и да лъжат, като идоология и политика са крайно леви неомарксисти. И това не е случайно. Почти в цяла Европа се гради комунизъм (не болшевизъм), без това да се осъзнава от народонаселението, а в САШ комунизмът вече е изграден.

17

Анонимен

преди 1 година

БСП направиха много добро, много добрини за хиляди хора, но хората от новото време привикнаха, считат вече за почти задължително, единствено да мърморят, да недоволстват и да "не им достига". ТЪрябва ли да влезе коч в стаята, (като в известия еврейски съвет),за да се усетят кое е добро? Младите нямат умения да слушат, а и не разбират какво се става, основно гледат и се впечатляват от шумотевица, масовка и чужда модерност.

16

хаха

преди 1 година

на тоя баща му на времето го хванаха с един ТИР изнасящ незаконно кожуси :) та питам : тоя сега ляв ли е или десен ?

15

Малко за политика

преди 1 година

Да не участвала БСП в коалиция. И да не се допитва до членовете си за това? А как да изпълни нешо от това, което обещаваше на избирателите си. Що за екземпляр е този Таков.

14

Социална политика

преди 1 година

Да не се коалират? И защо? Благодарение на участието на БСП в правителството на Кирил Петков: Увеличи се майчинството, увеличиха се детските надбавки за отглеждане на дете през втората година, най-накрая мечтата ни за безплатни детски градини и ясли е факт. Правителството отпусна допълнително финансиране за училищни автобуси в отдалечените и малките населени места. Бяха актуализирани пенсиите, нещо, което Бойко и ГЕРБ за три мандата не успяха да направят.

13

Пак по опорката?

преди 1 година

До северозапад: Това вече сме го чували. Поредните г'лупости и простотии срещу Корнелия Нинова Нещо ново да измислиш?

12

северозапад

преди 1 година

Не вярвах ,но маи ще доживеем да видим как Нинова занулява БСП .Как пък не се намериха хора с топки в тази партия ,а се оставят тази крушовенска маг а рица да ги върти харман.

11

тоя

преди 1 година

да не е внук на пеко таков?

10

Анонимен

преди 1 година

Народът е богат и гласува за десни либертарианци. Щом не иска да гласува за леви партии, които да балансират десните ламтежи и държавни грижи, като на родна майка, на олигархията, картелите, бизнесандрешковците, нека да си носи последствията. Нека се моли и унижава десните либертарианци да му подхвърлят остатъци от богатата вечеря на богаташите, окупирали държавата и източващи държавата. БСП и другите леви партии трябва да си измият ръцете. Щом народът не иска справедлива социална политика - ОК.

9

IQ 3.14

преди 1 година

един приятел пита тоо кв е на пеко таков

8

Зоро

преди 1 година

Слушайте го тоя. Типичен комунист, какво бсп бе? Какви социалисти са тея. Дай им класова борба итн. Партизанин. Ясно е че бсп не е соц, партия, а сбирщайн от комунисти партизани и капиталисти крадци, родени от червените куфарчета на Луканов. Само че времето е друго и те трябва да изчезват. Достатъчно грабиха народа.

7

До 7

преди 1 година

Е като има фирми какво . Щом са успешни значи е грамотен . А ти злобно и Кирчово парапети човече ще си останеш все така ******. Момчето е свесно

6

Шайка

преди 1 година

Пейо тако малко тако ти имаш 8 задгранични фирми и си милионер а ние бедните едвам свързваме двата края ...ужас ужас

5

Е все пак

преди 1 година

Добре че не е Еконт Експрес

4

Анонимен

преди 1 година

Иван Таков е единствения здраво мислещ в тази партия . И в СОС и в БСП този човек е компетентен и разумен . Време е за промяна в БСП