233

Анонимен

преди 1 година

Искам да сложа лайк плюс на Боби но не мога понеже не ми се хваща. Сигурно и на изборите така ще има невалидни бюлетини.

232

Анонимен

преди 1 година

В България след изборите може би ще има фашиско управление което също е апокалипсис за съжаление .

231

Анонимен

преди 1 година

Боби никому не са нужни информации а мнения и коментари. Както знаеш аз например не се страхувам и пиша мнения в прав текст. Те хората не четат статиите камоли други информации. Уважавам усилията ти , но нивото на аудиторията не е на ниво.

230

Боби

преди 1 година

Ядрената война не е ефективна и това го знаят и от двете страни. Химическото оръжие също е не ефективно. Биологичното оръжие е това което е ефективно. За това САЩ разработва такова в много лаборатории по света, защото в САЩ са забранени. В Украйна са 30. Така че ядрена война няма да има, но биологическа? - кой знае. Веднъж САЩ пробва и то успешно...

229

ПОРШИН

преди 1 година

Който познава Руснаците като манталитет знае че за тях е чест да се подготвят добре за идващата ядрена война. Правят го със гордост и желание,защото за разлика от запада ,те знаят как ще свърши всичко това и добрата подготовка ще е от изключително значение за изхода на войната !

228

Конфуции

преди 1 година

Да но при една ядрена война руснаците ще щтракат с пръсти, защото са свикнали на кучешки живот а ние ще мрем от глад и студ и отчаяние.

227

Анонимен

преди 1 година

Този е предател. Аз го гледах на един форум преди войната се похвали с наградата и Путин дори го поздрави от възпитание .Тогава разбрах че уважението им е взаимно.

226

мдаа

преди 1 година

за света ще стане ядрен апкалипсис ако не се намери кой да гръмне кагебисткия плъх нвия азиатски хитлер

225

Анонимен

преди 1 година

Единственото което Русия притежава са оръжията и заплахите с война, на това се гради нейната "мощ" в света, затова и ги рекламират така интензивно. Всеки рекламира това което е най-силното му предимство, по това се съди за съответната страна, за Русия това са оръжията и нападението над суверенни страни, под предлог че се бори с нацизма.

224

Анонимен

преди 1 година

Оръжията, които САЩ изпращат в Украйна са отпреди 50 години ! ДРУГИТЕ много не ги показват. По добре Путин да си натиска копчетата на нощницата, там няма как да сбърка.

223

Анонимен

преди 1 година

По заоблени от окръжност излязоха товаришчите. Направо промениха геометрията.

222

Анонимен

преди 1 година

По *** от окръжност излязоха товаришчите. Направо промениха геометрията.

221

Анонимен

преди 1 година

Отдавна предупреждавах Кремълските Корифеи, да не си навират гагиге в чужда паница. Сега ще джакат дядовия.

220

славянин

преди 1 година

Интересно е че след Русия се оказа, че и Китай е вдигнал мерника на калдерата на Йелоустоун, защото знаят че след като го ударят и цяла г.в.дария отива в небитието!

219

до 230 от славянин

преди 1 година

Ами хайде обясни ни какво ''зло'' е Русия, защото ние наистина не знаем какво ''зло'' е! За г.ведарите знаем, че са най-голямото зло на планетата, но за Русия не знаем какво ''зло'' е!

218

забравих

преди 1 година

До До 241чешки художник рисува България под формата на турски ...Нефзлатна прага ??? ха ха де Билнали

217

До 241

преди 1 година

Явно никога не си ходил в Златна прага, за да се изхоожааш така невежо по въпроса! Седи си на село и цокай пърцуца

216

Анонимен

преди 1 година

Русия в момента е една препълнена бендзиностанция! Много бендзин, а никой не го купува. Ракетите са на свършване, Путин също

215

vale_karo

преди 1 година

Не знам каква е агитацията в Русия ,но явно не дава резултат. Виж в САЩ агитацията дава .Както го казва народа" стрелят се под път и над път" То не са училища, университети та чак и Белият дом. Те на това се казва агитация.

214

Анонимен

преди 1 година

Каква Русия?! Хич не ми дреме какво рекламират. По-добре кажете ще спираме ли вноса на украинско жито като поляците?