18

До руската подлога

преди 1 година

Не зна, т.нар. кравари 60те години гледат цветна телевизия и карата коли с климатик. Ти тогава си се бърсал с вестник работническо дело и си се клюмбучкал на каруцата на баща си, докато си мечтаел да имаш ЗАЗ.......ама как да го проумееш с мисловен капацитет на руски акордеон.

17

ьаьаьа

преди 1 година

Аман от патерици и златни пръсти.

16

баба мара

преди 1 година

докато не се подновят депут листи с нови лица няма да има правителство нямада гласуваме избори до дупка докато ги изчистим 30 години едни и същи се мотаятпо коридорите на нс и си уреждат живота

15

Айде

преди 1 година

Докато не махнат субсидиите, за партии няма да гласувам.

14

Бич

преди 1 година

Възраждане е патерицата на всички други крадливи партии. Само лъжат хората да съберат гласовете на недоволните.

13

Анонимен

преди 1 година

Разрежда се с вода виното от алчните кръчмари, с вода саламурата за маслините от алчните бакалии. Какво е общото в разреждането: Алчността

12

Анонимен

преди 1 година

Бла, бла. Що хабите байтовете за такива фалшиви продиктувани по емеила новини. Мислите, че ви вярва някой или няма значение, нали така е по-лесно. Пък и обичайно който работи в тази сфера не чете новини. А който работи в телевизията не я гледа още от соца.

11

Милковица

преди 1 година

Мислех да гласувам за левицата, но като видях на 5 то място в листата за Плевен Милен Митков 150 кг яловак живее на село в наследствена къща с още 10 роднини ми стана лошо, какво да ми оправя тоя те себе си не оправят.

10

Анонимен

преди 1 година

Напротив! Точно на тези избори не са... защо не го писахте миналите пъти??Късно е ! Не трябва да се разпиляват гласове. Гласувайте за ПП за да премахнем диктатурата на Борисов.

9

Матрос

преди 1 година

До Анонимен:Аз съм БЧ1 на корабите във ВМС.Дори на 70години мога да служа.Но на страната на Руссия!!!

8

Анонимен

преди 1 година

Кажете "НЕ!" на партиите на войната и не си слагайте главата в торбата!

7

Джеки

преди 1 година

До Точен:"И аз съм за Възраждане,но Козяк не е.Правителство ще има само ако е подкрепено от "великите сили",каквато е традицията.Но да видим колко ще е резултата.Може пък вече да сме узрели за премахване на статуквото.Цял живот депутати.30години реформи,и нищо.Ето сменили статута на земята на дюните.Вече няма дюни.Толкоз."Имало едно време..".

6

Анонимен

преди 1 година

Малки партии, в смисъл БСП ли?

5

Анонимен

преди 1 година

За момента има сигурни - ПП, ГЕРБ, ДПС, Възраждане и БСП. Янев вероятно ще изпадне затова ще гласувам за Левицата с ясната представа, че те няма да се коалират с ГЕРБ и ПП и като такива ще създадат предпоставки за нови избори. Като цяло не ме кефи никой, камо ли "Левицата", но ме кефи да няма правителство и да управлява Радев, който за момента води най-разумна политика и играе по тъча между САЩ и Русия. Искам про-европейска партия. Моя наслов е - САЩ вън от НАТО и Русия вън от Украйна.

4

Точен

преди 1 година

Моят глас е за Възраждане.

3

Анонимен

преди 1 година

fake news. nulev ns, ms, nuleva rbg. referendum i nezavisima iztochna romelia. novata stolica selo biala reka, selo varbica ili selo karaman.;)

2

Идеалист

преди 1 година

Гласувайте срещу Коалицията на войната: ГЕРБ , ПП, ДБ

1

Анонимен

преди 1 година

гледайте как ще гласувате да не ви мобилизират за войната