39

Анонимен

преди 1 година

Америка иска всички да свирят по нейната ***,взеха се много на сериозно .Няма как да стане тази работа

38

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 40 Кога ше произведат всичко за тях НАТО и Укрия ? Ние за 8 самолета, чакаме 10 години значи Тайван ще чакат поне няколко века, пк ще се осъпи всико ще им искат още пари па ще отложат с 1 век доставката и така.

37

Анонимен

преди 1 година

В много отношения усилията на Пиндостан за изграждане на основа за двустранните отношения все още не са успешни, защото той иска да гради основа на пиндостански правила - да е началник. Започва да изгражда основа за двустранните отношения с нов военен блок AUKUS - тихоокеанско крило на глобализирания отан.

36

Анонимен

преди 1 година

Съединените щати одобриха продажбата на нови оръжия на стойност 619 милиона долара на Тайван, включително ракети за неговите изтребители F-16, съобщава "Ройтерс".

35

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Естественно,че искат гореща линия ! Сексът между китайци и американци е стигнал до такава извратеност,че от ушите им вече блика смазочна анална течност.Как САЩ ,както вече казва вицето на Байдън Доналд Тръмп,нямат икономика,а живеят на хулително добре? Просто е,Уотсъни! САЩ премести икономиката си в Китай.Китай вече са в състояние на бременност от САЩ...раждат та се прераждат от лицемерие! ДА ЖИВЕЕ СВЯТА РУСИЯ! ДС ЖИВЕЕ РУСКО-БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА! СМЕРТЪ ЗА САЩ И КИТАЙ! ГАДЖЕТА ПЕРВЕЗНИ ГНУСНИ!!!

34

Анонимен

преди 1 година

Само знам, че за 15 минутни градове се подготвят и Китай и Русия. Знаем къде е социалната кредитна система и къде първо ще се въведе дигиталната валута. В общи линии конспирацията е всеобща за целият свят и няма да се учудя регионалните конфликти по целия свят да са част от плана. Няма добри тук, само лоши има.

33

Анонимен

преди 1 година

Не ви трябва гореща линия, нужна ви е високоволтова линия. Когато диктаторът Си започне много да се репчи му пускате ток да се успокои. Ако имахте такава линия с диктатора Путин той нямаше да нападне Украйна.

32

Анонимен

преди 1 година

А май ще се кланяме на роботите скоро така че не се пънете толкоз

31

Анонимен

преди 1 година

Не се плашете китаец ли е руснак ли е Европа ли е сащ ли е всички ще страдаме от тъпотията че някой иска да се доказва колко по велик е от другия

30

Анонимен

преди 1 година

Купувайте йод, ама надали ще ви помогне...

29

Анонимен

преди 1 година

Гледам, че испанчето Педдро се е молило на Китай да си отворел пазара за западналяцте хаха. Ало ми на ли уж ЕС и Кравария са големите пазари и Китай не може без тях що Китай не им се моли м?

28

Анонимен

преди 1 година

Студена ли?! Продължавайте да спите и да си пасувате и скоро ще ви стане топличко, овце.

27

До 24

преди 1 година

Тя и средната класа в Хонконг и Сингапур живее в килери , да не те шокирам в какво живее и в Япония хаха.Аз поне съм я виждал , виждал съм и плъховете в нощен Манхатън та знам доста за света :)САЩ захраниха китайската икономика не от алтруизъм , а защото Китай беше и е необходим за икономическия ръст на Америка ! Точно ти пък какво си захранил не знам , може би кокошките на двора на село...

26

Анонимен

преди 1 година

САЩ вече е младши опонент на САЩ загра му телефоните на Си да го търсят, а оня не такова да вдига. :-)

25

Анонимен

преди 1 година

Каква студена светът е в ТСВ!!

24

Анонимен

преди 1 година

Хамериканците са гении с умнотията си съюзиха Китай, Русия, Иран,че и Саудитска Арабия. Няма такива бездарници като управляващите САЩ иначе Тръмп им крив, ама при Тръмп нямаше големи войни.

23

Анонимен

преди 1 година

Другаря Си въобще не вдига телефона на краварите и Бидона. Каква гореща линия ги гони?

22

Анонимен

преди 1 година

Ха ха къде бе тяхната средна класа живее в килери добре че беше сащ че да им създаде икономиката и са велики били лека полека ще се спре да им захранваме икономиката що казваме китайски *** на тяхната стока бе у ру н гр ли

21

баце

преди 1 година

Няма как да търсиш обща основа, която предполага доминиране на САЩ над света. На това се вика васалитет, ама китайците нещат и не само те.

20

До 16

преди 1 година

Неграмотен и умствено изостанали си ти.В Китай вече има около 800 млн. средна класа от която поне половината имат по-висок доход от българите. Извади си главата от задниkа и се интересувай какво има отвъд конските ти капаци.САЩ само могат да мечтаят за инфраструктурата на Китай откъм пътища , мостове , магистрали , скоростни жп линии , градски транспорт и т.н. и тн..Оризищата бяха преди 30 години ;)