173

Анонимен

преди 1 година

И тоя да се отчете пред западните господари. Няма да получиш повишение, да си знаеш. Зеленски не е говорил пред 3 парламента-Австрийския, Унгарския иииии.... Българския. Австрийския сега яко го натискат, но наште не смеят, че идат избори и ще загубят катастрофално, който го допусне. Но все пак има с какво да се гордеем-не сме изслушвали Зеля.

172

ПО ДЕЛАТА ИМ...

преди 1 година

"По делата им ще ги познаете". Русия никога не е използваля ядрено оръжие. Русия е надала само и единствено съседни страни, бивши републики от състарва на СССР, при това никога без причина (всяко нападение си има предистория доста години назад). А сега да видим кой е използвал ядрено оръжие срещу цивилни, кой напада суверенни държави по целия свят, понякога с доказани даже несъществуващи причини и без резолюция на ООН?

171

н

преди 1 година

А американската пропаганда тръбеше че зад желязната завеса ядат хора.

170

Да 183

преди 1 година

Личи си ти колко разбираш от земеделие...но си рецитирай квот са ти написали....жалко е че чакаш някой да ти каже вместо да се образоваш

169

Тоя Путкин

преди 1 година

Ще яде голото парче вече!Едно време се били срещу Хитлер,да строят куманизъма.Сега станали фашисти и пак строят куманизъма.Ся и бомби няма ,парата пак през свирката .....

168

Анонимен

преди 1 година

а в ЕС снарядите с обеднен уран още малко ще ги обявят за лекарство

167

До програмист

преди 1 година

Готова съм да ти помогна финансово за да изчезваш още сега :) моля те, не се връщай никога :)

166

Програмист

преди 1 година

Аз замивам за Русия , а БГ и западаи САЩ следва мизерията в която ние бяхме 90-те години . по 20долара заплати сега ще е 20 цифрови рубли.. Намерил съм работа за Камаз в бизнес център технопарк Соколково .. И ще бегам.. до лятото ще си оправя ипотеката на апартамента в София и вече нямам никакви пречки..

165

Анонимен

преди 1 година

интересно !!! как се рекламира ??????? межуду или по време секса ! този трябва да е спукан но живой аспух

164

Космонавт

преди 1 година

До 189 Живей си в миналото и не ми казвай какво да чета. Къде видя, че харевам американците? Замисли се, колко е тъжно да си двуполюсен и рамкиран. Не харесвам геноцида срещу който и да е народ, още повече срещу украинците, от които не сме виждали нищо лошо. Не се ли притесняваш от лудоста на руснаците и какво ще последва? Не могат да превземат дори Угледар и Бахмут, какво смятат да правят?

163

321

преди 1 година

Не ми хвалете държава в която те съдят за мнение, детска рисунка или празен плакат. Русия се нареди до най мракобесните диктатури като Северна Корея и Иран. Управлението на Путин приравни руските граждани с безправните крепостни селяни от ранното средновековие. Ще трябват десетилетия след падането на Путин (ако, Русия има късмета следващия цар да е някой нормален човек) за да Русия се отърси от путинизма.

162

Космонавт

преди 1 година

В България е пълно с психясали русофили които искат ядрена война. Искат децата им да yмpaт, родителите им да yмpaт, искат всички хора по земята да yмpaт ако не приеемат комунизма и болшевиките за свои господари. Няма по големи роби от русофилите.

161

Анонимен

преди 1 година

Ха,ха,ха, а урките убиват българското земеделие с помоща на евро чиновниците.Нали гласувахте за безмитен внос?Ще целувате евро дирници до смърт!

160

Анонимен

преди 1 година

182 и още ще намалява. Саудитска арабия влезе в ШОС, арабите и преди това намекнаха че ще сменят долара с юана.

159

Анонимен

преди 1 година

179 не знам и не ме интересува. Просто защото руските ракети на ердоган покриват чак до румъния

158

Анонимен

преди 1 година

Делът на световните резерви в щатски долари е намалял от 72% през 1999 г. до 59% днес.

157

Анонимен

преди 1 година

Китай и Бразилия се споразумяха да използват китайския юан в трансгранични транзакции.

156

Анонимен

преди 1 година

175 нищо не работиш. Ходи досега да събираш от търсачката инфо да си съставяш смешна историйка за резюме. Не ме интересува какви ще си ги съставиш . През ден тук си ги съставяш такива.

155

ЕЙ,

преди 1 година

САМО 4 СТАТИИ ИМАШ ДНЕС ЗА РУЗИЯ! ПИШИ ОЩЕ,Ч Е ИНАЧЕ - НЕМА РУБЛИ!

154

Анонимен

преди 1 година

Китай и Франция завършиха първата търговска сделка с LNG за CNY.