9

Анонимен

преди 1 година

Цялата тази статия показва една подигравка. Хора незнаещи български гласуват за парламент... Поправка, гласуват за ДПС. Време е да се приеме закон. Който не е прекарал поне 6 месеца в страната за последните 3 години - да се отнеме правото на глас. От сега знам коя партия ще се възпротиви, защото това ще значи унищожението и.

8

Соломон(Непаси)

преди 1 година

На другите избори изобщо не се разкарвайте да им гласувате защото от вас нищо не зависи а зависи от парите в маалите ,манипулациите и фалшификациите!За това от Желюво време по никакви избори не стъпвам!

7

Анонимен

преди 1 година

Със сигурност тпзи анадолски турчин не плаща за тези избори. Или иска да каже с коментара си кой ще му плаща на него да участва в тази пародия на наш гръб, където НЕбългари гласуват за своите троянски коне в българския парламент

6

Бг

преди 1 година

Докога все така ще я караме?Хората извън страната са упражнили правото си на глас с това си решение.Защо се разрешава на етническа партия да си разиграва "коня" в България?Прави да гласуват трябва да имат хора със средно образование и плащащи данъци в България,не Сабри от на май,,на,та си.

5

akud

преди 1 година

гласуването в черно и подобни секции от тази територия направо да бъдат нулирани

4

Пфуууу

преди 1 година

Нали щяха да организират честни избори бе!Къде са ви честните избори!Пфууу даийба к04ината!

3

Анонимен

преди 1 година

В пловдивската маахала как гласуват или поне пробват нещо си?

2

слаб по география

преди 1 година

Не съм чувал за град или село Чорлу в нашата родина!

1

Избори ли..

преди 1 година

Чорлу,Морлу...!Хаха!Честити ви избори българисстанци!