10

Анонимен

преди 1 година

На някой прави ли му впечетление на кои места има проблем с незачитане на закона и посегателство над полицаи ? Представете си какво обещават и как си закрилят избирателите Бойко и Ахмед, щом посягат на полицаите...

9

Анонимен

преди 1 година

Г- н Началник, при безредици, напрежение, физическо и психическо напрежение над униформени служители на МВР да се сформира група от въоръжени и маскирани полицаи, всичките маймуни по колибите, яко претърсване, разпити, е малко авторитет и респект покажете на тези диваци, длъжен сте да защитите хората и институцията си.

8

D

преди 1 година

Хайде сега за успешната акция направете стачка за да ви увеличат заплатите.

7

Анонимен

преди 1 година

Тепърва ще се изявяват гласоподавателите на герб, един гласосъбирател най-спокойно вчера по телевизията заяви, че има защита от горе.

6

123

преди 1 година

Какво полицейско насилие, щом полицаите са откарани в болница. На висчки събрали се сеирджии трябва да им се търси отговорност.

5

Из под камъша

преди 1 година

А куките защо не са стреляли? Те затова ги и бият кой къде ги свари.Подгонили моторджия,яли бой и ги закарали в болницата.Това ако е в САЩ,моторджията нямаше да може да стъпи на земата за последно.Мдаааа...така правят по другите държави.Че и в едната Турция даже го правят.Само наште плашипутаци се дупят кат видят зор.За *** за каца не стават.

4

Георги Илиев Митев

преди 1 година

Спящите красавици от МВР някой ще трябва да ги събуди . Ето , за пореден път се оказва , че ромите са влюбени в тях и в охранителните фирми и са започнали с " целувките " на принцовете . Да им пожелая щастлив и радостен съвместен живот и много щастливи дни след сключването на браковете им .

3

Териториален

преди 1 година

Аз им се чудя още , повечето от тях заминаха за цивилизования свят... Тези защо стоят да ги бият...

2

Анонимен

преди 1 година

После защо сме били лошо настроени към тези...... цветнокожи. Яко не бяха полицаите все едно че гледаш кадри от Афганистан

1

Анонимен

преди 1 година

Раджстанците да натупали униформените клоуни.