18

Синдикат на Ало Изма

преди 1 година

Дънката колко ли се е оръсил за Славенчето!? А тя в кое ли не отвърстие е поемала топло кремче..........

17

За Варна :

преди 1 година

Просто Славенка е спала с повече мъже от Дани Мит0Ф...

16

Антон

преди 1 година

Изборите в България взеха да приличат на състезания, на залагания, на какво ли не, само не на избори. Зад кандидатите трябва да стоят партии, програми, идеи и те да са представители на народа. Всичко това е празна надпревара кой ще стане депутат, с 10000 лв месечна заплата, привилегии за пенсиониране и тем подобни. Всички тези кандидати се облизват и чакат, много им пука дали нещо ще направят за добри закони и управление на държавата. Жалка история.

15

georgi

преди 1 година

До 13. Тъй не ги продава, а ги подарява. Не е като вашите гербаджийсси схеми.

14

Анонимен

преди 1 година

Първо си хостеса, после минаваш през Дънката и накрая цялата околия "гласува" за тебе.

13

баба мара

преди 1 година

този манол не продаваше ли трансформатори в украина ли или в турция и сега спарите купи преференциите затова избори до дупка на есен пак

12

Хахаха

преди 1 година

Не мога да разбера тази госпожа представена професионално като-Студентка, знае езици. С какво ще допринесе за законодателните инициативи и работата на НС при положение че от км с е вижда колко е некомпетентна. Слушал съм в да говори в НС тотал щета. Не знам кой толкова в промотира. Бяха писали на няколко места че мъжът й бил в испански затвор но до колко е вярно не се знае.

11

Анонимен

преди 1 година

не знам във Варна колко преференции събира Славенчето, но в Долен Чифлик, Дългопол, Суворово и другите подобни от областта бие всякакви рекорди. Направо си плачат за разследване тя и реферчето, прекалено очевадни са

10

маняк

преди 1 година

над хиляда преференции за гнома?! бухахахаха, тоз отвратяга дето гледа лошо постоянно...айде стига

9

Лойко

преди 1 година

Хем Точева,хем Наточена, Така е с добър спонсор.

8

Варна

преди 1 година

Знаем я , Славенчето.. знаем я :))))

7

до 6-ти

преди 1 година

Те нарочно не казват партиите, за да не им спада рейтинга. Това е трик, искат мнението ви да е обвързано с конкретна личност, а не с конкретна партия. Това е много опасно, защото партийните линии не се променят и така могат да гърмят отделни бушони завинаги.

6

Анонимен

преди 1 година

Не ги знам от кои партии са тия, чак толкова не следя сапунката, че да ги знам всичките по имена. Пишете ги тия работи като пускате такива статии. Няма да отварям да търся в гугъл за всеки един, който имал бол пари да си плати.

5

Deep Zone

преди 1 година

90-ти набор :) Готина е, подкрепям преференцията за нея, особено за букаке е идеална с това високо чело :D

4

zer

преди 1 година

До Честито - уви, дори и сега не си разбрал. Съжалявам.

3

Бунгур

преди 1 година

Ако някой може,нека обясни ,,Как стават тези неща?,,Народна любов,ясно, ама чак пък толкова много...10 000.Сериозна цифра.Като пазарна цена за изботите,това си е точно 1 милион български лева,и то за трети ,четвърти път вече.

2

Честито

преди 1 година

Сега разбрах защо този мазен манолчо се пънеше така да събира помощи за какво ли не. Много хитър ход. И на плиткоумните, зелени, либерални променкаджии това им е достатъчно да те направят депутатин. Да внимава с кюфтета и холестерола. Честито.

1

Анонимен

преди 1 година

Избрали са ги по ум.