22

Урсула

преди 1 година

Милиционер пенсионер и пенция и заплата влачи :)))

21

Българче

преди 1 година

хайде локуми по борисов и путин,от раша идват през хакери който те финансират и обслужват,кого лъжеш,децата ти най-вероятно са в САЩ ама нашите са роби в превзетият от путин ес,САЩ ще проверят и вашите не ги подценявайте,обслужващите путин ще има санкции и за вашите

20

ББ

преди 1 година

ще гласуваме масово против това путин и обслужващите го дпс-гроб-*** да заплашват децата ни с бомби..в училищата...това е извратено!

19

ББ

преди 1 година

Ще гласуваме масово...ще разочароваме гАспадарят на доган-бойко-костя и лЪвици...путин..и ще гласуваме да живеем Свободни в Справедлив Свят...ще воюваме за Свободата си наравно с партньорите и Съюзниците ни на които Благодарим за Подкрепата!!!на всички е трудно...Война е...Свободен и Справедлив... да осъдим ...путин и мафията обслужваща го с грабежи Народите си!Бог да пази САЩ и Свободният Свят!!!

18

Анонимен

преди 1 година

Герб разкриха истинската си същност- готови били да преговарят с Възраждане, но нямало да преговарят с ПП-ДБ? А-ха! Благодарим, че ни дадохте ценна информация що за "евроатлантически" ориентирани сте и що за принципи имате. ПП/ДБ са бъдещето европейско лице на България, не Герб!

17

Анонимен

преди 1 година

"Има ли риск от компрометиране на вота?"-----------Милите те. За вота ми са се загрижили, не за здравето ми. И от събота щели да започнат да охраняват училищата, та да покажат колко са загрижени не за детето ми, а за вота ми.

16

ББ

преди 1 година

копейкин и пАсолството продължават с разтягането на локуми!помислете...кой има изгода от насаждането на страх?...путин и обслужващите го !кой атакува БГ Пощи?доказано путин...ама видители хакерски....да обаче създадени и стимулирани финансово от...раша!всеки ***.т ще го разчете...интересно...защо масата Българи мълчат и са готови да приемат,че в училището на децата им ще избухне бомба заложена най вероятно от "привърженик" на ***,то им Украйна нямаше да убиват...но убиват предимно деца,же

15

Анонимен

преди 1 година

Продадохме се на американците и сега бавно ни заличават !

14

Еее

преди 1 година

Ами аз да отговаря тогава? Бомбените заплахи идват от някой човех или група от хора които искат да бомбят други хора. Или за удоволствие или да политически, религиозни и сега ЛГБТозни. Цъкайте ми колкото искате минуси но се вижда началото на нов вид тероризъм от страна на тази групировка. Пример е училището в Америка и тримата възрастни и трите деца убити от тези.

13

Анонимен

преди 1 година

И тая кратуня пее в хор с поръчителите на бомбените заплахи. Все едни сме слепи, че не разбираме, че целта са първо изборите- да ни сплашат да не гласуваме, за да могат да си съставят безпроблемно русофобски кабинет и да ни превърнат във военен полигон и пушечно месо. Защото така повеляват началниците на Тулупа, които го държат с компромати.

12

Анонимен

преди 1 година

Не виждате ли, че светът е във война? Какви избори, какви Кукубенди парламенти? Никой няма да се съобразява с вас и криворазбраната ви демокрация. Изобщо не се мъчете и не си правете труда да гласувате. Спасявайте си живота, войната идва.

11

Пусин Хуйло

преди 1 година

До 10 Русосифилистик радвам се че си признаваш какъв си обаче не ми кради ника

10

Сричка

преди 1 година

За Северен поток нямаше имейли.

9

Пусин Хуйло

преди 1 година

Като горд еврогейтак какъвто съм, искам да обявя, че си търся активен мъж. Заинтересованите - на лично.

8

Анонимен

преди 1 година

Държавата организира фалшиви избори -- фашизоиди номер едно срещу фашизоиди номер две -- избирайте. Когато разчисти престъпниците от партиите -- тогава. Ще заобикалям училището на 2-ри.

7

SS

преди 1 година

Колко хора знаят как се действа при бомбена заплаха ? Или ако не дай боже гръмне бомба какво да правят ? Обаче всички от младите знаят чалга изпълнителите !

6

Пусин Хуйло

преди 1 година

Русоробите сте страшни малоуми

5

SS

преди 1 година

Само да не станем обект на тероризъм ,и да не загърмят бомби (пази боже) ,че държавата ще колабира !

4

Пусин Хуйло

преди 1 година

До 3 Товаришч доказателствата показват друго

3

Анонимен

преди 1 година

Заплахите идват от нашия прекрасен господар ФАЩ който иска да си мислим че идват от лошата Русия. С това иска да помогне на мъпетите си от пп/дб сектата да победят. Което си е загубена кауза и пари хвърлени на вятъра.