105

Ще се скине да се др

преди 1 година

Типична лезбурастка и то с обричено чело за да минава под скенера за черъпка с богато мозъно вещество. Най силно впечатление направи от разпита молбата й по-късно да кажела кой й дал бомбюхата. Печели време за да й кажат чие име да съобщи на вече напуснал Русия че й и е дал бпмбата. В килия с въшки, дървеници и бълхи да я оставят за три дена , после да я умият, обришат и я пусна да се драпа

104

И таз хубава

преди 1 година

При толкова кадри от камери и при толкова свидетели хайде сега да я обявим за невинна. Стига г'лупости. И друг път съм писал, че тролването по русофобската опорна точка води до тотално о'глупяване.

103

тази

преди 1 година

никола ми писна

102

тази

преди 1 година

ирина емилия и никола продават половинки под формата на недвижими имоти в нета

101

malgiorno a tutti

преди 1 година

Много глупава постъпка... Можеше вместо това да строши флакон с култура от Y. pestis, биотип orientalis, щам 17/95 (MDR), и да обогати културно всички присъстващи, че после да почне и една културна революция в Пидербург (Лайненград) с десетки хиляди обогатени културно и духовно (до степен новопредставили се)...

100

Анонимен

преди 1 година

Ами виновна е след като в Украйна е създадена петиция, в която фашистката craH настояват улица Бажов в Киев да бъде преименувана на улицата на терористката Дария Трепова, убила Владлен Татарски.

99

Гошо

преди 1 година

Г-жице Христова, явно не сте гледали до края. Канал 1 показа и пътя на бягството и куфара с който се е готвила да избяга в чужбина. Сменила е четири коли преди да отиде до апартамента си. Това което се казва против органите в Русия е миродавно, удобно но лъжливо.

98

съдейки по статията

преди 1 година

виновна е ДА! - иначе нямаше петата колона да си дават чак толкова зор! Пък и кой без да е гузен ще се крие от преследване и ще си сменя външния вид?

97

Анонимен

преди 1 година

Не виждам логика.След като е извършила атентат да се прибере в апартамента си.За Гешеф може да е логично Но за Гешеф е логично да намира антиправителствени флашки под възглавницата...нали.

96

Анонимен

преди 1 година

Руските сценаристи са мноооого добри :)))

95

Анонимен

преди 1 година

И как са я хванали , след като е дело на спец , службите на Украйна Значи правиш си атентат и се прибираш на топло в апартамента При това знаеш , че си заснемана.Толкова ли трябва да си глупав за да повярваш на сценарии от типа на ,,Гешефтурата".Само ,,Гешефтурата" може да хваща такива атентатори Които оставяли в къщите си куп компрометираща информация.Дажв и на флашки

94

Анонимен

преди 1 година

Хахахах вица на дена - в Русия "Тъй като военните са на изчерпване," ....

93

гулю-гулю

преди 1 година

*** работа, ако САЩ каже, че Русия е виновна, всички медии в глас го повтарят като ***. Сега като има задържан убиец, висчики медии се съмняват. Вярное, че сте *** журналистите в Бг, или поне по голямата част от вас.

92

АнонимеН

преди 1 година

До Въпрос: ЗАЩОТО С ТЕРОРИСТИ СЕ ДЕЙСТВА ТОЧНО ТАКА! МОРДОРСКОВИЯ Е АБСОЛЮТЕН ДОКАЗАН ТЕРОРИСТ И РЕЖИМА В МОРДОРСКОВИЯ ДОРИ ПУБЛИЧНО СИ ГО ПРИЗНА С АНЕКСАЦИЯТА НА КРИМ В НАРУШЕНИЕ НА МЕЖДУНАРОДНИЯ МЕМОРАНДУМ ОТ БУДАПЕЩА ПОДПИСАН ПРЕЗ 1994-ТА ГОДИНА!

91

Въпрос:

преди 1 година

защо най-великата демокрация в света и най-европейската държава в Европа - Украйна - използва терористични похвати?

90

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Да се разпада по бързо тая страна и да се свършва." ------------ мечти говеежди... то нали така трябваше и да фалира заради санкциите, а то какво... краваарските и европейските банки започнаха една по една да падат като презрели круши.. та така и с разпадането - по-вероятно империята на злото и есср да се разпаднат преди русия

89

В бункер

преди 1 година

До За трепане 95Сум виждал само Зеленски. Ти кого имаш предвид -оня от червения килим ли?

88

Има прав си

преди 1 година

До Анонимен 105Само да уточним, колко по на запад от фронта са?

87

Анонимен

преди 1 година

На едно безсилие - само Навални му се привижда.

86

Анонимен

преди 1 година

В Русия предстои голяма бъркотия,(глутница кучета по Тарантино).