9

SS

преди 1 година

Дори и бомби да гърмят ,изборите ще се проведат !!! Народа кучета го яли

8

МВР успокоява, че

преди 1 година

в изборния ден връзката с полицията ще е постоянна. Ама каква връзка - през 112 ли? Щото преди няколко дни един добре познат директор на училище беше търсил връзка с полицията и след дълги усилия успял да си поговори с чатбот.

7

До Атакист

преди 1 година

Ти не си за хапчета, за усмирителна риза си. Но и ако това не помага, мозъчната лоботомия е решението. Също както за твоя гуру, лидера на "Атака".

6

др ОХ

преди 1 година

са пръснеш кат бамба ве Атакист - имам усмирителна риза за теб - айде мойто муМче скачай в нея - ю кен ду ет -айде хайванино

5

Анонимен

преди 1 година

Изпбщо няма да ходя да гласувам. Не само че няма за кого, а сега да се пазя и бомба да не избухне!! Ай у лево у без мен.

4

Много напрягащо

преди 1 година

До Много успокояващо Няма да допускат избиратели с дисаги!Ръцете в джобовете/по пример от Буци/ и фърлят гласЪ...............

3

Митко Бомбата

преди 1 година

А ще има ли?!

2

Анонимен

преди 1 година

готови сте на всичка за тия фашливи бюлетини - нали - на живот и смът - повръщат от политиката - бляяяяяяяяяяк

1

Много успокояващо

преди 1 година

звучи, но да попитам има ли протокол за действие, според който полицията решава дали да затвори секцията? Щото за училищата нямаше - тепърва се пише и ще излезе утре, макар че заплахите за бомби са от 2 седмици. И какво, че достъпът до секциите е ограничен 24 ч. преди изборите? Ако на самите избори влезе "избирател" и остави някъде бомба, как охраняващият полицай ще разбере? Ще разполага ли с детектор за взривни устройства или ще преценява на око кой какво носи в чантата си?