5

Майора

преди 1 година

Абе Хазарт ти ли ми говориш за политика след като показваш среден пръст , наркоман и пеещ цинични песни! Нищо не става от теб и такива като теб мамини и таткови синчета , бивши комунисти и хора от ДС , фалирали държавата, двуцифрена инфлация , изпълняеащи поръчката на олигарсите , довели ги на власт , попълнили ошфорните сметки и правещи доноси с цел прикриване истинските по Магнитски , в това число Кирчо и Кокорчо!

4

Анонимен

преди 1 година

нещата май лека полека отиват към бой!

3

ицо хазара

преди 1 година

се именувам веке ,не мой гласувате за други освен назе

2

българин

преди 1 година

Отвратен съм от онези "дървени философи" ,които не искат да гласуват,а после реват,че *** нашенски индианци, и Истанбул решават кой да управлява.Не на банкянската разбойническа организация.Не искам простащината,наглостта и обирджийството да ме управлява.Един бянкянски павиан се разхожда из страната,и с вроденото си невежество,пр-остащина и наглост се опитва да говори политически.Онемявам от учудване,че има българи,но кото това им допада."П.рос-т народ,слаба държава" е поговорката.

1

Анонимен

преди 1 година

Ицеееее , да сибеше пял, човече - повече казвале и повече те чуваха. А сега кво? В ярема на политиканстването :))))) Чудомир май беше написал: Когато някой е некадърен да се занимава с друго - става политик. Тивече си бита карта.