141

Анонимен

преди 1 година

До 157 - Смешното е, че като кажеш "аз нямам Фейсбук", по-старите те гледат, все едно си съобщил, че си извънземен и комуникираш със зелените човечет от Ореон ...

140

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 154 - Ок. Затова се държа и в тези кръгове. Работата е ясна. Идава масиван автоматизация на ниво, което ще е 1000x над индустриалите революции взети заедно и палновете са, че в един моемнт, който не е за една дадена социална бариера, ще остане извън нея и няма да има никакъв достъп до ресруси и развитите ... не вярвам, че ще се стигне до UBI дори :( ... Просто е борба за оцеляване, за съжаление. Нищо лично.

139

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 160 - Откавам да повярвам, че Facebook e naprenala технология, па ако ще и 98-а да беше излязал ...

138

Анонимен

преди 1 година

"Икуствения интелект ще измести хората от IT професиите, но не и от селското стопанство или строителството. " - Бостън Дайнамикс са много близко до супер подходяща машиан, която може да се упралява от ИИ. Не е нужно, да е на самия робот. Просот трябва бърза и надежна връзка с интернет.

137

Анонимен

преди 1 година

Чували ли сте за IBM? Ами тяхните машини са маркирали евреите в лагерите после същите разработват компютрите и уиндоус, но заради нацистката си репутация дават разработките на майката на Бил Гейтс, която е началник в IBM и тя ги дава на синът си така се ражда Майкрософт. Също можете да проверите, че фейсбук е разработка на DARA която е американска държавна агенция за разработка на напреднали технологии, после го дават на Зъкърбърг, който е подставено лице.

136

Анонимен

преди 1 година

"Значи да очакваме хомо сапиенс да се отдаде на удоволствия и сладък живот! Безкраен празник от леност и чревоугодничество!" - Да, но забравяш няколко важни неща - симулирана биология, която ще ти даде на 100% контрол над човешкото тяло. Говорим за тотално възстановяване от всякакви щети, изменения от всякакъв род, никакви болести ... без надебеляване и продобни, незвисимо от това, какво ядеш, не ядеш или колко тренираш. Очаквам и подмянва в тези процеси...

135

Анонимен

преди 1 година

Акоза се, че фейсбук е безплатен за да ни събират личните данни за контрол над масите, а програмистите, които са го направили са взели много парички. В днешно време информацията е най-скъпа и важна и вие помагате да се поробят хората затова ви се плаща толкова много за да си затваряте очите.

134

Анонимен

преди 1 година

Чудно как още Копейкин не е обявил че ще забрани изкуствения интелект в България, може би го е оставил за следващата кампания..

133

Анонимен

преди 1 година

До 147 Виж какво жив и здрав бъди, ама вършите черната работа на тези, които ни мислят злото затова ви се плаща толкова добре.

132

До 151

преди 1 година

Пенсионирам се и си живея живота. Пари и акции колкото щеш за тия години. Даже, честно казано, искам да се случи това. Не искам да работя до 50 годишен.

131

Анонимен

преди 1 година

"Та нека преведа 12К лева са 6000 евро месечно или 72К годишно. С тези пари не се купува нито вила, нито може да се плаща за прислуга." - Съгласен съм с това. Много хора си ислят, че са туро богати, а стотиците хиляди евра изкарани през година са за апартаменти на изплащае и Инфинитата ... смешно и жалко е.

130

До 149

преди 1 година

Ти си бил добре. Не помня колко беше минималната тогава, ама да кажем че е била много близо до тия 300лв, дето вземах :) Хич не се живееше добре, ама ей на. Постоянство му е цаката.

129

Анонимен

преди 1 година

На нацистите в концентрационните лагери сигурно също им се е плащало добре за тая работа се иска зрав стомах, пък и вършиш черната работа на елитът нормално да ти се плаща повече. Обаче в един момент като станеш излишен не ми се мисли къде отиваш.

128

До доналд

преди 1 година

Артист си с бирена бутилка и цигари на бройка пред магазина с другите пиянки. Срам за нацията си ти. Безполезник. Хвани се и научи нещо. Не само да мрънкаш и все някой да ти е виновен.

127

Анонимен

преди 1 година

До До 143 - И аз запчнах на 300 лева, когато минмалната беше 60. Бят се изтрелях.

126

Анонимен

преди 1 година

"Причината да има толкова търсене, следователно и добри заплати е, че ние решаваме проблеми." - 14 години работя за фин. тек и deep learning, още докато им викахме финансови компании и биг дата. От предната киза до сегашната, решавахме проблеми с регулатори, лихви, прехвърляния ночеснто да ти кажа, освен на себе си и на акциите си, не мисля, че сме помогнали на някого с нещо. Ех ... все пак бизнесът е за това - да се правят пари. Останалот са глупсоти.

125

До 143

преди 1 година

Не съм много умен. Просто сме много малко а работата е страшно много. И за да вземеш програмист се налага са плащаш все повече и повече. Преди 20 години работех за 300лв и стругарите на CNC ми се смееха, че съм си губил времето. Сега нещата са много различни и същите стругари ме мразят без нищо да съм им направил.

124

Анонимен

преди 1 година

Радвам се, че бях от последните с детство без гннусните компютри, телефони, соц. мрежи и комплексирани програмистчета, добре си поживяхме.

123

Иван

преди 1 година

AI най-много да остави без работа най-некадърните. Друго едва ли ще се промени.

122

Анонимен

преди 1 година

Същото е и с другите професии, а това, че ви се плаща много е съмнително, Явно искат да достигнат до някаква цел, колкото се можепо-бързо и не пестят средства, а не, че ти си много умен и не могат без теб.