59

ББ

преди 1 година

уау...рашката пропаганда,ви убеждава престъпно мислене!Китай...Света ни ще изтегли инвестицийте си и ще спре да плаща на народите на китай,ще настане глад и революции...и путин няма ракети с които да ги спре,представете си милард и 200 мил...гладни как се спират...не злоупотребявайте,не позволявйте да ви въвлекат в този сценарии...путин много го иска...и това е варинт...си и путин да ги спрат!!!

58

Пижо

преди 1 година

САЩ искат линия с Китай още от балона. Байдън, звъни по цял ден, ама линията дава все заето... И Клоунът се опитва да се свърже, че да ги покани, ама и на него дава заето. Да продължават да звънят!

57

Сащ искат...

преди 1 година

Познато! Искат да правят мърсотии ама ги е шубе да не операт пешкира!

56

Анализатор

преди 1 година

С времето американците ще разберат,че китайците сса диваци като побратимите си от Масква,коеъто означава,че разбират само от сопа.Никой не иска да води войни и да умрат хора,но ще трябва да се мине през това зада може диваците отново да влязат в зоологическата градина.

55

Анонимен

преди 1 година

Рипат не рипат Американците Китай скоро ще им заеме местото на водеща световна сила! Долара бавно но сигурно губи позиции в световен мащаб! Та така,последните стават първи и обратното!!-:)))

54

Бате ви Бойко по би

преди 1 година

ти ви, хитро поддържници сега ги лови!

53

Бойко Шлангмайстор

преди 1 година

САЩ и Китай, с телефона със копчета връзка им прай.

52

Бря

преди 1 година

сащ са с ус. Ра. Ли

51

Аинщайн

преди 1 година

Не зная с какви оръжия ще се води третата световна но съм сигорен че четвъртата ще е с прашки и камани

50

Аноним

преди 1 година

Тия кравари мира нямат! В кратуните им да звучи една много точна поговорка за търсената от тях "дипломация" - "да бе мирно седяло, не бе чудо видело". Така, че Кембъли и тем подобни да си повтарят тая поговорка, а не да пеят на китайците за "гореща линия".

49

Анонимен

преди 1 година

Китайчетата нашамариха противната краварска мутра !

48

След като китайците

преди 1 година

им казаха `не си играйте с огъня`, щатските кораби отстъпиха назад.

47

Анонимен

преди 1 година

Пиндостанците пищят на умряло. Вижте само от каква позиция говорят сякаш са номер едно в света и техния мироглед е единствен и прав. Вместо да говорят за сътрудничество говорят за конфронтация. Икономиката им е в технически фалит и само гледат как да предизвикат някъде конфликт.

46

Анонимен

преди 1 година

Ако хората по света имаха малко акъл, който да използват по предназначение, сега щяха да са по площадите настоявайки тая лудост да спре, преди да е станала неспираема.

45

МНЕНИЕ

преди 1 година

САЩ трябва да спре Ястребите , никои човек не одобрява вкарването на Ядрени Оръжия в Украйна . В България най-големите ястреби - Плевнелиев и Иво Инджев се скриха .

44

Сандо

преди 1 година

САЩ е пътник, броени са им месеците. Само да не правят резки движения че са на мушката

43

Анонимен

преди 1 година

45, знам, че Австралия и Британия са жалки във военно отношение, но също така знам, че нито един подъл номер в света не става без да е заченат от наглосаксите. Те много добре знаят, че не могат да победят Русия и Китай на бойното поле и ще направят всичко за вътрешен преврат/майдан.

42

Анонимен

преди 1 година

Имам чувството ,че израелските банкерски кланове воюват.Някакво разместване на пластовете има там.

41

Анонимен

преди 1 година

Америка са финансова пирамида ,взимат парите предварително за оръжия,и чекай ме мамо да умрa.

40

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 41 Не зная дали знаеш, но Австралия и Британия са жалки във военно отношение, Британия може да се зъби на такива като нас тах Украйна щеше да ги пребие.