50

Анонимен

преди 1 година

Може би трябва да има някакъв етикет за всички продукти които са само с български суровини например бг знаменце. На стоките с вносни суровини то се знае какво знаме ще сложите. Ясни сте ми като бял ден.

49

Анонимен

преди 1 година

На етикета на хляба захарта олиото закуските шоколадовите изделия мляко колбаси готови храни и на всички подобни стоки дори и промишлени да пише дали суровините са български или не. Както се изписва произход на картофи домати краставици банани и на бакалските стоки трябва да е изписано.

48

Анонимен

преди 1 година

До 49 животни са на изборите ще се убедите.

47

У БЪЛГАРИЯ:

преди 1 година

....ЖИТО БОЛ--- А ХЛЯБА СКЪП!!!!ДА ходиме гладни---А краката ни у житото...хахаха.ТОВА Е "ПРОМЯНАТА"!!!!!

46

"ХЛЕБНОТО ЖИТО&

преди 1 година

....има определени параметри различни от "ФУРАЖНОТО ЖИТО"--което е за животни!БЪЛГАРИТЕ -- НЕ СМЕ ЖИВОТНИ!!

45

ФУРАЖНО ЖИТО...

преди 1 година

....нашите фермери ни го пробутват за "ХЛЕБНО"-- а, затова искат пари от ЕС!ТОВА Е НАГЛА КОРУПЦИЯ НА ЕВРО-НИВО!

44

Анонимен

преди 1 година

Тиквата изкара пълначите на Чекмеджето. Засега само с нивичките трактори. После и с Бентлитата.

43

Анонимен

преди 1 година

До 47 Не защитавам българите ,а не уркопитеците и тяхното производство.Да си го продава,където си искат.А на някой като му е малка заплатата да ходи и да иска увеличение,а не да казва как другите трябвало да работят за без пари.

42

Анонимен

преди 1 година

До 44 Е ти кажи,как е паднала цената на газа,че не е ясно,а да падна ,щото не купуваме вече скъпия газ ,а пак руския,ама ни казват, че не е такъв,а нямаме нужда от украинското зърно и ,ако хляба се прави от такова ,а цената се държи изкуствено висока,за да не разбира,че се използва украинското зърно това не е проблем на производителите.А като си толкова "отворен" ходи ти да сееш и после си продавай на безценица щом искаш.

41

Анонимен

преди 1 година

Абе пуяк, адекватни ли ти се виждат цените на заплатите на голяма част от българския народ че искаш още по високи цени. Цената на труда ще определи пазара- ти може да искаш и ламтиш и за сто хиляди но като няма кой да ги даде ще посмалиш адекватно на пазара.

40

Анонимен

преди 1 година

стига с тия украиници и руснаци - бактън - тука говорим за конкуренция и че едни зърнопроизводители умишлено са си държали продукцията на склад с цел по-висока печалба и сега когато се видя че цените паднаха и на зърно и на газ, същите тия искат някой друг да им плаща масрафа за спекулациите им

39

Анонимен

преди 1 година

До 39 Ами всеки има нужда от адекватни цени бе.Ти ли си тоя дето ще определя цената на труда на другия.

38

Анонимен

преди 1 година

До 37 Я не се прави на българин бе уркопитек.Да българите не харесват уркопитеците и никога няма да ги харесат,защото не стават като хора не струват и отдавана го разбраха.Нямаме нужда нито от зърното на Украйна нито от украинсите нахалници дето си мислят,че са центъра на света.Разбрали бе урунгел

37

Бубу

преди 1 година

аз не видях един окалян трактор, като че ся излизат от магазина тва едно! Другото ся накой да излезе и да обясни щом имаме зърно бол, що хляба е на тез цени? Аде сига сте правили хората на улави

36

Анонимен

преди 1 година

Какво защитаваш бе пуяк. Не виждаш ли че тия върнати искат да продават скъпо и да вдигнат цени на всички българи защото есента не си продадоха зърното ами ламтяха за още и сега като не им се получи и искат друг да им плаща заигравката.

35

Анонимен

преди 1 година

До 36 Никой нищо не е купувал,за зърно извън ЕС си има квота.Произвеждаме си достатъчно и не се нуждаем нито от украинско зърно нито руско.

34

Анонимен

преди 1 година

Българийоо, Българийооооооо - за тия тия ли льохмани ТЕ загинаха, дадоха живота си

33

Анонимен

преди 1 година

От години вървят руската и украинската пшеница тия сега се сетили да протестират и да пълнят гушите. Га другите продаваха наесен те задържаха за още по високи цени. И ся алчни че не можаха да напълнят гушите

32

Анонимен

преди 1 година

До 32 Ей льохман аз съм си в страната и си защитавам България и българския производител.Не ми казвай къде да ходя в моята си страна да не наритаме освен украинското зърно и нещо друго.защото станахте много на нахални.Не си ли разбрал,че не харесваме украинците,а не че толкова подкрепяме руснаците.

31

Анонимен

преди 1 година

Време е за национални протести срещу зърнената мафия и ликвидирането и.