21

Анонимен

преди 1 година

Всеки да яде когато и каквото иска без да прекалява. Организмът сам знае кога и от какво има нужда. Отделен е въпроса за пълноценно храносмилане, ензими, обмяна, усвояване на веществата. Може да ядеш по 1 кг сирене и грам калций и витамини да не усвоиш. Франсетата го консумират с много вино с вода, а не с лимонадка, ядат и много салати и риба, малко от тях пушат цигари.

20

Алекс

преди 1 година

Защото виното върви по-добре със сирене.

19

Ако

преди 1 година

Беше 7 лв оката щеше ли да пишеш тия хитрости. Кой спекулант ти плати. Откакто не консумиам млечни продукти се чувствам отлично. Дедо ти.

18

да бе

преди 1 година

то важно но при тия цени ,,,,:)

17

Анонимен

преди 1 година

Сирене, мляко, масло, кашкавал, яйца, месо, особено говеждо, са основата на здрав човек. Консумирайте и Не се страхувайте. Няма вредна храна има вредни добавки и ГМО продукти.

16

:))))

преди 1 година

На злите хора всичко им вреди.

15

Анонимен

преди 1 година

Божествени сирена и брашна още и още има в България.

14

Анонимен

преди 1 година

В нормални количества е с незаменими киселини и калций!

13

Кико

преди 1 година

Сиренето с всичката сол и мазнини помагало за превенция на сърдечно съдови заболявания?Тая статия да не е платена от Верея?По-голяма глупост не бях чувал.Яжте редовно сирене и кашкавал пък да видим колко ще сте здрави.

12

Dr John Mcdougall

преди 1 година

Щеше ми се сиренето да е полезно, за да продължавам да си го похапвам, както преди ама нейсе. Фактите си са факти, отне ми време да ги приема, но ВСИЧКИ ЖИВОТИНСКИ ПРОДУКТИ СА (ПРЕДИМНО) ВРЕДНИ! Вижте в гугъл Джон Макдугъл и лекциите му ... Това е истината ... съжалявам и на мен не ми харесва :)

11

Анонимен

преди 1 година

Вреди над 60 плюс.Много, като яйцата за Вучков.

10

Анонимен

преди 1 година

Става въпрос за истинско сирене.

9

Анонимен

преди 1 година

Вуна най-отбира от млечни продукти и сирена.

8

До Siren

преди 1 година

Ама много си прав, само хората продължават с консумация на мляко. Причината е, че другите бозайници не умеят да обработват и произвеждат млечни продукти. При животните раждането и кърменето е периодично според инстинкта им, а не като при хората по желание. В частност за мен, в къщи консумираме кило сирене на седмица, всяка сутрин за закуска, за шоп салад мезе и разни кулинарии на жена ми, турски банички, долангач, сиренарки и т.н. 14 г. ми внук се мусеше на рибена чорба, но опита и сега ***.)))

7

Siren

преди 1 година

Сиренето запушва стомаха и не на последно място - изобщо не е полезно за човека. Ние сме единственият бозайник, който след отбиване продължава да приема млечни продукти, които водят до безкрайни здравословни проблеми. Темата е доста обширна, проведени са хиляди изследвания през годините, всеки сам може да си направи проучване.

6

Анонимен

преди 1 година

Домашното сирене от млякото на кравата е полезно но от палмовото масло и от сухото мляко не го поглеждайте камо ли да го ядете.

5

Кръгов Икономист -

преди 1 година

от ЕС - като не го миете един месец и пестите Съветски Газ - образува сиренце и имате какво да ядете - като изядете сиренцето се наяждате, а е отново - чист - готово и цъкъла се повтаря! видяхте ли, че то е просто! ЕвроСъюз Зелена Сделка - Кръгова Икономика, Затворен Цикъл!!

4

Анонимен

преди 1 година

30 лв сиренето, не мерси

3

Влади

преди 1 година

Абе един "учен" каза , че дъртите мъже не трябвало да ядат сирене, щото хващали рак . Айде сега кажи, журналистката, кое е истината? Не трий въпроса!

2

Чук и Гек

преди 1 година

Защото кошкавалът стана много по скъп....!